Το Wallbox ENECTOR της KOSTAL κερδίζει το GERMAN DESIGN AWARD!

Το Wallbox ENECTOR της KOSTAL κερδίζει το GERMAN DESIGN AWARD!

1.467 επισκέψεις στο άρθρο

Το Wallbox ENECTOR είναι ο πρώτος φορτιστής ηλεκτρικού αυτοκινήτου που ανέπτυξε η KOSTAL.

Έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση INTERSOLAR 2021 και κέρδισε το  βραβείο «Special Mention» του GERMAN DESIGN AWARD, για τον καινοτόμο και λειτουργικό σχεδιασμό του. Αυτή είναι η πρώτη σημαντική διάκριση του ENECTOR και η διάθεση του στην αγορά, αναμένεται φέτος τον Ιούλιο. 

Κοινοποίησέ το »

Κορυφαία απόδοση που εκπλήσσει!

Στιβαρό, εμφανίσιμο και λειτουργικό, το ENECTOR προσφέρει πολλές έξυπνες λειτουργίες, οι οποίες σε συνδυασμό με το οικιακό ή επαγγελματικό φωτοβολταϊκό σας σύστημα, προφέρουν οικονομία στη φόρτιση του αυτοκινήτου, αλλά και ευελιξία, ανάλογα την εκάστοτε ημερήσια ανάγκη. Διαθέτει καλώδιο φόρτισης 7,5 μέτρων με βύσμα TYPE 2, το οποίο περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, ενώ η κεντρική του οθόνη εμφανίζει ευδιάκριτα τη κάθε φάση φόρτισης και όλα τα μηνύματα λειτουργίας του. Με μικρές διαστάσεις και ανθεκτικό περίβλημα, το Wallbox της KOSTAL προσφέρει ασφάλεια και εξοικονόμηση χώρου τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο

Το Wallbox ENECTOR παραδίδεται έτοιμο για απευθείας σύνδεση και χρήση, και αποτελεί την απόλυτη λύση “Plug & Charge” για τα περισσότερα ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα της Ευρώπης, καθώς προσφέρει ισχύ φόρτισης μονοφασικά έως 3.7kW και τριφασικά έως 11kW.
.
 

Χρησιμοποιώντας το Wallbox ENECTOR σε συνδυασμό με το KOSTAL Smart Energy Meter και το KOSTAL Solar App, ο χρήστης έχει στη διάθεσή του πολλές επιλογές φόρτισης (Charging Modes), όπως Solar Pure Mode (φόρτιση μόνο με ενέργεια από τα φωτοβολταϊκά), Solar Plus Mode (φόρτιση με ενέργεια από τα φωτοβολταϊκά και το δίκτυο), Lock mode (Κλείδωμα, απαγόρευση φόρτισης) κ.α. Οι λειτουργίες μπορούν να καθοριστούν σε πραγματικό χρόνο μέσω του KOSTAL Solar App.

Περισσότερες πληροφορίες για το Wallbox ENECTOR θα βρείτε εδώ
 

Κοινοποίησέ το »