Πάρτε τη θέρμανση του σπιτιού σας στα χέρια σας με την εφαρμογή της POER και εξοικονομήστε ενέργεια από 20-30% με την DELATOLAS ENERGY.

Πάρτε τη θέρμανση του σπιτιού σας στα χέρια σας με την εφαρμογή της POER και εξοικονομήστε ενέργεια από 20-30% με την DELATOLAS ENERGY.

POER smart control - Σύστημα ελέγχου θέρμανσης σπιτιού

  • Πάρτε τη θέρμανση του σπιτιού σας στα χέρια σας με την εφαρμογή της POER και εξοικονομήστε ενέργεια από 20-30% με την DELATOLAS ENERGY.
  • POER smart control - Σύστημα ελέγχου θέρμανσης σπιτιού

POER smart control - Σύστημα ελέγχου θέρμανσης σπιτιού

Διαβάστηκε από 1390 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/2/2023

Το σύστημα ελέγχου θέρμανσης σπιτιού μπορεί να ενεργοποιήσει/απενεργοποιήσει αυτόματα τη θέρμανση μέσω των προκαθορισμένων ρυθμίσεων του χρήστη. 

Οι Θερμοστάτες επιτρέπουν στους κατοίκους να ελέγχουν μόνοι τους τον χρόνο θέρμανσης, ώστε να επιτυγχάνεται ο έλεγχος του κόστους θέρμανσης. Το σύστημα ελέγχου θέρμανσης σας επιτρέπει να ελέγχετε με ακρίβεια τη θερμοκρασία του σπιτιού.

Κοινοποίησέ το »

Ο έξυπνος θερμοστάτης με wifi

Ο ασύρματος θερμοστάτης βάσης wifi PTC10/PTR10+PTG10 είναι ένας καλός συνεργάτης για τη βελτίωση του κλίματος στο σπίτι καθώς και ένας καλός συνεργάτης για τον έλεγχο της θερμοκρασίας του λέβητα. Ο έξυπνος θερμοστάτης είναι wifi διαθέτει λειτουργία ανίχνευσης παραθύρων για επιλογή.
 
Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει ποτέ ξανά θερμοστάτη εγκαταστήστε τον: μπορεί να μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 280 κιλά ετησίως.
Για να βελτιώσετε το κλίμα στο σπίτι σας, συνδέστε τη θέρμανση με το τηλέφωνό σας.

 Πώς να καλωδιώσετε ένα σύστημα θέρμανσης πολλαπλών ζωνών;


Στα σενάρια εφαρμογής διώροφης κατοικίας, το σύστημα ελέγχου ζώνης θέρμανσης του θερμοστάτη καλοριφέρ Wifi στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο μπορεί να συνδεθεί με ασύρματο δέκτη. Κάθε θερμαντικό σώμα μπορεί να ελέγχει τη θερμοκρασία ξεχωριστά. Ο επιτοίχιος λέβητας θα σβήσει όταν δεν υπάρχει ανάγκη για θέρμανση και θα ανάψει όταν χρειάζεται να θερμανθεί οποιοδήποτε θερμαντικό σώμα.
 
Για ένα άνετο σπίτι, συνδέστε τη θέρμανση του σπιτιού σας με το τηλέφωνό σας στο χέρι από την POER smart control εξασφαλίστε 25% με 30% εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς μερεμέτια χωρείς καλωδίωσης σε σύντομο χρόνο.

Εξοικονομήστε ενέργεια από 20-30%

Πάρτε τη θέρμανση του σπιτιού σας στα χέρια σας με την εφαρμογή της POER και εξοικονομήστε ενέργεια από 20-30% με την  DELATOLAS ENERGY
 
Από το 1985, η DELATOLAS ENERGY είναι μία από τις πιο δυναμικές και υπεύθυνες, ελληνικές εταιρείες στο χώρο της θέρμανσης, της αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας, της ψύξης και του κλιματισμού.
 
DELATOLAS ENERGY
Τηλ: 210 2690292
Email: [email protected]
Δείτε περισσότερα στο: www.delatolasenergy.gr

Kοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις