Νέος PIKO CI 100 από την KOSTAL

Νέος PIKO CI 100 από την KOSTAL

1.727 επισκέψεις στο άρθρο (01/02/2024)
Σχολιάστε

Ιδανικό πακέτο χαρακτηριστικών σε εξαιρετική τιμή!

Ο ολοκαίνουργιος εμπορικός αντιστροφέας PIKO CI 100 της KOSTAL μόλις κυκλοφόρησε και προσφέρει ένα ιδανικό πακέτο τεχνικών χαρακτηριστικών και μάλιστα σε εξαιρετική τιμή!

Κύρια Χαρακτηριστικά

Υψηλή Απόδοση: Ο PIKO CI 100 με 98.5% απόδοση, εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας, είτε πρόκειται για επίγεια εγκατάσταση, είτε σε στέγη.
 
Ιδανικός Σχεδιασμός: Φορτώστε τον PIKO CI 100 με έως και 150kW φωτοβολταϊκής ισχύος, χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε Φ/Β πλαίσιο της αγοράς επιθυμείτε, εκμεταλλευτείτε τους 8 MPP trackers και τις 16 εισόδους του και σχεδιάστε το ιδανικό σύστημα για κάθε περίπτωση. Συνδέστε κάθε string κατευθείαν στην είσοδο του PIKO CI 100, εκμεταλλευθείτε τους 3 DC διακόπτες και την ανταλλάξιμη προστασία από υπερτάσεις που διαθέτει και εξοικονομήστε χρόνο και έξοδα κάθε DC πίνακα, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ασφάλεια.


Πλήρης ενσωματωμένη επικοινωνία: Προσφέροντας επικοινωνία Bluetooth, Wifi, LAN και RS485, ο PIKO CI 100 είναι ο πιο ευέλικτος αντιστροφέας στην αγορά. Ο εγκαταστάτης, μόνο με μερικά ταπ στο smartphone του, μπορεί να ολοκληρώσει όλες τις αρχικές ρυθμίσεις. Χρησιμοποιείτε συστήματα μεταφοράς δεδομένων όπως SolarLog, Meteocontrol, Power Dog, RW; Κανένα πρόβλημα, ο PIKO CI 100 είναι συμβατός με όλα τα σχετικά  πρωτόκολλα επικοινωνίας.

Τεχνική υποστήριξη 360ο: Η KOSTAL Solar Electric Hellas φέτος συμπληρώνει 14 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, με χιλιάδες αντιστροφείς της εγκατεστημένους πανελλαδικά. Είτε χρειάζεστε υποστήριξη στο αρχικό σχεδιασμό, είτε χρειάζεστε βοήθεια για την εγκατάσταση και συντήρηση, επικοινωνήστε με την Ελληνική ομάδα της KOSTAL.
 
Εξαιρετική τιμή: Επικοινωνήστε  με την KOSTAL και ενημερωθείτε, τόσο για τις τιμές, όσο και για τις υπάρχουσες προσφορές σχετικά με τον ολοκαίνουριο αυτόν αντιστροφέα. Σας ενδιαφέρει σίγουρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>