Η Wilo ανανεώνει τον οδηγό ψηφιακής αντικατάστασης για να βοηθήσει τους πελάτες να βρουν προτάσεις για αντλίες αντικατάστασης για υπάρχουσες παλιές.

Η Wilo ανανεώνει τον οδηγό ψηφιακής αντικατάστασης για να βοηθήσει τους πελάτες να βρουν προτάσεις για αντλίες αντικατάστασης για υπάρχουσες παλιές.

Συγκρίνετε και εκσυγχρονίστε τις αντλίες σας με λίγα μόνο κλικ

1286 επισκέψεις στο άρθρο

Η Wilo εγκαινιάζει έναν νέο ψηφιακό οδηγό αντικατάστασης. Ένα on line εργαλείο που κάνει τη σύγκριση και την εύρεση της σωστής αντλίας ευκολότερη από ποτέ.

H  Wilo ανανεώνει τον οδηγό ψηφιακής αντικατάστασης για να βοηθήσει όλους όσους ενδιαφέρονται να βρουν προτάσεις για αντλίες αντικατάστασης για υπάρχουσες αντλίες.

Kοινοποίησε το »


 Περισσότερες πληροφορίες, εναρμονισμένα δεδομένα, βελτιωμένη εμπειρία χρήστη
 
Το επανασχεδιασμένο και βελτιωμένο διαδικτυακό εργαλείο διαθέτει μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη βάση δεδομένων (συμπεριλαμβανομένων και προϊόντων των ανταγωνιστών), πλήρεις τεχνικές προδιαγραφές, εικόνες και γραφήματα, καθώς και ολοκληρωμένες πληροφορίες ακόμη και για πολύ παλιές αντλίες. Με αυτόν τον τρόπο ο οδηγός αντικατάστασης κάνει την εύρεση της σωστής αντλίας ευκολότερη από ποτέ.

Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στον νέο ψηφιακό οδηγό αντικατάστασης είτε μέσω του αντίστοιχου τοπικού ιστότοπου της Wilo, είτε μέσω της εφαρμογής Wilo-Assistant για κινητά iOS ή Android. Αφού επιλεγεί η υπάρχουσα αντλία που πρέπει να αντικατασταθεί, το επανασχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον εργασίας καθοδηγεί τον χρήστη μέσω όλων των σχετικών πληροφοριών, όπως κωδικούς προϊόντων, απόσταση στομίων ή στοιχεία του κινητήρα.
 
Η παρουσίαση σε ευδιάκριτες στήλες, οι εικόνες των προϊόντων και τα πρόσθετα γραφήματα καθιστούν τη σύγκριση των αντλιών και την εύρεση μιας νέας λύσης ευκολότερη από ποτέ. Οι πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνουν onlineσυνδέσμους στον ηλεκτρονικό κατάλογο, δημιουργία αρχείων pdf και προτάσεις για παρελκόμενα εξαρτήματα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το site της WILO εδώ
 
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr