Ο ταχυθερμαντήρας θερμαίνει άμεσα και μόνο το νερό που χρησιμοποιείς, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από έναν κλασικό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Εξοικονομείς ενέργεια, νερό, πολλά χρήματα.

Ο ταχυθερμαντήρας θερμαίνει άμεσα και μόνο το νερό που χρησιμοποιείς, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από έναν κλασικό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Εξοικονομείς ενέργεια, νερό, πολλά χρήματα.

Ταχυθερμαντήρας μπάνιου: Εξοικονομείς έως 87%

 • Ο ταχυθερμαντήρας θερμαίνει άμεσα και μόνο το νερό που χρησιμοποιείς, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από έναν κλασικό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Εξοικονομείς ενέργεια, νερό, πολλά χρήματα.
 • Ταχυθερμαντήρας μπάνιου: Εξοικονομείς έως 87%

Ταχυθερμαντήρας μπάνιου: Εξοικονομείς έως 87%

9.090 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Με ταχυθερμαντήρα στο μπάνιο εξοικονομείς χρήματα ως 87% για ρεύμα, καταναλώνεις ως 80% λιγότερο νερό, σε 7 δευτερόλεπτα έχεις ζεστό νερό που δεν τελειώνει ποτέ και πολλά ακόμα οφέλη, σε σχέση με τον απλό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα.

Το ζεστό νερό είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη ανάγκη. Με την ενεργειακή κρίση όμως να αδειάζει την τσέπη μας, πρέπει να βρούμε τρόπους να έχουμε και ζεστό νερό όποτε και όσο θέλουμε, αλλά και να μην σκεφτόμαστε ότι αν ανάψουμε τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα θα το βρούμε μπροστά μας στους αυξημένους λογαριασμούς ρεύματος. Ο ταχυθερμαντήρας μπάνιου μας δίνει τη λύση.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »


Πώς εξοικονομείτε χρήματα με τον ταχυθερμαντήρα
 • Ζεστό νερό μέσα σε 5-7 δευτερόλεπτα (για όλους), δεν κρυώνει ποτέ
 • Χρησιμοποιείτε 60% -80% λιγότερο νερό
 • Κάνετε οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα από 60-87%
 • Εξοικονομείτε χώρο (95%), δεν θέλει συντήρηση, μεγάλη διάρκεια ζωής, γρήγορη απόσβεση
Ταχυθερμαντήρας, πολύ ζεστό νερό, λίγο ρεύμα!

Ο ταχυθερμαντήρας είναι ένα είδος μικρού θερμοσίφωνα που θερμαίνει το νερό σε πραγματικό χρόνο. Ζεσταίνει δηλαδή μόνο το νερό που περνάει εκείνη την στιγμή μέσα από αυτόν. Έχετε άμεσα ζεστό νερό, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε, ενώ δεν υπάρχει δεξαμενή αποθήκευσης ζεστού νερού.

Η επένδυση σε έναν ταχυθερμαντήρα έχει πολλά πλεονεκτήματα, με κυριότερο την εξοικονόμηση ενέργειας. Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από έναν απλό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, καθώς δεν υπάρχει δεξαμενή νερού και συσσώρευση αλάτων στην αντίσταση και σε άλλα εξαρτήματα.

Λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα ή με φυσικό αέριο/υγραέριο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οικιακούς, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους!

10 δυνατά επιχειρήματα για να επιλέξεις ταχυθερμαντήρα!
 1. Κάνετε οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα από 60-87%, καθώς ζεσταίνετε μόνο τη ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε.
   
 2. Κάνετε οικονομία στο νερό από 60-80% (μικρή απόσταση από το σημείο της χρήσης).
   
 3. Εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο, καθώς έχετε ζεστό νερό μέσα σε 5-7 δευτερόλεπτα, χωρίς δηλαδή καμία αναμονή και χωρίς το ζεστό νερό να τελειώνει.
   
 4. Εξοικονομείτε χώρο κατά 95%, καθώς δεν πιάνει σχεδόν καθόλου χώρο!
   
 5. Έχετε ζεστό νερό που δεν τελειώνει ποτέ.
   
 6. Τοποθετείται πολύ εύκολα χωρίς μερεμέτια.
   
 7. Ξεχνάτε τι σημαίνει συντήρηση.
   
 8. Ξεχνάτε το φόβο για πλημμυρισμένο (λόγω σπασίματος) θερμοσίφωνα (Πολλοί το έχουμε ζήσει).
   
 9. Κάνετε πολύ γρήγορα απόσβεση της αγοράς του, λόγω της πολύ μεγάλης οικονομίας.
   
 10. Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από έναν απλό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα.
 
Ταχυθερμαντήρας VS απλός θερμοσίφωνας, μάχη με ξεκάθαρο νικητή!
 1. Με χρήση ταχυθερμαντήρα για ντους 1 ατόμου, έχουμε οικονομία στο ρεύμα από 74% ως 87%, σε σύγκριση με τον απλό θερμοσίφωνα.
   
 2. Με χρήση ταχυθερμαντήρα για ντους 2 ατόμων, έχουμε οικονομία στο ρεύμα από 48,5% ως 74%, σε σύγκριση με τον απλό θερμοσίφωνα.
   
 3. Με χρήση ταχυθερμαντήρα για ντους 3 ατόμων, έχουμε οικονομία στο ρεύμα από 23% ως 61,4%. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι για 3 άτομα συνεχόμενα, συνήθως δεν επαρκεί το νερό που έχουμε ζεστάνει με τον απλό θερμοσίφωνα.
Win win επένδυση!

Μπορείτε να επιλέξετε ταχυθερμαντήρα για κεντρική παροχή ή ακόμα και για τοπική χρήση (για παράδειγμα μόνο στο μπάνιο, όπως γράψαμε πιο πάνω ή για την κουζίνα και οπουδήποτε αλλού χρειάζεστε ζεστό νερό γρήγορα μα και οικονομικά). Επίσης μπορείτε σε ταχυθερμαντήρα με κεντρική παροχή να ρυθμίζετε ηλεκτρονικά τη θερμοκρασία και να έχετε ακόμα μεγαλύτερη οικονομία. Η εξοικονόμηση ενέργειας χρημάτων και χρόνου είναι το ζητούμενο στην εποχή της ενεργειακής κρίσης, ειδικά για κάποιες καθημερινές ανάγκες που δεν κόβονται. Η επένδυση σε έναν ταχυθερμαντήρα είναι win win. 

3 προτάσεις για ταχυθερμαντήρα για όλες τις απαιτήσεις, για όλα τα βαλάντια!

Η ομάδα του 4green.gr ψάχνει, εντοπίζει και σας παρουσιάζει καθημερινά λύσεις εξοικονόμησης με προϊόντα και υπηρεσίες για όλες τις απαιτήσεις, όλες τις ανάγκες και για όλα τα βαλάντια. Σήμερα σας παρουσιάζουμε 3 προτάσεις από την εταιρεία Genem, 3 πολύ δυνατά προϊόντα που έρχονται από ΗΒ, Γερμανία και Πολωνία. Πάμε να δούμε μαζί τα χαρακτηριστικά τους.