Πράσινη τεχνολογία για δωρεάν ζεστό νερό!

11.257 επισκέψεις στο άρθρο

Η ESOLAR αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της, προσφέρει ηλιακά συστήματα για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης ,συμβάλλοντας παράλληλα στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Η   εταιρεία ESOLAR ξεκίνησε από το 2009 να δραστηριοποιείται στην αγορά του ηλιακού θερμοσίφωνα και των ηλιακών συστημάτων.

Τρεις γενιές επιστημόνων αποτελούν το μίγμα του ανθρώπινου δυναμικού μας. Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας συνδυάζονται με τη διάθεση και την ευρηματικότητα των νέων μας στελεχών.
Έχοντας επικεντρωθεί στην εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας παράγουμε αποκλειστικά και μόνο ηλιακά συστήματα που μας παρέχουν αυτή τη δυνατότητα. Όραμά μας είναι η ελάχιστη περιβαλλοντική επιβάρυνση και η μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας .
 Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε οικονομικές τιμές-χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητά μας, αξιόπιστες συσκευές, μεγάλης αντοχής, που ο κάθε καταναλωτής να είναι σε θέση να τις αποκτήσει. Αυτό άλλωστε είναι και η φιλοσοφία μας , άριστη ποιότητα σε προσιτές τιμές για όλους.

Πρόγραμμα «Εξοικονομώ - Αυτονομώ»
Η ESOLAR δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο «Εξοικονομώ – Αυτονομώ». Θεωρούμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα ελληνικά νοικοκυριά, προκειμένου να απολαύσουν τα οφέλη του ηλιακού θερμοσίφωνα.

Δεν είναι μόνο η ταχεία απόσβεση που θα επιτευχθεί αλλά το ότι θα αποκτήσετε συσκευές που θα σας προσφέρουν καθημερινή ωφέλεια για χρόνια!

Η ESOLAR διαθέτει ηλιακούς θερμοσίφωνες από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε  το μπόιλερ να είναι ΙΝΟΧ ή DOUBLE GLASS ενώ χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο επιλεκτικούς συλλέκτες. Οι επιλεκτικοί συλλέκτες προσφέρουν τουλάχιστον   25%  καλύτερη απόδοση από τους κοινούς συλλέκτες.

Η εγγύηση των συλλεκτών είναι 25 έτη ενώ στα μπόιλερ ανάλογα με τον τύπο  ξεκινούν από 8 έτη και φτάνουν έως 13 έτη.

Η ESOLAR συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες έχει δυνατότητα να παραδώσει ηλιακούς θερμοσίφωνες σε οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αναλάβει και την εγκατάσταση του καινούριου σας ηλιακού.

Οι ειδικοί της ESOLAR υποδέχονται το νέο «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» και είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον κατάλληλο ηλιακό θερμοσίφωνα, αυτόν που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας.