Οικονομική και ποιοτική θέρμανση με το καλοριφέρ του μέλλοντος!

Οικονομική και ποιοτική θέρμανση με το καλοριφέρ του μέλλοντος!

Οικονομική και ποιοτική θέρμανση με το καλοριφέρ του μέλλοντος!

Οικονομική και ποιοτική θέρμανση με το καλοριφέρ του μέλλοντος!

Οικονομική και ποιοτική θέρμανση με το καλοριφέρ του μέλλοντος!

Οικονομική και ποιοτική θέρμανση με το καλοριφέρ του μέλλοντος!

  • Οικονομική και ποιοτική θέρμανση με το καλοριφέρ του μέλλοντος!
  • Οικονομική και ποιοτική θέρμανση με το καλοριφέρ του μέλλοντος!
  • Οικονομική και ποιοτική θέρμανση με το καλοριφέρ του μέλλοντος!
  • Οικονομική και ποιοτική θέρμανση με το καλοριφέρ του μέλλοντος!
  • Οικονομική και ποιοτική θέρμανση με το καλοριφέρ του μέλλοντος!
  • Οικονομική και ποιοτική θέρμανση με το καλοριφέρ του μέλλοντος!

Οικονομική και ποιοτική θέρμανση με το καλοριφέρ του μέλλοντος!

3.867 επισκέψεις στο άρθρο (03/04/2024)
Σχολιάστε

- Τα καλοριφέρ ROINTE είναι η πρώτη επιλογή σε συνδυασμό με φωτοβολταϊκά
- Είναι πρώτα σε πωλήσεις σε όλες τις χώρες
- Με κατανάλωση μόνο 38% ή 40% (ανάλογα το μοντέλο) του ρεύματος
- Κατασκευασμένα από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας & γεμάτα με ειδικό λάδι νανοτεχνολογίας

Τώρα και στην Ελλάδα τα κορυφαία ισπανικά καλοριφέρ χαμηλής κατανάλωσης ROINTE με κατανάλωση μόνο 38% ή 40% (ανάλογα με το μοντέλο) του ηλεκτρικού ρεύματος. Καταφέρνουν να έχουν την κατανάλωση που έχει η αντλία θερμότητας αλλά με καλύτερη απόδοση και ποιότητα θέρμανσης και όλα αυτά στο 1/3 της τιμής. Για αυτό και τα καλοριφέρ ROINTE είναι πρώτα σε πωλήσεις σε όλες τις χώρες όπως (Αγγλία- Γαλλία- Ισπανία-Λουξεμβούργο-Βέλγιο-Ελβετία-Ρωσία-Πορτογαλία-Ιρλανδία-Φινλανδία).

Τα καλοριφέρ ROINTE έχουν εφαρμογή σε πολλές κατασκευές όπως σε σπίτια, καταστήματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, σχολεία, δημόσια κτήρια, μουσεία, ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις κ.λπ. και είναι η πρώτη επιλογή και σε συνδυασμό με φωτοβολταϊκά.
 

Είναι το μόνο ηλεκτρικό καλοριφέρ με ενεργειακή απόδοση 2,6, και φυσικά χωρίς καμιά συντήρηση, κάτι το οποίο έχει εκτιμήσει πολύ το αγοραστικό κοινό σε όλες τις χώρες αλλά και στην Ελλάδα και την Κύπρο. Βασικό πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα 12 διαφορετικών ρυθμίσεων λειτουργίας αλλά και θερμοκρασίας ανεξάρτητα για το κάθε καλοριφέρ, όπως επίσης και η δεκαετής  εγγύηση που δίνει το εργοστάσιο. Επίσης, όλα τα καλοριφέρ ROINTE διαθέτουν την πιο αυστηρή  πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 2018 LOT 20 ECODESIGN. Πληροφορίες πιστοποίησης μπορείτε να βρείτε στην σελίδα ecodesignheating.com

Επίσης έχει πάρει πιστοποίηση από το 2011 από τον BSRIA  (Σύλλογος Έρευνας και Πληροφοριών Οικοδομικών Υπηρεσιών) , όπου σε εικοσιτετράωρη δοκιμή το καλοριφέρ ROINTE KYROS με  13 φέτες απέδειξε ότι με την τεχνολογία OPTIMIZER ENERGY PLUWS κατανάλωσε μόνο το 40 % της ονομαστικής ενέργειας δηλαδή από 1.430 w κατά την λειτουργία του κατανάλωνε από 518-560 w.


Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι για ένα σπίτι 80 m² τοποθετούμε 7 καλοριφέρ ROINTE και με θερμοκρασία ρυθμισμένη στους 21 βαθμούς Κελσίου η κατανάλωση που θα έχουμε θα είναι 2.5 KW. Αντίστοιχα σε ένα σπίτι 100 m² τοποθετούμε 8 καλοριφέρ ROINTE και με θερμοκρασία ρυθμισμένη στους 21 βαθμούς ελσίου η κατανάλωση που θα έχουμε θα είναι 3 KW. Αυτή η κατανάλωση μπορεί να πέσει πολύ χαμηλά αν εκμεταλλευτούμε τον προγραμματισμό που μπορούμε να κάνουμε ξεχωριστά στο κάθε καλοριφέρ και ρυθμίσουμε ξεχωριστές θερμοκρασίες στα δωμάτια η επιλέξουμε μειωμένη θερμοκρασία όταν λείπουμε η κοιμόμαστε.
 
Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα το καλοριφέρ που σας ταιριάζει και απολαύστε οικονομική και ποιοτική θέρμανση.

 

ROINTE ο συνδυασμός τεχνολογίας και υλικών φέρνουν το αποτέλεσμα

Τα καλοριφέρ της ROINTE διαθέτουν μια ηλεκτρονική πλακέτα με microchip και τεχνολογία Fuzzy Logic ENERGY CONTROL, επίσης τα καλοριφέρ είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και είναι γεμάτα με ένα ειδικό λάδι νανοτεχνολογίας.
 
Καλοριφέρ ROINTE τρόπος λειτουργίας
Τοποθετούμε τα καλοριφέρ στον χώρο μας  π.χ. ένα σπίτι και τα ενεργοποιούμε π.χ. στην θερμοκρασία των 21˚C τα καλοριφέρ ROINTE θα χρειαστούν περίπου 60 λεπτά για να φτάσουν την θερμοκρασία του σπιτιού στους 21˚C. Αμέσως μετά και με την τεχνολογία  Fuzzy Logic ENERGY CONTROL που διαθέτουν θα σβήσουν την αντίσταση και θα αυτοματίσουν και το ηλεκτρονικό πρόγραμμα διαχείρισης θα κάνει 3 μετρήσεις το δευτερόλεπτο και θα ελέγχει έτσι ώστε η θερμοκρασία του χώρου να είναι σταθερή στους 21˚C. Το ειδικό λάδι νανοτεχνολογίας που έχει μέσα το καλοριφέρ λόγω του ότι είναι πιο καλός αγωγός της θερμότητας από το νερό έχει την ιδιότητα να ζεσταίνεται πιο γρήγορα και να κρατάει την θερμοκρασία σταθερή για περισσότερη ώρα. Έτσι λοιπόν για περίπου 8 λεπτά τα καλοριφέρ μας ζεσταίνουν τον χώρο από την θερμότητα του λαδιού και του αλουμινίου που είναι κατασκευασμένο. Επίσης μας προσφέρει με φυσική ροη από τους αεραγωγούς με θερμό αέρα από κάτω προς τα πάνω σε ποσοστό 1 κυβικό μέτρο το δευτερόλεπτο. Μόλις περάσουν τα περίπου 8 λεπτά η θερμοκρασία του χώρου θα πέσει από τους 21˚C στους 20,75˚C. Το ηλεκτρονικό πρόγραμμα διαχείρισης θα καταλάβει την πτώση της θερμοκρασίας και θα δώσει εντολή να λειτουργήσει η αντίσταση, η οποία θα χρειαστεί 1 λεπτό για να ξανά πάει την θερμοκρασία από τους 20,75˚C στους 21˚C. Μόλις γίνει αυτό, η αντίσταση του καλοριφέρ θα κλείσει πάλι και θα συνεχίσει να ζεσταίνεται ο χώρος μέσω του λαδιού και του αλουμινίου που είναι κατασκευασμένο. Κάνοντας αυτόν τον κύκλο λειτουργίας η αντίσταση μας θα χρειαστεί να δουλέψει για περίπου μόνο 15 λεπτά στην ώρα και όχι συνεχόμενα όπως γίνεται σε άλλα ηλεκτρικά καλοριφέρ με αντίσταση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η κατανάλωση του ρεύματος να είναι στο 38% της Ονομαστικής ενέργειας (W), δηλαδή εάν η αντίσταση μας είναι 1.000 W η πραγματική κατανάλωση είναι 380W .
 
