Το νέο Wallbox ENECTOR της KOSTAL.

Το νέο Wallbox ENECTOR της KOSTAL.

Στη γρήγορη λωρίδα με το KOSTAL ENECTOR Wallbox

1.519 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Μπροστά στην ηλεκτροκίνηση με πλήρη ισχύ με το νέο Wallbox ENECTOR της KOSTAL.

Με την προηγμένη τεχνολογία φόρτισης η KOSTAL θέτει νέα στάνταρ στην ηλεκτροκίνηση. Το νέο Wallbox ENECTOR της KOSTAL είναι ένας δεσμός υψηλής απόδοσης μεταξύ φωτοβολταϊκής εγκατάστασης και ηλεκτρικού οχήματος.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Μετακινούμαστε με τρόπο φιλικό στο περιβάλλον και ταυτόχρονα μειώνουμε τη λήψη ενέργειας από το δίκτυο με όφελος για το πορτοφόλι μας. Χάρη στο Wallbox ENECTOR αυτό ήδη ένα στάνταρ, προσφέροντας ασφάλεια για το μέλλον. Τι είναι σημαντικό: Η ισχύς του Wallbox ENECTOR της KOSTAL επιτηρείται και ελέγχεται με μεγάλη ευκολία.

Διότι ως σύνδεσμος μεταξύ Φ/Β εγκατάστασης και ηλεκτρικού οχήματος, το καινοτόμο Wallbox της KOSTAL ελαχιστοποιεί τη λήψη ενέργειας από το δίκτυο ανταλλάσσοντας αυτοπαραγόμενη φωτοβολταϊκή ενέργεια. Το ENECTOR είναι συμβατό με σχεδόν όλα τα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα και, ως έξυπνος οικιακός φορτιστής, προστατεύει σε κάθε φόρτιση τον προϋπολογισμό ενέργειας. Η φόρτιση πραγματοποιείται με μέχρι και 3,7 kW σε μονοφασική και 11 kW σε τριφασική σύνδεση, με ένταση ρεύματος 16 Ampere ανά φάση.

Ως μέρος της ολοκληρωμένης εποπτείας της KOSTAL, το ENECTOR ελέγχεται απόλυτα. Με το KOSTAL Solar Portal και την εφαρμογή Solar App ο πελάτης έχει όλα τα δεδομένα υπό έλεγχο και στα χέρια του, ακόμη και όταν είναι καθοδόν.

Εύκολα με στόχο την επιτυχία

Για τις πρόσθετες, συναρπαστικές λειτουργίες, φροντίζει απόλυτα το KOSTAL Smart Energy Meter. Είτε γρήγορη φόρτιση με μέγιστη ισχύ σε «Power Mode» είτε κλείδωμα της λειτουργίας φόρτισης από ανεπιθύμητη χρήση σε «Lock Mode» – το KOSTAL Smart Energy Meter και το KOSTAL Wallbox τα καταφέρνουν με μια έξυπνη συνεργασία.

Οι πρόσθετοι αυτοί τρόποι φόρτισης εξασφαλίζουν έξυπνο έλεγχο και εξατομικευμένη λειτουργία: Με τη λειτουργία «Solar Pure Mode» χρησιμοποιείται αποκλειστικά αυτοπαραγόμενη φωτοβολταϊκή ενέργεια. Στη λειτουργία «Solar Plus Mode», η ισχύς φόρτισης προσαρμόζεται πάντα δυναμικά σε σχέση με τη διαθέσιμη πηγή ενέργειας.

Η δυνατότητα ενεργοποίησης όλων των επιπλέον χαρακτηριστικών, προσφέρεται  ανάλογα με τις ανάγκες, τώρα ή αργότερα με τον κατάλληλο κωδικό ενεργοποίησης «ENECTOR».

Συνοπτικά

Με τα δωρεάν εργαλεία εποπτείας της KOSTAL επιτηρείτε συνεχώς και με τον καλύτερο τρόπο όλα τα δεδομένα παραγωγής, φόρτισης και κατανάλωσης, τόσο μέσω υπολογιστή με το KOSTAL Solar Portal, όσο και από το κινητό με την εφαρμογή KOSTAL Solar App.

Το KOSTAL Solar Portal και η εφαρμογή Solar App παρέχουν γραφικές παραστάσεις όλων των δεδομένων που συλλέγονται, για την παραγωγή και τη χρήση της αυτοπαραγόμενης ενέργειας. Κατανοητά, συγκρίσιμα και αξιοποιήσιμα, με τον πιο εύκολο τρόπο.

Ως μέρος ενός συστήματος KOSTAL, το ENECTOR είναι ήδη καταγεγραμμένο σε αυτό, με όλα τα δεδομένα και μπορεί να διαμορφώνεται συνεχώς, ανάλογα με τις ανάγκες. Το Wallbox συσχετίζεται έτσι πάντα με την Φ/Β εγκατάσταση – μαζί με τα δεδομένα του αντιστροφέα και μέσω της μεταβλητότητας των τιμών εξασφαλίζεται η ιδανική λειτουργία τόσο του Wallbox όσο και ολόκληρης της εγκατάστασης.

Το KOSTAL Solar Portal και η εφαρμογή KOSTAL Solar App παρέχουν όλες τις πληροφορίες για την ισχύ της Φ/Β εγκατάστασης – και για τη βιώσιμη λειτουργία του ηλεκτρικού οχήματος. Τα εργαλεία εποπτείας της KOSTAL είναι εύχρηστα και δωρεάν.
 
KOSTAL Solar Electric Ελλας
Τηλέφωνο: +30 2310 477550
Δείτε περισσότερα για την KOSTAL ΕΔΩ

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »