Το Χαμόγελο της Vaillant ενώθηκε με «Tο Χαμόγελο του Παιδιού»!

1.670 επισκέψεις στο άρθρο

Την Δευτέρα 8 Μαρτίου η Θερμογκάζ ένωσε το Χαμόγελο της Vaillant με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τον πιο ζεστό τρόπο, δωρίζοντας στο σπίτι του Οργανισμού, στον Πύργο Ηλείας, μια αντλία θερμότητας aroTHERM με τα παρελκόμενά της.

ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ
ARISTON
Θα χαρίζει στα παιδιά που μεγαλώνουν στο Σπίτι του Οργανισμού ζεστασιά τον χειμώνα, δροσιά το καλοκαίρι και άφθονο ζεστό νερό, για πολλά χρόνια.  

Το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δίνει χρόνια τώρα απλόχερα χαρά και ανακούφιση σε παιδιά που κάποια στιγμή βρέθηκαν σε δύσκολες συνθήκες, και εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να συνδράμουμε στις προσπάθειες.  Ο εξοπλισμός που παραχωρήθηκε από την Θερμογκάζ είναι αξίας άνω των 7.000 ευρώ. 
 
Τον εξοπλισμό παρέλαβε αυτοπροσώπως ο Ταμίας του ΔΣ του Οργανισμού κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος (στην φωτογραφία, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Θερμογκάζ ΑΕ κ. Κατσιμίχα και την υπεύθυνη Marketing κα Καραμούντζου).  Τόσο ο κ. Λαμπρόπουλος, όσο και ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Κώστας Γιαννόπουλος ευχαρίστησαν θερμά την Θερμογκάζ για την προσφορά της.  Εμείς με τη σειρά μας ευχαριστούμε από την καρδιά μας τους κκ. Γιαννόπουλο, Λαμπρόπουλο και όλους όσους εργάζονται στο «Χαμόγελο» γιατί κάνουν κάθε μέρα του χρόνου αυτό που εμείς κάνουμε μόνο μία μέρα.
 
Τους ευχαριστούμε γιατί προσέχουν τα παιδιά μας, τα παιδιά του κόσμου που έχουν ανάγκη.
 
Η Θερμογκάζ Α.Ε. είναι μία εισαγωγική εταιρεία, που ασχολείται με εφαρμογές θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού από το 1975. Είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος των εργοστασίων Vaillant και NIBE στην Ελλάδα και την Κύπρο.
 
Η σειρά αντλιών θερμότητας αέρα νερού aroTHERM της Vaillant αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης, χαρίζοντας στον χώρο τις βέλτιστες συνθήκες άνεσης καθ` όλη τη διάρκεια του χρόνου. Με σύγχρονο και κομψό σχεδιασμό που ταιριάζει σε κάθε περιβάλλον, η σειρά αντλιών θερμότητας aroTHERM της Vaillant, εξασφαλίζει τη μέγιστη οικονομία, άνεση και αξιοπιστία.

ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε
Λεωφ. Ανθούσης 12, Παλλήνη
Τηλ.: 210 6665552

www.thermogas.gr
https://thermogas.gr/enonoyme-me-chamogela-mas/
https://thermogas.gr/product-detail/arotherm-plus-vwl/
 

ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε. (TENORA ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ)
ΤΕΡΚΟΝ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ (TAIRCON ENERGY)
CLIMATISM