Η Siemens επεκτείνει τo χαρτοφυλάκιο πυρασφάλειας Cerberus PRO.

Η Siemens επεκτείνει τo χαρτοφυλάκιο πυρασφάλειας Cerberus PRO.

Νέα προϊόντα & λύσεις με δυνατότητες IoT ενισχύουν το χαρτοφυλάκιο πυρασφάλειας της Siemens

1.180 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Στο χαρτοφυλάκιο πυρασφάλειας Cerberus προστέθηκαν ανανεωμένοι πίνακες πυρανίχνευσης, ένας νέος ανιχνευτής και μια εφαρμογή για κινητά.

Η Siemens επεκτείνει τo χαρτοφυλάκιο πυρασφάλειας Cerberus PRO με τον ανανεωμένο πίνακα πυρανίχνευσης FC720, τον ανιχνευτή OOH740 με δυνατότητα IoT για δοκιμές καλής λειτουργίας χωρίς ενοχλήσεις και τη νέα εφαρμογή για κινητά Cerberus Connect που συμπληρώνει τις υπάρχουσες εφαρμογές Cloud.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ως αποτέλεσμα, οι εγκαταστάτες, οι πάροχοι υπηρεσιών και οι πελάτες θα επωφεληθούν από τη βελτιστοποίηση των πόρων, τον απλοποιημένο σχεδιασμό και τη συντήρηση, καθώς και από τη μεγαλύτερη ευκολία κατά το χειρισμό.

Πίνακας πυρανίχνευσης με ενσωματωμένη συνδεσιμότητα στο Cloud

Οι νέοι πίνακες πυρανίχνευσης FC720 χρησιμοποιούν το νέο gateway X200 με ενσωματωμένη συνδεσιμότητα στο Cloud, η οποία διευκολύνει την εγκατάσταση και τη θέση σε λειτουργία. Αυτό οδηγεί σε υψηλότερη απόδοση και βελτιστοποιημένο συνολικό κόστος εγκατάστασης. Αυτή η γενιά πίνακα πυρανίχνευσης συνοδεύεται από μια ανανεωμένη κάρτα περιφερειακών που αυξάνει σημαντικά την ισχύ στον βρόχο. Αυτό δίνει στους πελάτες μεγαλύτερη ευελιξία να σχεδιάζουν τα συστήματά τους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Επιπλέον, οι πίνακες προσφέρουν εκλεπτυσμένες λειτουργίες λογισμικού για τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών.

Ανιχνευτής με δυνατότητα πραγματοποίησης δοκιμών καλής λειτουργίας χωρίς ενοχλήσεις

Εκτός από την αποδεδειγμένα αποτελεσματική τεχνολογία ASA (Advanced Signal Analysis), ο ανιχνευτής OOH740 Cerberus PRO είναι πλέον εξοπλισμένος και με την τεχνολογία DFT (για δοκιμές χωρίς ενοχλήσεις). Με την τεχνολογία DFT, η λειτουργικότητα των ανιχνευτών μπορεί να ελεγχθεί αυτόματα είτε σε προκαθορισμένους χρόνους είτε κατΆ επιλογήν, τόσο στην εγκατάσταση όσο και απομακρυσμένα. Αυτό μπορεί να ενισχύσει την ασφάλεια με συχνότερες δοκιμές καλής λειτουργίας, χωρίς να προκαλεί καμία ενόχληση στις κτηριακές διαδικασίες ή τους χρήστες.

Οι εφαρμογές Cerberus Cloud συμπληρώνονται από το Cerberus Connect

Η εφαρμογή Cerberus Connect είναι μια νέα εφαρμογή που προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο των Cerberus Cloud Apps, διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android. Το προσωπικό πυρασφάλειας μπορεί να λάβει ειδοποιήσεις push σε περίπτωση συμβάντος και μπορεί να ελέγξει την κατάσταση και το ιστορικό συμβάντων του χώρου πυρασφάλειας από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

Επιπλέον, ο προγραμματισμός και η αναφορά επισκέψεων συντήρησης και τακτικού σέρβις έχουν βελτιωθεί με την ψηφιοποίηση της διαδικασίας μέσω της εφαρμογής Cerberus Cloud. Ο πάροχος υπηρεσιών μπορεί να σχεδιάσει ποιες συσκευές θα δοκιμάσει στην επόμενη προγραμματισμένη επίσκεψη μέσω του Cerberus Portal, να πραγματοποιήσει δοκιμές επιτόπου μέσω της εφαρμογής Connect και στη συνέχεια να δημιουργήσει αναφορές μέσω του Gateway. Τα δεδομένα που συλλέγονται μπορούν να σταλούν στον πελάτη, ο οποίος έχει πλήρη εποπτεία του συστήματος πυρανίχνευσης και μπορεί να αποδείξει την καλή λειτουργία του συστήματος, εάν χρειαστεί.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Smart Infrastructure στο: www.siemens.com/smart-infrastructure
Περισσότερες πληροφορίες για το portfolio του Cerberus PRO στο: www.siemens.com/cerberus

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »