Το event της DIGITAL CONSTRUCTION που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επαγγελματιών της ψηφιακής κατασκευής

Το event της DIGITAL CONSTRUCTION που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επαγγελματιών της ψηφιακής κατασκευής

1.295 επισκέψεις στο άρθρο

Όλες οι καινοτομίες και τεχνολογίες σε ένα ιδιαίτερα πλούσιο διήμερο πρόγραμμα με 22 ομιλίες και workshops που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου & την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου. Ραντεβού στην επόμενη διοργάνωση με φυσική παρουσία.

Όταν ένα event συνδυάζει καινοτόμο περιεχόμενο για τον κατασκευαστικό κλάδο, αλλά και πολύ μεγάλη απήχηση τότε σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένο. Αυτά τα χαρακτηριστικά διέκριναν αναμφισβήτητα το online event «DIGITAL CONSTRUCTION», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου & την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και την υποστήριξη σημαντικών φορέων του κλάδου.

Kοινοποίησε το »


Το online event αποτέλεσε τη συνέχεια της φυσικής εκδήλωσης DIGITAL CONSTRUCTION 2019 που είναι το σημαντικότερο εκθεσιακό/συνεδριακό γεγονός για τις νέες τεχνολογίες που μετασχηματίζουν τον κατασκευαστικό κλάδο. Συνδυάζοντας online conference & digital expo, ανέδειξε τον αντίκτυπο της ψηφιακής τεχνολογίας & καινοτομίας στις κατασκευές, τις υποδομές την αρχιτεκτονική και την αστική ανάπλαση.

Σε ένα ιδιαίτερα πλούσιο διήμερο πρόγραμμα με 22 ομιλίες και workshops, εξειδικευμένοι ομιλητές ανέδειξαν μέσα από τις παρουσιάσεις τους το μέλλον της ψηφιακής κατασκευής.

Η απήχηση του DIGITAL CONSTRUCTION ήταν μεγάλη, αφού στην live μετάδοση του προγράμματος και από τις τρεις πλατφόρμες που χρησιμοποιήθηκαν (zoom, youtube, facebook) καταγράφονται ήδη πάνω 4 χιλιάδες προβολές, κάτι που αποδεικνύει το πολύ υψηλό ενδιαφέρον, των επαγγελματιών που το παρακολούθησαν (Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Τοπογράφοι, Μηχανολόγοι, Τεχνικές Εταιρίες, Μελετητικά Γραφεία, Δημόσιοι φορείς).
Ο αριθμός των προβολών αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά από την On-Demand μετάδοση.


Όλο το online συνέδριο με τις ομιλίες και τα workshops, είναι αναρτημένο για On-Demand μετάδοση στην σελίδα του event: www.digitalconstructions.eu και θα παραμείνει για ένα έτος, μέχρι την επόμενη διοργάνωση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο σύνδεσμο https://www.digitalconstructions.eu/el/#digitalexpo , είναι αναρτημένα τα Ψηφιακά Περίπτερα των Χορηγών και θα παραμείνουν για ένα έτος. Οι επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να τα επισκεφθούν και να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της κάθε εταιρίας.

Η διοργάνωση ευχαριστεί όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα τους Χορηγούς που συμμετείχαν στη διαδικτυακή εκδήλωση DIGITAL CONSTRUCTION 2021 και ανανεώνει το ραντεβού στην επόμενη διοργάνωση με φυσική παρουσία.
 
 

Kοινοποίησε το »