Το Top 100 λύσεων και εξοικονόμησης ενέργειας για το 2022, μέσα στην περίοδο της κρίσης. Φυσικά από την ομάδα Πράσινο Σπίτι & Κτίριο και του 4green.gr.

Το Top 100 λύσεων και εξοικονόμησης ενέργειας για το 2022, μέσα στην περίοδο της κρίσης. Φυσικά από την ομάδα Πράσινο Σπίτι & Κτίριο και του 4green.gr.

Top 100 λύσεων & εξοικονόμησης ενέργειας στον καιρό της κρίσης!

5.425 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Το Top 100 Λύσεων και Εξοικονόμησης Ενέργειας για τους καταναλωτές, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, σε συνεργασία με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Ενεργειακή κρίση και ρωσο-ουκρανική κρίση κάνουν την ανάγκη για μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης (θέρμανση & ρεύμα) ακόμα μεγαλύτερη. Είχαμε την ενεργειακή κρίση, ήλθε και η ρωσο-ουκρανική κρίση και ποιος ξέρει τι άλλο θα έλθει με τα νοικοκυριά να μην ξέρουν τι να κάνουν για να γλιτώσουν από τη λαίλαπα της ακρίβειας. Λύσεις όμως υπάρχουν.

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Η εισβολή στην τσέπη των καταναλωτών μοιάζει να μην έχει τέλος. Η ομάδα του Πράσινο Σπίτι & Κτίριο & 4green.gr παρακολουθεί στενά τις εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις. Τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα, μα η ομάδα μας θα είναι κοντά σας, ψάχνοντας & παρουσιάζοντας καθημερινά τρόπους που μπορούν να εξοικονομήσουν ενέργεια και χρήματα.

Η ακρίβεια  εισβάλλει (στην τσέπη όλων μας) - Λύσεις υπάρχουν !

- Συμβουλές, προιόντα & υπηρεσίες που γλιτώνουν χρήματα
- Top 100 εταιρείες για εξοικονόμηση σε Σπίτι & Κτίριο
- Λύσεις πιο οικονομικής ενέργειας
- Βest Buys προτάσεις και Green Building

Σε αυτό το πλαίσιο, κρατώντας τη ψυχραιμία μας, συγκεντρώσαμε το Top 100 Λύσεων και εξοικονόμησης ενέργειας για τους καταναλωτές, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, σε συνεργασία με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Προϊόντα, μα και χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές που μπορούν να περιορίσουν σημαντικά τις ενεργειακές ανάγκες είναι αναγκαιότητα που μας οδηγούν σε προτάσεις λύσεων στην πράξη και όχι στα λόγια, ειδικά σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο. Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων για όλα όσα πρέπει να ξέρετε, για όλα όσα ψάχνετε και θέλετε να βρείτε συγκεντρωμένα, χωρίς να χάνετε χρόνο και χρήματα.

Μπορείτε με 1 κλικ να βρείτε τη Special Ετήσια Έκδοση 2022 και να τη ξεφυλλίσετε.

Πάμε όμως να πάρουμε μαζί μία γεύση προϊόντων και λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας!

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »