Οι πιο οικονομικές και βιώσιμες λύσεις θέρμανσης!

Οι πιο οικονομικές και βιώσιμες λύσεις θέρμανσης!

  • Οι πιο οικονομικές και βιώσιμες λύσεις θέρμανσης!
  • Οι πιο οικονομικές και βιώσιμες λύσεις θέρμανσης!

Οι πιο οικονομικές και βιώσιμες λύσεις θέρμανσης!

1.995 επισκέψεις στο άρθρο (12/02/2024)
Σχολιάστε

Τα τελευταία χρόνια, η μετάβαση σε πιο οικονομικές και ενεργειακά αποδοτικές επιλογές θέρμανσης είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Η Inventor έρχεται να προσφέρει έξυπνες και βιώσιμες λύσεις θέρμανσης με κλιματιστικά και αντλίες θερμότητας που συνδυάζουν άριστη απόδοση, αξιόπιστη λειτουργία, μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, καθώς και εύκολη εγκατάσταση, αποτελώντας έτσι την καταλληλότερη επιλογή για την αναβάθμιση κάθε κατοικίας ή επιχείρησης.

Μάλιστα όλα τα μοντέλα αυτών των κατηγοριών συμμετέχουν στα επιδοτούμενα προγράμματα «Εξοικονομώ 2021 και Εξοικονομώ 2023» που τρέχουν αυτό το διάστημα και θα συνεχίζουν να τρέχουν τους επόμενους μήνες.

Αντλίες Θερμότητας Inventor - Η νέα εποχή στη θέρμανση

Οι αντλίες θερμότητας της Inventor αποτελούν την πιο οικονομική και σύγχρονη λύση για ένα ολοκληρωμένο σύστημα θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. Συγκεκριμένα, η Inventor διαθέτει μεγάλη γκάμα αντλιών θερμότητας ενιαίου και διαιρούμενου τύπου με ενσωματωμένο δοχείο ζεστού νερού, προσφέροντας εγγυημένο αποτέλεσμα και καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Η ενεργειακή κλάση Α+++ διασφαλίζει άριστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ η δυνατότητα ελέγχου δύο διαφορετικών ζωνών ψύξης και θέρμανσης δίνει τη δυνατότητα της ταυτόχρονης λειτουργίας θερμαντικών σωμάτων και ενδοδαπέδιας θέρμανσης για άριστα αποτελέσματα τις κρύες μέρες. Επιπλέον, με τη ζώνη θέρμανσης στην κάτω επιφάνεια της αντλίας θερμότητας αλλά και στον συμπιεστή, η αντλία προστατεύεται από δυσχερείς καιρικές συνθήκες και επιμηκύνεται ο χρόνος ζωής της.

Εκτός από οικονομία και υψηλή απόδοση, χαρίζουν απόλυτη άνεση. Χάρη στη λειτουργία Wi-Fi δίνουν τη δυνατότητα ελέγχου της συσκευής από οπουδήποτε, ενώ με το χειριστήριο αφής με ελληνικό μενού, η διαχείριση της αντλίας γίνεται ευκολότερη.

Τέλος, οι αντλίες θερμότητας Inventor δίνουν μια επιπλέον δυνατότητα ιδιαίτερα χρήσιμη για μεγάλα επαγγελματικά κτίρια. Με το πρόγραμμα διαχείρισης κτιρίων πρωτοκόλλου Modbus RTU συνδέονται έως και 16 αντλίες θερμότητας και με σκοπό τον πλήρη έλεγχο αυτών, για να ρυθμίζεται εύκολα και γρήγορα η θερμοκρασία σε όλους τους χώρους του κτιρίου από ένα και μόνο σύστημα.
 

Ευέλικτη και εύκολη εγκατάσταση

Οι μικρές διαστάσεις των αντλιών θερμότητας Inventor, σε συνδυασμό με τις λεπτομερείς οδηγίες που παρέχονται, διευκολύνουν τον εγκαταστάτη, δίνοντάς του όλα όσα χρειάζεται για να κάνει την εγκατάσταση εύκολα και γρήγορα, χωρίς άγχος ή ταλαιπωρία. Έτσι, η τοποθέτηση γίνεται σε μόλις λίγες ώρες και το κόστος είναι χαμηλό. Οι διαφορετικές εκδόσεις οδηγιών σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του κτιρίου παρέχουν ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια στον τεχνικό.

Κλιματιστικά Inventor – Καινοτομία, εξοικονόμηση ενέργειας και άνεση




Όλα τα κλιματιστικά Inventor έχουν ενεργειακή κλάση Α+++ για κορυφαία απόδοση κι εξοικονόμηση ενέργειας, προσφέροντας ιδανική θερμοκρασία χειμώνα – καλοκαίρι κι αποτελώντας την ιδανική επιλογή για κάθε χώρο.

Μάλιστα οι σειρές Leon και Legend διαθέτουν ενεργειακή κλάση Α+++ σε ψύξη και θέρμανση, καθώς και σε όλες τις αποδόσεις για μέγιστη οικονομία.

Όλες οι σειρές κλιματιστικών διαθέτουν έξυπνα χαρακτηριστικά για να χαρίζουν άνεση, σε συνδυασμό με οικονομική λειτουργία. Για παράδειγμα, ο αισθητήρας Eco Senso της σειράς Legend, ελαττώνει τη λειτουργία του κλιματιστικού όταν δεν εντοπίζει κίνηση στο χώρο, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια. Με τη λειτουργία ECO και την υπηρεσία Hotel Menu, κάνετε ακόμη περισσότερη οικονομία.

Η λειτουργία Follow Me με τον έξυπνο αισθητήρα στο τηλεχειριστήριο, δημιουργεί την τέλεια αίσθηση ζεστασιάς στο σημείο που θέλετε. Επιπλέον, με την 4D Ροή Αέρα κατανέμεται ομοιόμορφα ο αέρας και διαχέεται σε ολόκληρο τον χώρο, ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

Ακόμη, όλα τα κλιματιστικά Inventor διαθέτουν λειτουργία Wi-Fi μέσω της εφαρμογής Inventor Control, με την οποία ρυθμίζεται το κλιματιστικό από οπουδήποτε, ενώ δημιουργείτε και έξυπνα σενάρια.

Για παράδειγμα, ανάλογα με την εποχή και το πρόγραμμά σας, ορίζετε συγκεκριμένες λειτουργίες του κλιματιστικού όπως σας εξυπηρετούν. Μπορείτε ακόμη και να μιλάμε στη συσκευή σας μέσω των εφαρμογών Siri Shortcuts, Amazon Alexa ή Google Assistant, ορίζοντας φράσεις που θα αναγνωρίζει το
κλιματιστικό σας!
 

Συνέχεια του άρθρου >>>