Το κεντρικό σύστημα σκούπας είναι ένα ισχυρό αλλά και αθόρυβο σύστημα καθαρισμού των εσωτερικών χώρων.

Σύστημα κεντρικής σκούπας από την Enerbis

Διαβάστηκε από 1253 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/7/2021

Το σύστημα κεντρικής σκούπας είναι παρόμοιο με την ηλεκτρική ή υδραυλική εγκατάσταση, αλλά με τη μοναδική λειτουργία τον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου, τον οποίο εξυπηρετεί.

Σχολιάστε

Εγκαταστήστε μέσα στον εσωτερικό σας κόσμο, επαγγελματικό ή οικιακό, ένα καινοτόμο σύστημα κεντρικής σκούπας GDA, για την ταυτόχρονη παρουσία των εξαιρετικών χαρακτηριστικών ισχύος, της απόδοσης και της εξοικονόμησης. Η δομή του κεντρικού δικτύου των σωληνώσεων, το οποίο συνδέει την κεντρική μονάδα με τις τερματικές συνδέσεις επιτρέπει τον έλεγχο της καθαριότητας και της υγιεινής κάθε χώρου, μικρού ή μεγάλου.

Kοινοποίησε το »

Η εγκατάσταση είναι σε θέση να αναρροφήσει με μεγάλη δύναμη, δημιουργώντας μια διαδικασία αποσυμπίεσης ικανή να ανανεώνετε τον αέρα από το δωμάτιο, στο οποίο είναι ενεργοποιημένη.

Η κεντρική μονάδα τοποθετείται σε κάποιο χώρο υπηρεσίας ή στο εξωτερικό περιβάλλον και επικοινωνεί με τους διαφορετικούς χώρους μέσω ενός κεντρικού δικτύου σωλήνων από PVC.  Όλα αυτά καταλήγουν στις τερματικές υποδοχές, στις οποίες συνδέεται ο εύκαμπτος και ελαφρύς σωλήνας χρήσης. Από το δίκτυο των σωληνώσεων μεταφέρεται η βρωμιά (σκόνη, ακάρεα, βακτήρια) στη κεντρική μονάδα αναρρόφησης και συγκεκριμένα σε ειδικό κάδο όπου υπάρχει πλενόμενο φίλτρο πολυεστέρα για τον καθαρισμό του αέρα.

Η σκόνη, τα ακάρεα σκόνης και τα βακτηρίδια φιλτράρονται και αποβάλλονται από τον εσωτερικό χώρο, αφήνοντας ένα απόλυτα καθαρό και υγιές περιβάλλον.

Το κεντρικό σύστημα σκούπας είναι ένα ισχυρό αλλά και αθόρυβο σύστημα καθαρισμού των εσωτερικών χώρων. Καθαρίζει σιωπηλά κάθε δωμάτιο.

Πολλοί οι λόγοι για να επιλέξετε ένα σύστημα κεντρικής σκούπας GDA

Βαθιά υγιεινή
Ο αέρας που εκκενώνεται από διάφορους χώρους του καταλύματος φιλτράρεται και αποβάλλεται από το περιβάλλον του σπιτιού σας διασφαλίζοντας την πλήρη εξάλειψη ψιλής σκόνης, ακάρεων σκόνης και βακτηρίων.

Αθόρυβη λειτουργία
Με το σύστημα GDA, αποφεύγεται ο ενοχλητικός θόρυβος του κινητήρα της σκούπας, καθώς η μονάδα ελέγχου είναι ηχητικά μονωμένη και τοποθετείται στην περιοχή εξυπηρέτησης - εκτός θέας!

Πρακτικότητα και ασφάλεια
Το μειωμένο μέγεθος και το μικρό βάρος του σωλήνα εργασίας επιτρέπει την πρόσβαση σε περιοχές που δεν είναι προσβάσιμες με τα παραδοσιακά συστήματα.
 
Εξοικονόμηση ενέργειας
Η πλήρης εξάλειψη της σκόνης επιτρέπει τη μείωση των χρόνων καθαρισμού ανά ημέρα. Με αυτά τα 2 πλεονεκτήματα, επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον, οι μονάδες GDA καταναλώνουν μόνο 1 Watt σε κατάσταση Stand-By.

Εύκολη συντήρηση
Η συντήρηση είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Η περιοδική αντικατάσταση (κάθε 2-4 μήνες) της σακούλας συλλογής σκόνης που είναι τοποθετημένη μέσα στο δοχείο είναι επαρκής.

Ευελιξία
Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιφανειών: λείο δάπεδα, δάπεδα από ξύλο, χαλιά, ταπετσαρίες, κουρτίνες κλπ.

Επιλέξετε τώρα ένα σύστημα κεντρικής σκούπας GDA από την εταιρεία Enerbis


ENERBIS ΙΚΕ
Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 14, 163 46 Ηλιούπολη
Kαλέστε: 2109736230
Δείτε: www.enerbis.gr
Ακολουθήστε: www.facebook.com/enerbis

ENERBIS CYPRUS Ltd
Διεύθυνση: Λεωφ. Στροβόλου 99, Στρόβολος 2020, Λευκωσία
Kαλέστε: +357 22 31993
Δείτε:  www.enerbis.com.cy 

Kοινοποίησε το »

Σχολιάστε