Το ταξίδι του Ηuawei Solar Roadshow, ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Ενέργειας Ελλάδος 2022 και το 6ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο που έλαβαν χώρα 1-3 Ιουλίου 2022 στα Χανιά.

Το ταξίδι του Ηuawei Solar Roadshow, ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Ενέργειας Ελλάδος 2022 και το 6ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο που έλαβαν χώρα 1-3 Ιουλίου 2022 στα Χανιά.

To Huawei Solar Roadshow ταξίδεψε στην Κρήτη

1.234 επισκέψεις στο άρθρο

Το Ηuawei Solar Roadshow σε συνεργασία με την SKE Engineering GmbH, Huawei Value Added Partner και Service Partner, και την ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ, εξουσιοδοτημένο διανομέα των μετατροπέων της Huawei, ταξίδεψε από 28 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου στην Κρήτη, πραγματοποιώντας στάση σε μεγάλες πόλεις του νησιού.

Στις 28 Ιουνίου, το Ηuawei Solar Roadshow βρέθηκε στα Μάλια και το Ηράκλειο, την επόμενη ημέρα στο Ρέθυμνο και στις 30 Ιουνίου στα Χανιά, προσφέροντας μια πρακτική εμπειρία εφαρμογής των λύσεων Huawei FusionSolar SmartPV στους επισκέπτες του.

Kοινοποίησέ το »

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες της Huawei, της SKE και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της ΚΑΥΚΑΣ βρέθηκαν στην Κρήτη, ώστε να μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους, να μοιραστούν την εμπειρία τους καθώς και τις βέλτιστες πρακτικές και να απαντήσουν σε κάθε απορία σχετικά με τις λύσεις φωτοβολταϊκών της Huawei.

Το ταξίδι του Ηuawei Solar Roadshow, ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Ενέργειας Ελλάδος 2022 και το 6ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο που έλαβαν χώρα 1-3 Ιουλίου 2022 στα Χανιά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε μια πλατφόρμα που συγκέντρωσε εθνικές αρχές, στελέχη του κλάδου και εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα και άλλες χώρες, προκειμένου να μοιραστούν πληροφορίες και γνώσεις σχετικά με την ενέργεια, τη ναυτιλία και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Cretan Energy Conferences (CEC) με την υποστήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης και τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, τελώντας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες της Huawei και της SKE υποδέχθηκαν τους επισκέπτες της έκθεσης προκειμένου να παρουσιάσουν τις λύσεις νέας γενιάs οικιακών Φ/Β συστημάτων «FusionSolar» της Huawei που περιλαμβάνουν τους μετατροπείς SUN2000, το Έξυπνο Σύστημα Αποθήκευσης LUNA2000, καθώς και κουτί εφεδρείας (Backup Box), που ανταποκρίνονται επιτυχημένα σε κάθε τύπο οικιακής εγκατάστασης, με βέλτιστη εμπειρία αυξημένης παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας «All in One». Στην έκθεση παρουσιάστηκαν επίσης οι λύσεις της Huawei για εμπορικές/βιομηχανικές εφαρμογές με τους αντίστοιχους Φ/Β μετατροπείς και τα έξυπνα αξεσουάρ, όπως το Smart PV Optimizer για αποδοτικά φωτοβολταϊκά συστήματα και σε στέγες μεικτού προσανατολισμού, ο έξυπνος μετρητής ενέργειας Smart Power Sensor, οι λύσεις επικοινωνίας (Smart Dongle / Smart Data Logger), η πλατφόρμα απομακρυσμένης παρακολούθησης FusionSolar Smart PV Management System και η εφαρμογή mobile παρακολούθησης FusionSolar Αpp.

Σχετικά με τη Huawei Digital Power
 
H Huawei Digital Power Technologies Co, Ltd. (Huawei Digital Power για συντομία), ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2021 και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους παρόχους προϊόντων και λύσεων ψηφιακής ενέργειας. Δεσμευόμαστε να ενσωματώσουμε ψηφιακές τεχνολογίες και τεχνολογίες ηλεκτρονικών ισχύος, να αναπτύξουμε καθαρή ενέργεια και να επιτρέψουμε στην ψηφιοποίηση της ενέργειας να οδηγήσει την ενεργειακή επανάσταση σε ένα καλύτερο, πιο πράσινο μέλλον. Στον τομέα της παραγωγής καθαρής ενέργειας, συμβάλλουμε στη δημιουργία νέων συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας που βασίζονται κυρίως στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Στον τομέα της ψηφιοποίησης της ενέργειας, κατασκευάζουμε ψηφιακά twins του ενεργειακού κόσμου, βελτιστοποιώντας την παραγωγή και χρήση ενέργειας. Στον τομέα των πράσινων υποδομών ΤΠΕ, συμβάλλουμε στην κατασκευή πράσινων, χαμηλών εκπομπών άνθρακα και έξυπνων data center και δικτύων επικοινωνιών. Στον τομέα των πράσινων μεταφορών, επαναπροσδιορίζουμε τις εμπειρίες οδήγησης και ασφάλειας των καταναλωτών στα ηλεκτρικά οχήματα, επιταχύνοντας την ηλεκτροκίνηση των μεταφορών. Με ολοκληρωμένες έξυπνες ενεργειακές λύσεις, συνεργαζόμαστε με τους εταίρους μας με σκοπό την κατασκευή κτιρίων και πανεπιστημιουπόλεων με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, προωθώντας την αλλαγή σε πόλεις χαμηλών εκπομπών άνθρακα. Με περίπου 6000 υπαλλήλους, η Huawei Digital Power εξυπηρετεί το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού σε περισσότερες από 170 χώρες και περιοχές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Διεθνή Έκθεση Ενέργειας Ελλάδος 2022 (IEEG) και το 6ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο μπορείτε να βρείτε εδώ

 Huawei στην Ελλάδα. Δυναμική παρουσία και στον τομέα των φωτοβολταϊκών μετατροπέων

Στην Ελλάδα η εταιρεία έχει παρουσία εδώ και 15 χρόνια με γραφεία στην περιοχή του Αμαρουσίου, με περισσότερους από 120 εργαζόμενους και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) . Η τοπική παρουσία στον τομέα των φωτοβολταικών μετατροπέων έχει ενισχυθεί με στόχο να αντιμετωπιστεί ακόμα πιο αποτελεσματικά η αυξανόμενη ζήτηση και εγκατεστημένη βάση φωτοβολταϊκών συστημάτων, έχοντας ήδη τοποθετηθεί δυναμικά στη νέα εποχή της αγοράς φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα. Υποστηρίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας μέσω ενός πλήρους φάσματος υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης κατά τη θέση της φωτοβολταϊκής εγκατάστασης σε λειτουργία, της δωρεάν γραμμής για τεχνική υποστήριξη και της άμεσης αντικατάστασης συστημάτων, δεδομένου ότι η εταιρεία διαθέτει τοπικές αποθήκες.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα https://e.huawei.com/gr/products/digital-power/solar ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Huawei.
 

Kοινοποίησέ το »