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το ηλεκτρονικό πρόγραμμα διαχείρισης επιτρέπει την πτώση της θερμοκρασίας να είναι μόνο 1 τέταρτο του βαθμού, δηλαδή από 21˚C σε 20,75˚C σε αντίθεση με άλλα συστήματα θέρμανσης που δίνουν εντολή λειτουργίας μετά από πτώση  2-3 βαθμών.  Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ότι με τόσο μικρή διαφορά θερμοκρασίας, μόλις 1 τέταρτο του βαθμού, ο πελάτης δεν αισθάνεται καμιά διαφορά στη θερμοκρασία και έχει την αίσθηση ότι ο χώρος έχει μόνιμα 21˚C.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  1. Αριστη ποιότητα κατασκευής με ευρωπαϊκή πιστοποίηση  LOT 20 ecodesign από το 2018 και BSRIA από την Αγγλία το 2011
  2. Οικονομικό στην κατανάλωση καταναλώνει μόνο το 38% του ηλεκτρικού ρεύματος στα μοντέλα KYROS & DELTA και 40% στα μοντέλα SYGMA - BELIZE – ARIA-OLYMPIA
  3. Αμεση απόδοση θερμότητας μέσα σε 60 λεπτά
  4. Ανεξάρτητη λειτουργία του κάθε σώματος με προγραμματισμό
  5. Χωρίς  συντήρηση
  6. Δωρεάν  εγκατάσταση
  7. Χωρίς εκπομπές καυσαερίων
  8. Χωρίς  μόλυνση του περιβάλλοντος
  9. Εύκολο στην χρήση
  10. Εύκολη εγκατάσταση (5-10 λεπτά για κάθε ένα καλοριφέρ)
  11. Ελαφρύ στο βάρος
  12. 12 ρυθμίσεις για την λειτουργία του στο 24ωρο σε θερμοκρασία και ώρα
  13. Προστασία από το κάψιμο για τα μικρά παιδιά στη μπροστινή επιφάνεια του σώματος με θερμοκρασία 43˚C αντί για 70˚C που έχουν τα άλλα καλοριφέρ
  14. Σβήσιμο του σώματος από ανοικτό παράθυρο ή πόρτα 
  15. Λειτουργία προστασίας του χώρου από μούχλα και υγρασία στους 15 βαθμούς
  16. Λειτουργιά προστασίας του χώρου από ψύξη στους 8 βαθμούς
  17. Κλείδωμα των ρυθμίσεων του πάνελ για προστασία από παιδιά 
  18. Λειτουργία WI-FI στα μοντέλα DELTA - BELIZE και OLYMPIA
  19. Έλεγχος θερμοκρασίας 2-3 φορές το δευτερόλεπτο
  20. Ειδική βαφή για προστασία από τον Ήλιο
  21. Πρώτα ζεσταίνεστε και μετά πληρώνετε
  22. 10 χρόνια εγγύηση και 3 χρόνια στα ηλεκτρικά  
  23. Εντελώς αθόρυβο στην λειτουργία του
  24. TFT οθόνη στο πάνελ έλεγχου και τηλεχειριστήριου
  25. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ FUZZY LOGIC ENERGY CONTROL
  26. ULTRA LOW POWER MICROCONTROLLERS
Δείτε videos


Συνέχεια του άρθρου >>>