Ο ταχυθερμαντήρας ζεσταίνει άμεσα και μόνο το νερό που χρησιμοποιείς, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από έναν κλασικό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Εξοικονομείς ενέργεια, νερό, πολλά χρήματα.

Ο ταχυθερμαντήρας ζεσταίνει άμεσα και μόνο το νερό που χρησιμοποιείς, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από έναν κλασικό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Εξοικονομείς ενέργεια, νερό, πολλά χρήματα.

Ταχυθερμαντήρας, χρήσιμος πριν την κρίση; Απαραίτητος τώρα!

Διαβάστηκε από 1561 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/7/2022

Εξοικονομείς χρήματα ως 87% στο ρεύμα, καταναλώνεις ως 80% λιγότερο νερό, σε 7 δευτερόλεπτα έχεις ζεστό νερό που δεν τελειώνει ποτέ και πολλά ακόμα οφέλη, σε σχέση με τον απλό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα.

Σχολιάστε

Το ζεστό νερό είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Με την ενεργειακή κρίση όμως να αδειάζει την τσέπη μας, πρέπει να βρούμε τρόπους να έχουμε και ζεστό νερό όποτε και όσο θέλουμε, αλλά και να μην σκεφτόμαστε ό,τι αν ανάψουμε τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα θα το βρούμε μπροστά μας στους αυξημένους λογαριασμούς ρεύματος. Ο ταχυθερμαντήρας μπάνιου μας δίνει τη λύση με 10 πειστικά επιχειρήματα.

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ο ταχυθερμαντήρας δίνει λύση στην κρίση & συμφέρει!

- Κάνεις οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα από 60-87%
- Χρησιμοποιείς 60% -80% λιγότερο νερό
- Έχεις ζεστό νερό μέσα σε 5-7 δευτερόλεπτα, χωρίς φόβο μήπως αυτό κρυώσει
- Εξοικονομείς χώρο κατά 95%, ξεχνάς τι σημαίνει συντήρηση
- Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από έναν ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, κάνεις γρήγορα απόσβεση

Τι είναι ο ταχυθερμαντήρας!

Ο ταχυθερμαντήρας είναι ένα είδος μικρού θερμοσίφωνα που θερμαίνει το νερό σε πραγματικό χρόνο. Ζεσταίνει δηλαδή μόνο το νερό που περνάει εκείνη την στιγμή μέσα από αυτόν. Έχεις άμεσα ζεστό νερό, χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις, ενώ δεν υπάρχει δεξαμενή αποθήκευσης ζεστού νερού.

Η επένδυση σε ένα ταχυθερμαντήρα έχει πολλά πλεονεκτήματα, με κυριότερο την εξοικονόμηση ενέργειας. Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από έναν απλό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, καθώς δεν υπάρχει δεξαμενή νερού και συσσώρευση αλάτων στην αντίσταση και σε άλλα εξαρτήματα.

Λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα ή με φυσικό αέριο/υγραέριο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οικιακούς, αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους!

10 λόγοι για να τον επιλέξεις!
 1. Κάνεις οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα από 60-87%, καθώς ζεσταίνεις μόνο τη ποσότητα που θα χρησιμοποιήσεις
 1. Κάνεις οικονομία στο νερό από 60-80% (μικρή απόσταση από το σημείο της χρήσης)
 1. Εξοικονομείς πολύτιμο χρόνο, καθώς έχεις ζεστό νερό μέσα σε 5-7 δευτερόλεπτα, Χωρίς δηλαδή καμία αναμονή και χωρίς το ζεστό νερό να τελειώνει
 1. Εξοικονομείς χώρο κατά 95%, καθώς δεν πιάνει σχεδόν καθόλου χώρο
 1. Έχεις ζεστό νερό που δεν τελειώνει ποτέ
 1. Τοποθετείται πολύ εύκολα χωρίς μερεμέτια
 1. Ξεχνάς τι σημαίνει συντήρηση
 1. Ξεχνάς το φόβο για πλημμυρισμένο (λόγω σπασίματος) θερμοσίφωνα (Πολλοί το έχουμε ζήσει)
 1. Κάνεις πολύ γρήγορα απόσβεση της αγοράς του, λόγω της πολύ μεγάλης οικονομίας
 1. Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από έναν απλό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα
Ταχυθερμαντήρας VS απλός θερμοσίφωνας!
 
 1. Με χρήση ταχυθερμαντήρα για ντους 1 ατόμου, έχουμε οικονομία στο ρεύμα από 74% ως 87%, σε σύγκριση με τον απλό θερμοσίφωνα. 
 1. Με χρήση ταχυθερμαντήρα για ντους 2 ατόμων, έχουμε οικονομία στο ρεύμα από 48,5% ως 74%, σε σύγκριση με τον απλό θερμοσίφωνα.
 1. Με χρήση ταχυθερμαντήρα για ντους 3 ατόμων, έχουμε οικονομία στο ρεύμα από 23% ως 61,4%. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ό,τι για 3 άτομα συνεχόμενα, συνήθως δεν επαρκεί το νερό που έχουμε ζεστάνει με τον απλό θερμοσίφωνα.
Συμπέρασμα

Στην αγορά υπάρχουν πολλοί ταχυθερμαντήρες και μπορείς εύκολα να κάνεις μία πολύ καλή και οικονομική επιλογή. Μπορείς να επιλέξεις ταχυθερμαντήρα για κεντρική παροχή ή ακόμα και για τοπική χρήση (για παράδειγμα μόνο στο μπάνιο σου ή για την κουζίνα σου και οπουδήποτε αλλού χρειάζεσαι ζεστό νερό γρήγορα μα και οικονομικά). Επίσης μπορείς σε ταχυθερμαντήρα με κεντρική παροχή να ρυθμίζεις ηλεκτρονικά τη θερμοκρασία και να έχεις ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σχολιάστε