Πολλαπλές λύσεις ψύξης και θέρμανσης με το σύστημα Multi Split της LG

2.058 επισκέψεις στο άρθρο

Με ποικιλία κομψών εσωτερικών μονάδων που συμπληρώνουν το εσωτερικό κάθε σπιτιού και μία μόνο εξωτερική μονάδα

Είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για την επιχείρηση, οι λύσεις LG Multi Split του τμήματος LG Business Solutions της LG Electronics (LG), επιτρέπουν τον αποτελεσματικό έλεγχο του κλίματος σε οποιοδήποτε χώρο προσφέροντας λειτουργικότητα, ευελιξία και εξαιρετική απόδοση.
Το επαναστατικό LG Multi Split μπορεί να προσφέρει ψύξη ή θέρμανση μέσω πολλαπλών εσωτερικών μονάδων με τη χρήση μόνο μίας εξωτερικής μονάδας. Έτσι, το Multi Split μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε κτιρίου ανάλογα με τη δομή του και ανάλογα με τον τύπο της εξωτερικής μονάδας μπορούν να συνδεθούν έως 5 εσωτερικές μονάδες (τύπος απευθείας σύνδεσης) ή έως 9 εσωτερικές μονάδες (με χρήση κουτιών διανομής).
 
Η LG προσφέρει μια ευρεία γκάμα εσωτερικών μονάδων που είναι κομψές και εξοικονομούν χώρο στο εσωτερικό ενός σπιτιού ή ενός γραφείου. Είτε πρόκειται για επιτοίχιες εσωτερικές μονάδες, είτε για μονάδες για σύνδεση αεραγωγών, ο σχεδιασμός τους επιτρέπει την άψογη ενσωμάτωσή τους σε οποιοδήποτε κτίριο. Η συμπαγής εξωτερική μονάδα είναι 546 mm μικρότερη και 23% ελαφρύτερη, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία εγκατάστασης πολύ πιο εύκολη και ευέλικτη. ­
 
Επιπλέον, το σύστημα Multi Split της LG ξεχωρίζει για τον αξιόπιστο συμπιεστή R1 νέας τεχνολογίας που συνδυάζει υψηλή απόδοση, χαμηλά επίπεδα ήχου και απλή δομή περιστροφικού συμπιεστή. Ο ειδικός σχεδιασμός του, εξασφαλίζει εξαιρετικά σταθερή λειτουργία ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φορτίου και ενισχύει περαιτέρω την αποδοτικότητα λειτουργίας. Επιπρόσθετα,  η κατασκευή βελτιώνει την ανθεκτικότητα του ίδιου του συμπιεστή, ενώ η ενισχυμένη επίστρωση Black Fin με υψηλή αντοχή στη διάβρωση επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του Multi Split. Οι υψηλές τιμές των συντελεστών απόδοσης SEER και SCOP για το Multi Split επιβεβαιώνουν την εξαιρετική απόδοση που προσφέρει ο συμπιεστής R1. Ακόμη, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία αισθητήρα θερμοκρασίας και υγρασίας ο χρόνος ψύξης μειώνεται κατά 33% και ο χρόνος θέρμανσης κατά 45% ενώ οι ενσωματωμένοι αισθητήρες PM1.0 προσφέρουν βελτιωμένο καθαρισμό αέρα για ένα πιο υγιές και άνετο περιβάλλον.
 
Η εύκολη συνδεσιμότητα που παρέχει το σύστημα Multi Split δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να συνδεθούν μέσω Wi-Fi στο LG ThinQ, ώστε να ελέγχουν και να παρακολουθούν το σύστημά τους από οπουδήποτε και αν βρίσκονται. Επιπλέον, μέσω του λογισμικού LGMV οι μηχανικοί και οι εγκαταστάτες μπορούν να παρακολουθούν και να διαγνώσουν τυχόν προβλήματα με το σύστημα παρακολούθησης κύκλου και την έξυπνη αντιμετώπιση προβλημάτων που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή.