Φορτιστές e-cars της Romka Group.

Φορτιστές e-cars της Romka Group.

RomkaGroup, υψηλής τεχνολογικής εξέλιξης AC φορτιστές

1.913 επισκέψεις στο άρθρο

Οι ηλεκτρικοί φορτιστές αυτοκινήτου της ROMKAGROUP διαθέτουν σύγχρονες και έξυπνες λειτουργίες υψηλής τεχνολογικής εξέλιξης.

Η πρωτοπορία στο χώρο του αυτοκινήτου που συνδέεται άρρηκτα με την προστασία του περιβάλλοντος διασφαλίζεται στη ROMKAGROUP, μια αναπτυσσόμενη εταιρεία που λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της τις ανάγκες της σύγχρονης και ολοένα ανοδικής εξέλιξης της κοινωνίας. Με απόλυτη συνέπεια και τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς κατασκευάζονται τεχνολογικά προηγμένοι φορτιστές ΑC για ηλεκτρικά οχήματα.

Kοινοποίησέ το »

Οι ηλεκτρικοί φορτιστές αυτοκινήτου της ROMKAGROUP συμπληρώνουν αποτελεσματικά την αισθητική ενός αρχιτεκτονικού τοπίου. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται υλικά υψηλής ποιότητας. Το έμπειρο δυναμικό της εταιρείας ενσωματώνει τις τεχνολογικές εξελίξεις και αποτελεί πολύτιμο αρωγό δημιουργίας και απόδοσης ενός άρτιου αποτελέσματος. Η εταιρεία μπορεί να προσφέρει ένα κορυφαίο χαρτοφυλάκιο προϊόντων με νεότερα χαρακτηριστικά και φυσικά με την καλύτερη τιμή της αγοράς.

Ο σχεδιασμός των νέων τύπου ηλεκτρικών φορτιστών αυτοκινήτου διαθέτει στιβαρά περιβλήματα από αλουμίνιο ή ABS. Με αυτό τον τρόπο ο ηλεκτρικός φορτιστής αυτοκινήτου αποκτά το πλεονέκτημα της αντοχής και αλλά και την προστασία από βανδαλισμούς.

Επίσης οι ηλεκτρικοί φορτιστές αυτοκινήτου της ROMKAGROUP διαθέτουν σύγχρονες, αλλά και έξυπνες λειτουργίες έχουν εξισορρόπηση ισχύος και δυναμική διαχείριση φορτίου και παρακολούθηση DC. Είναι σημαντικές και οι παρακάτω λειτουργίες των ηλεκτρικών φορτιστών αυτοκινήτου και αφορούν στον φωτισμό LΕD, εξουσιοδότηση RFID και ευέλικτη φόρτιση με 4G-wifi.

Επιπρόσθετα, εντοπίζεται επικοινωνία OCPP και εσωτερικός κλιματικός έλεγχος για την παροχή αξιοπιστίας σε περίπτωση αντίξοων καιρικών συνθηκών. Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι οι φορτιστές είναι πιστοποιημένοι βάσει των τελευταίων προδιαγραφών. Είναι σχεδιασμένοι για πολλών ειδών χώρους στάθμευσης ιδιωτικών, υπόγειων ή για περιοχή εταιρείας.

Ο πελάτης που επιλέγει τη Romka Group ενημερώνεται και γίνεται έλεγχος του ηλεκτρικού φορτιστή αυτοκινήτου σε πραγματικό χρόνο ενώ ελέγχεται και η κατανάλωση ενέργειας. Επίσης σημαντικά χαρακτηριστικά του προϊόντος αποτελούν το σύστημα βασισμένο σε cloud, βάση δεδομένων σημείων φόρτισης, βάση δεδομένων χρηστών RFID. Τονίζεται ότι υπάρχει πρόγραμμα λειτουργίας φόρτωσης δεδομένων και ενσωμάτωση ενοτήτων πληρωμής.
 

Kοινοποίησέ το »