Δες 4 προτάσεις-λύσεις κλιματιστικών τεχνολογίας inverter για κάθε χώρο και απαίτηση.

Δες 4 προτάσεις-λύσεις κλιματιστικών τεχνολογίας inverter για κάθε χώρο και απαίτηση.

Smart & Ηi tech κλιματιστικά για Σπίτι! 4 προτάσεις απόδοσης & οικονομίας

  • Δες 4 προτάσεις-λύσεις κλιματιστικών τεχνολογίας inverter για κάθε χώρο και απαίτηση.
  • Smart & Ηi tech κλιματιστικά για Σπίτι! 4 προτάσεις απόδοσης & οικονομίας

Smart & Ηi tech κλιματιστικά για Σπίτι! 4 προτάσεις απόδοσης & οικονομίας

5.533 επισκέψεις στο άρθρο (08/11/2023)
Σχολιάστε

Σκεφτόμαστε την απαραίτητη αγορά ή αντικατάσταση κλιματιστικού. Ζητάμε να καλύπτει το χώρο μας, να έχει απόδοση και το maximum της οικονομίας σε κατανάλωση ρεύματος.

Πλέον, οι περισσότεροι γνωρίζουμε ό,τι όταν φτάσει η στιγμή για αγορά νέου κλιματιστικού, αυτό θα είναι σίγουρα inverter νέας γενιάς, υψηλής ενεργειακής κλάσης Α+++ για οικονομική ψύξη και θέρμανση. Λύσεις υπάρχουν και καλύπτουν όλους τους χώρους και τις απαιτήσεις μας.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »

Τα κλιματιστικά τεχνολογίας inverter νέας γενιάς προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση και αθόρυβη λειτουργία, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με πολλαπλές λειτουργίες, αντιδιαβρωτική προστασία για να τα έχεις πολλά χρόνια, ενώ με το ενσωματωμένο σύστημα καθαρισμού που διαθέτουν αποφεύγεις σκόνης και μούχλα, άρα γλιτώνεις περισσότερα χρήματα και από τη συντήρηση. Οι ανάγκες μας βέβαια διαφέρουν, ανάλογα με το χώρο, τη χρήση και τις τεχνολογίες που θέλουμε να έχει πάνω του το κλιματιστικό μας.

Λύσεις A/C inverter νέας γενιάς για το σπίτι από 9-24.000 BTUs!
  • Υψηλής ενεργειακής κλάσης Α+++ για max εξοικονόμηση στο ρεύμα
  • Aντιδιαβρωτική προστασία (τα κρατάς για πολλά χρόνια), αθόρυβη λειτουργία
  • Smart τεχνολογία (wifi, voicecontrol, έξυπνοι αισθητήρες, αυτόματος καθαρισμός)
  • Υψηλής αισθητικής, ομορφαίνουν & αναβαθμίζουν το χώρο
Inverter, η τεχνολογία που κάνει οικονομικό το κλιματιστικό σου!

Η τεχνολογία inverter νέας γενιάς έχει βοηθήσει πάρα πολύ στον τομέα της μεγάλης απόδοσης των κλιματιστικών, μα και στην οικονομική λειτουργία τους. Χωρίς να μπλέκουμε με τεχνικούς όρους που πολλές φορές μπερδεύουν τα πράγματα, θα πούμε με απλά λόγια το τι κάνει ένα inverter κλιματιστικό, δηλαδή το «ζουμί». Ένα inverter τελευταίας τεχνολογίας εγγυάται μεγάλη απόδοση και το χειμώνα με οικονομική κατανάλωση, σε σχέση με ένα παλιό κλασικό κλιματιστικό, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, λιγότερες βλάβες (λιγότερα έξοδα συντήρησης) & αθόρυβη λειτουργία. Πέρα από όλα αυτά όμως που είναι τα πιο σημαντικά, τα κλιματιστικά νέας τεχνολογίας είναι και υψηλής αισθητικής, δηλαδή ομορφαίνουν το σπίτι. Έχουν όλο το πακέτο. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κάποιος; Το μόνο που μένει είναι το brand που θα επιλέξει, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Ο ρόλος των «BTUs» στην οικονομική κατανάλωση!

Το BTU είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ώστε να γνωρίζεις τι κλιματιστικό θα πάρεις, ανάλογα με το χώρο (τετραγωνικά) που θέλεις να καλύψεις.

Τον όρο BTU (British Thermal Unit) τον ακούς συχνά στα κλιματιστικά και έχει να κάνει με την ισχύ του μηχανήματος. Με απλά λόγια, ποσότητα θερμότητας (ενέργειας) ανά ώρα, που είτε μπορεί να απορροφήσει το κλιματιστικό μας σε λειτουργία ψύξης, είτε να εκλύσει σε λειτουργία θέρμανσης.

Με ακόμα πιο απλά λόγια, απαντώντας στις ερωτήσεις των αναγνωστών μας, θα πούμε ό,τι με ένα «δωδεκάρι» (12.000 BTU), μπορούμε άνετα να καλύψουμε χώρο ως 25 τ.μ. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε γιατί πολλοί κάνουν το συχνό λάθος της αγνόησης των τετραγωνικών.

Ναι, μπορείς, αν θέλεις, να χρησιμοποιήσεις ένα μικρότερο κλιματιστικό για μεγαλύτερο χώρο, αλλά θα διαπιστώσεις πολύ σύντομα ό,τι θα έχεις μεγάλη κατανάλωση, δηλαδή μεγαλύτερο λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματοςπερισσότερες φθορές, δηλαδή πολλά έξοδα συντήρησης και βέβαια όχι το επιθυμητό επίπεδο ψύξης/θέρμανσης. Αυτό συμβαίνει, γιατί πολύ απλά το μικρότερο κλιματιστικό θα «ζορίζεται», δουλεύοντας στο φουλ. Η επιλογή βέβαια είναι πάντα στο χέρι σου και εσύ αποφασίζεις.

Δες 4 λύσεις για το σπίτι που καλύπτουν κάθε χώρο & απαίτηση!

Η ομάδα του 4green, εντόπισε και σας παρουσιάζει σήμερα 4 δυνατές λύσεις-προτάσεις από 4 δυνατά brands της αγοράς για κλιματιστικά με inverter τεχνολογία νέας γενιάς από 9.000-24.000 BTUs. Toyotomi από την εταιρεία Γ.Ε Δημητρίου Α.Ε.Ε (αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα), Olefini, Daikin και LG. Δες 4 προτάσεις για το σπίτι που καλύπτουν κάθε χώρο και απαιτήσεις. Πάμε να δούμε μαζί τα χαρακτηριστικά τους με μία ματιά για να μπορέσεις να διαλέξεις εύκολα αυτό που θέλεις, ανάλογα με τις ανάγκες σου!