Η NanoDomi, πρωτοπόρος στο χώρο της «Πράσινης» ενέργειας στην Ελλάδα, έχει νέα γραφεία, logo και site.

Η NanoDomi, πρωτοπόρος στο χώρο της «Πράσινης» ενέργειας στην Ελλάδα, έχει νέα γραφεία, logo και site.

NanoDomi, κάτι περισσότερο από μία εταιρεία ΑΠΕ!

2.135 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Η NanoDomi είναι µια αναπτυσσόµενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Η εταιρεία έχει νέα γραφεία, logo και site.

Η NanoDomi συγκροτήθηκε το 2008 από μια ομάδα νέων επιστημόνων με σκοπό να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της ακαδημαϊκής έρευνας και της βιομηχανίαςΠλέον αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρίες του τομέα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) στην ανάπτυξη, σχεδιασμό, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων εξοικονόμησης και παραγωγής ενέργειας.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Με χαρά σας ενημερώνουμε για τα νέα μας γραφεία που βρίσκονται Λασκάρεως 21 & Ιπποκράτους, στο κέντρο της Αθήνας και σας παρουσιάζουμε το νέο λογότυπο της εταιρείας καθώς και το νέο μας site.


Δεν πρόκειται μόνο για μια αισθητική αλλαγή, αλλά σηματοδοτεί την μετάβαση της NanoDomi σε μια νέα εποχή! Μέσα στα 14 προηγούμενα χρόνια καταφέραμε να εκπληρώσουμε κάποιες από τις ιδρυτικές μας φιλοδοξίες μέσα από πραγματικές δυσκολίες, με αγάπη για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Βάλαμε τις βάσεις για την μετάβαση στην ΝΕΑ εποχή της NanoDomi, σε μια σύγχρονη και πρωτοποριακή εταιρία, έτοιμη να ανταπεξέλθει στις νέες προκλήσεις και να θέσει νέους στόχους. Είμαστε αισιόδοξοι πως με ομαδική δουλειά, συνέπεια και αποφασιστικότητα θα τα καταφέρουμε και πάλι!

Πρόθεσή μας είναι στο νέο μας λογότυπο να αποτυπώνεται η ιστορία μας καθώς και η εξέλιξη/ανάπτυξη μας σε μία εταιρία πρωταγωνιστή στον τομέα των Ανανεώσιμών Πηγών Ενέργειας.

Στο πλαίσιο ανανέωσης της εταιρικής εικόνας της, η NanoDomi προχώρησε και σε πλήρη επανασχεδιασμό του site της www.nanodomi.com.

Κύρια επιδίωξή μας ήταν η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός της σελίδας με τέτοιο τρόπο, ώστε να προβάλλονται πιο αποτελεσματικά και ολοκληρωμένα όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχουμε. Επίσης στο σύγχρονο, εύχρηστο και φιλικό ψηφιακό περιβάλλον της NanoDomi, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις δραστηριότητές μας, τα σεμινάρια που διοργανώνουμε καθώς και να διαβάζει όλα τα σημαντικά νέα και τις ανακοινώσεις που αφορούν τον ενεργειακό τομέα.

Γιατί να επιλέξετε την NanoDomi

Εμπειρία και εξειδίκευση

Η εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού, το υψηλό τεχνογνωστικό και ακαδημαϊκό επίπεδο, η συστηματική οργάνωση και η συνεχής προσπάθεια βελτίωσης, καθιστά την εταιρεία ικανή να αντεπεξέλθει σε κάθε τεχνολογική πρόκληση, διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την υλοποίησή της.

Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές Φ/Β εξοπλισμού στις καλύτερες τιμές

Η NanoDomi αποτελεί αντιπρόσωπο και επίσημο διανομέα εταιρειών παγκοσμίου βεληνεκούς, προμηθεύοντας υψηλής τεχνολογίας προϊόντα, πιστοποιημένα με χρόνια εγγύηση, ειδικά επιλεγμένα ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Αυτό που διαφοροποιεί την NanoDomi από τους άλλους προμηθευτές χονδρικής/λιανικής, είναι πως ακόμα και στην περίπτωση της απλής προμήθειας εξοπλισμού, συμβουλεύει και συμμετέχει ενεργά στον σχεδιασμό των έργων, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Υπηρεσίες

Η NanoDomi παρέχει μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που καλύπτει όλες τις ανάγκες και όλες τις απαιτήσεις!

Ειδικότερα: 
  • Μελέτες Net metering (αυτοπαραγωγή ρεύματος)
  • Αδειοδότηση έργου
  • Προμήθεια, εγκατάσταση, συντήρηση καθώς και επισκευή Αντλιών Θέρμανσης
  • Green funding - Πράσινη χρηματοδότηση
  • Επιδοτήσεις
  • Εγκαταστάσεις - turn key solutions
  • Μελέτες εξοικονόμησης ενέργειας
  • Συντήρηση & Διαχείριση έργων
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας: www.nanodomi.com
Τηλ.: 2103629581
E-mail: [email protected]
Facebook
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »