Η υπηρεσία προσφέρει σημαντικά οφέλη και προσφέρεται δωρεάν για τα πρώτα 2 έτη με την αγορά νέου ψυκτικού συστήματος της Carrier.

Το μέλλον του επαγγελματικού service, σήμερα!

2.390 επισκέψεις στο άρθρο

Connected Services από την Carrier

Πώς θα σας φαινόταν αν οι λειτουργίες του κεντρικού συστήματος κλιματισμού που έχετε εγκαταστήσει στο κτίριό σας είχαν τη δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα από τους πιο εξειδικευμένους τεχνικούς;

Kοινοποίησε το »


Χάρη στη νέα πλατφόρμα Συνδεδεμένων Υπηρεσιών της Carrier, αυτό γίνεται πραγματικότητα, σήμερα! Σε πραγματικό χρόνο, το καινοτόμο αυτό σύστημα λαμβάνει όλα τα δεδομένα λειτουργίας του ψύκτη μέσω Cloud και τα εμφανίζει στο τεχνικό κέντρο ελέγχου της Carrier. Με αυτό τον τρόπο εντοπίζονται και προβλέπονται άμεσα τυχόν σφάλματα, προκειμένου να διορθωθούν έγκαιρα και χωρίς αντίκτυπο στις λειτουργίες του ψυκτικού συστήματος.

Η υπηρεσία προσφέρει σημαντικά οφέλη και προσφέρεται δωρεάν για τα πρώτα 2 έτη με την αγορά νέου ψυκτικού συστήματος της Carrier άνω των >160kW ενώ μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλα ψυκτικά συστήματα:
 
  • Πλατφόρμα παρακολούθησης Carrier SMART, η κορυφαία στον κλάδο HVAC
  • 24/7 εξ αποστάσεως τεχνική υποστήριξη, 365 μέρες το χρόνο
  • Συμπληρωματική εγγύηση iWarranty με την αγορά νέου εξοπλισμού
  • Προσαρμόσιμες και βαθμιδωτές λύσεις service
  • Σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και κόστους

Πώς λειτουργεί;
Η πλατφόρμα Carrier SMART συνδυάζει τις δυνατότητες των πιο σύγχρονων ψηφιακών τεχνολογιών για πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο με τις πάντοτε αξιόπιστες υποστηρικτικές υπηρεσίες των τεχνικών ομάδων της εταιρίας.

Connected Services από την CarrierConnected Services από την Carrier


Το λογισμικό ανάλυσης βασίζεται στο Cloud και παρακολουθεί εξ αποστάσεως τον εξοπλισμό HVAC που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις σας, εντοπίζοντας τυχόν σφάλματα και ενημερώνοντας άμεσα το κέντρο ελέγχου. Αξιοποιώντας αυτές τις δυνατότητες πρόβλεψης και απομακρυσμένης διόρθωσης, οι ειδικοί της Carrier αποτρέπουν βλάβες και διασφαλίζουν τη βέλτιστη απόδοση των συστημάτων κλιματισμού που χρησιμοποιείτε, κάθε στιγμή.

Μάθετε περισσότερα εδώ:  https://ahi-carrier.gr/connected-services/
 

Kοινοποίησε το »