Στόχος της PappasClima εδώ και 35 χρόνια η ικανοποίηση των πελατών της και η επιτυχία κάθε προσπάθειάς της για νέες συνεργασίες.

Στόχος της PappasClima εδώ και 35 χρόνια η ικανοποίηση των πελατών της και η επιτυχία κάθε προσπάθειάς της για νέες συνεργασίες.

PappasClima: Η άνεση στο χώρο σας

4.210 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Η PappasClima διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων τόσο στην ψύξη όσο και σε αντλίες θερμότητας για οποιαδήποτε εφαρμογή σε μεγάλο εμπορικό ή βιομηχανικό φάσμα.

Η εταιρεία PappasClima - νομική μορφή Α.ΠΑΠΠΑΣ Μ.ΕΠΕ -, ιδρύθηκε το 1987 από τον κο Αλέξανδρο Παππά, με αντικείμενο την εμπορία και εγκατάσταση μηχανημάτων θέρμανσης και ηλιακών θερμοσιφώνων.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Το 1992, η εταιρεία ξεκίνησε τη συνεργασία της με μεγάλη εισαγωγική εταιρεία κλιματισμού ως αποκλειστικός συνεργάτης για την περιοχή του Αιγάλεω. Ακολούθησαν και άλλες συνεργασίες με τις περισσότερες εισαγωγικές εταιρείες θέρμανσης και κλιματισμού όπως Multibeton Gmbg, Carrier Ν.Α.ΕΥΡΩΠΗΣ, Calda A.E., LG Electronics, Sol Ηλιακοί Θερμοσίφωνες , ΤΕΝΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΑΓΗΝΩΡ, DAIKIN κα.

Η εταιρεία,  εδώ και χρόνια, δραστηριοποιείται και στην παροχή υπηρεσίας στην αγορά του κλιματισμού – αερισμού και θέρμανσης, τόσο με δικά της συνεργεία όσο και μακροχρόνιες συνεργασίες με αξιόπιστους και πιστοποιημένους συνεργάτες. Η πολύχρονη εμπειρία εγγυάται την ποιότητα σε κάθε συνεργασία που αναλαμβάνει η PappasClima. Η κάθετη παρουσία - εμπορία, εγκατάσταση, after sales service - εξασφαλίζει την καλύτερη επιλογή συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης και αερισμού παρέχοντας υγιές και σωστά αεριζόμενο περιβάλλον. Αυτό είναι και το moto της εταιρείας « Η άνεση στο χώρο σας».



Η δυναμικότητα των υπηρεσιών τους εμπλουτίζεται από τα συμβόλαια συντήρησης εγκαταστάσεων κλιματισμού που παρέχουν σε μακροχρόνιους πελάτες όπως ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΒΕΕ, ΧΑΛΥΨ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΕ κα.

Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας επιβεβαιώνεται και από το πελατολόγιο της, που περιλαμβάνει αλυσίδες καταστημάτων (ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΒΕΕ, ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ), βιομηχανίες (ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ΧΑΛΥΨ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΕ), εταιρείες (ΑΤΕΡΜΩΝ, ΕΥΡΟΟΙΚΙΣΤΙΚΗ , ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΧΑΛΚΙΤΗΣ ), κατασκευαστικές εταιρείες (A&M Architects, STEPSIS ATE, CORE S.A. ΜΠΑΛΛΙΑΝ ΑΕ ) καθώς και έργα ιδιωτών.

Η εταιρεία συνεχίζει την ανοδική πορεία της. Οι πιστοποιήσεις ISO ( 9001:2015 (Διοικητικές διαδικασίες – λειτουργίες) , ISO 14001 (Πιστοποίηση για το περιβάλλον και φθοριούχα αέρια ) και ISO18001 (υγιεινή και ασφάλεια), αποδεικνύουν την δυναμική της.

Το 2019 υπήρξε κομβική χρονιά για την  PappasClima.

Η εταιρεία επένδυσε στη βελτίωση της οργάνωσης της, με την ριζική ανακαίνιση των γραφειακών χώρων , την απόκτηση πιστοποιήσεων και την ανάπτυξη περαιτέρω του τεχνικού τμήματος με 6ο συνεργείο ψυκτικών. Το συγκεκριμένο συνεργείο επιτρέπει την παρουσία τους σε έργα με συστήματα νερού, καθιστώντας αυτόνομη την εταιρία σε ανάλογα projects. Χρηματοοικονομικά η εταιρεία παρουσιάζει πολύ ικανοποιητική εικόνα σε όλα τα μεγέθη.

Η δύσκολη εποχή που διανύουμε λόγω της πανδημίας, απαιτεί προσεκτικές επιχειρηματικές κινήσεις. Για το 2020, η εταιρεία θα συνεχίσει την ορθή συνολική διαχείριση του brand PappasClima. Με τη χάραξη στρατηγικής πλήρως εναρμονισμένης με τα νέα δεδομένα στην αγορά του κλιματισμού, προσβλέπει στις νέες ευκαιρίες και επενδύσεις.

Ο στόχος της παραμένει ο ίδιος εδώ και 35 χρόνια: Ικανοποίηση των πελατών της και παράλληλα η επιτυχία κάθε προσπάθειάς της για νέες συνεργασίες. Στους στόχους αυτούς συμβάλλει αποφασιστικά, η ενσωμάτωση στο δυναμικό της εταιρείας του κου Σταύρου Παππά που αποτελεί το νέο αίμα στη διοίκηση.
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »