Το νέο κλιματιστικό LG ART COOL Inverter MIRROR series με το προηγμένο ψυκτικό μέσο R32.

Το νέο κλιματιστικό LG ART COOL Inverter MIRROR series με το προηγμένο ψυκτικό μέσο R32.

Νέο Κλιματιστικό τεχνολογίας Inverter της LG

2.732 επισκέψεις στο άρθρο

Φιλικό προς το περιβάλλον, εύκολο στη χρήση και μοναδικής αισθητικής το νέο κλιματιστικό LG ART COOL Inverter MIRROR series. Με DUAL InverterCompressor, ιονιστή Plasmaster, εμφάνιση που αναβαθμίζει κάθε σπίτι και 10ετή εγγύηση εγγυημένης απόδοσης με πιστοποίηση TUV.  

Τα οικιακά κλιματιστικά της σειράς ARTCOOL Inverter MIRRORseries της LGElectronics (LG), αποτελούν μια επιλογή που συνδυάζει εξαιρετικές αποδόσεις ψύξης-θέρμανσης, μοναδική ευκολία, φροντίδα για το περιβάλλον και αδιαμφισβήτητα υψηλή αισθητική.

Κοινοποίησέ το »


Αρχικά, o DUAL Inverter Compressorσυμπιεστής τους εγγυάται ιδανικά επίπεδα ψύξης - θέρμανσης, ανεξαρτήτως εποχής, καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών συνθηκών.

Χάρη στη δεκαετή εγγύησή του, ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει εγγυημένες αποδόσεις για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. αποδόσεις που έρχονται με πιστοποίηση TUV (η TUV πιστοποίησε ότι η ψυκτική απόδοση του νέου μοντέλου είναι κατά 42% καλύτερη από εκείνη του συμβατικού μοντέλου, σε βάθος 4ετίας

Τα LG ARTCOOL Inverter Mirror series έχουν δημιουργηθεί με την ευκολία του τελικού χρήστη κατά νου, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις πολλαπλές καινοτόμες λειτουργίες που έχουν ενσωματωθεί στη σειρά: η λειτουργία αυτόματου καθαρισμού,αφαιρεί την υγρασία από το εσωτερικό του κλιματιστικού, αποφεύγοντας έτσι τις ενοχλητικές μυρωδιές και την συγκέντρωση σωματιδίων.

Χάρη στη λειτουργία UVnano™, ο ανεμιστήρας της μονάδας απολυμαίνεται με φωτισμό LED UV, που απομακρύνει τα βακτηρίδια σε ποσοστό 99,99%, ενώ ο ιονιστής Plasmaster™ προσθέτει ένα έξτρα τοίχος προστασίας, αρωματίζοντας παράλληλα και το χώρο.

Για ακόμα πιο εύκολη λειτουργία, οι ειδικοί της LG πρόσθεσαν τον αισθητήρα GYRO στο τηλε χειριστήριο της σειράς, επιτρέποντας στο χρήστη να χρησιμοποιεί το κλιματιστικό ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Τέλος, χάρη στην έξυπνη εφαρμογή LG ThinQ™ και την διευρυμένη συνδεσιμότητα της σειράς Mirror,  μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα την κατανάλωσή ή να το θέσετε σε λειτουργία εξ αποστάσεως πανεύκολα.Η LG βέβαια φροντίζει και για τον πλανήτη, για αυτό και τα κλιματιστικά της σειράς ARTCOOL Inverter MIRROR series χρησιμοποιούν το προηγμένο ψυκτικό μέσο R32, που βελτιστοποιεί την ενεργειακή τους απόδοση,ώστε να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον. Φυσικά, η εξοικονόμηση ρεύματος πέρα από φροντίδα για τον πλανήτη, συνεπάγεται και μειωμένο κόστος για τον χρήστη.

Τέλος, όλες αυτές οι λειτουργίες και τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά έρχονται σε ένα περίβλημα υψηλής αισθητικής. Χάρη τον σχεδιασμό Mirror  της σειράς, το παραδοσιακά αδιάφορο περίβλημα της εσωτερικής μονάδας αντικαθίσταται από minimal design, με στρογγυλεμένες γωνίες και επιφάνεια από κατοπτρικό γυαλί. Η σαν-καθρέπτης πρόσοψητης σειράς Mirror αντανακλά τον περιβάλλοντα χώρο, κάνοντας το κάθε LG ARTCOOL Inverter MIRROR series κλιματιστικό να ενσωματώνεται απρόσκοπτα σε κάθε χώρο.

Επιπλέον, οι ενδείξεις λειτουργίας «εμφανίζονται» κομψά στην γυάλινη επιφάνεια, και εξαφανίζονται μόλις η συσκευή απενεργοποιηθεί, κάνοντας την ακόμα πιο διακριτική στην παρουσία της μέσα στο χώρο. Η σειρά LG ARTCOOL Inverter MIRROR series υπόσχεται μοναδικές επιδόσεις με μηδενικές εκπτώσεις σε επίπεδα αισθητικής.
 

Κοινοποίησέ το »