Η LG με το επαγγελματικό της τμήμα Business Solutions μας παρουσιάζει το νέο μοντέλο, Multi V i, από τη σειρά Multi V συστημάτων LG VRF!

Η LG με το επαγγελματικό της τμήμα Business Solutions μας παρουσιάζει το νέο μοντέλο, Multi V i, από τη σειρά Multi V συστημάτων LG VRF!

Multi V i: Η νέα γενιά στον κλιματισμό!

1.494 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Έξυπνο, διαδραστικό, καινοτόμο, το Multi V i της LG ήρθε για να διευκολύνει την καθημερινότητά μας, ενσωματώνοντας με μοναδικό τρόπο καινοτόμες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν ασύγκριτη ενεργειακή απόδοση.

Πιστή στο όραμά της να κάνει τη ζωή μας καλύτερη, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, η LG με το επαγγελματικό της τμήμα Business Solutions μας παρουσιάζει το νέο μοντέλο, Multi V i, από τη σειρά Multi V συστημάτων LG VRF!

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Η εξαιρετική άνεση που παρέχουν, η πιστοποιημένα αυξημένη απόδοση και η αξιοπιστία τους, σε συνδυασμό με την ελαχιστοποίηση της απώλειας ενέργειας και την ευκολία εγκατάστασης, είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους τα Multi V, θεωρούνται τα πλέον ευέλικτα και ισχυρά συστήματα κλιματισμού της αγοράς.

Η σειρά Multi V ξεχώρισε για την αθόρυβη λειτουργία που επιτυγχάνει, τον κομψό σχεδιασμό και την παγκοσμίου κλάσης ενεργειακή απόδοση που διασφαλίζει.
Η LG στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της, πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και μας εξασφαλίζει μία εξαιρετική εμπειρία με τη χρήση του νέου της μοντέλου.

Έξυπνο, διαδραστικό, καινοτόμο, το Multi V i ήρθε για να διευκολύνει την καθημερινότητά μας, ενσωματώνοντας με μοναδικό τρόπο καινοτόμες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν ασύγκριτη ενεργειακή απόδοση.

Το νέο σύστημα κλιματισμού της LG έχει αποτελεσματική και αξιόπιστη απόδοση, ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Τι κι αν η εξωτερική θερμοκρασία αγγίζει τους -30 °C; Χάρη στο Multi V i, το οποίο διατηρεί το 100% της απόδοσής του στους -10°C, απολαμβάνουμε σταθερή και ισχυρή θέρμανση!

Αντίστοιχα, όταν οι καιρικές συνθήκες απαιτούν ψύξη, το Multi V i μας εξασφαλίζει αξιόπιστη λειτουργία ψύξης, ακόμα και στους 52°C, ενώ διατηρεί το 100% της απόδοσής του στους 45°C, παρέχοντάς μας μέγιστη άνεση και δροσιά στους εσωτερικούς χώρους.

Με διαφοροποιημένη δομή και σχεδιασμό από τα προηγούμενα μοντέλα, και χρησιμοποιώντας ανεξάρτητο σύστημα HEX, το Multi V i εξασφαλίζει μεγαλύτερο χρόνο θέρμανσης, μειώνει τον χρόνο απόψυξης και μας προσφέρει μια πιο οικονομική και σταθερή λειτουργία.

Ακόμα και σε διαβρωτικό περιβάλλον, η απόδοσή του δεν επηρεάζεται, χάρη στον βελτιωμένο εναλλάκτη θερμότητας, «Black Fin», και στην αντιδιαβρωτική επικάλυψη των μεταλλικών πλαισίων.

Το συμπαγές του μέγεθος, μας βοηθά να εξοικονομούμε χώρο και κόστος εγκατάστασης, καθώς διαθέτει μεγαλύτερης απόδοσης ανεξάρτητη εξωτερική μονάδα (26 ΗΡ). Έτσι, διατηρούμε περισσότερο ελεύθερο χώρο, χωρίς να ανησυχούμε για την τοποθέτηση υπέρογκων εξωτερικών μονάδων στις οροφές και στις ταράτσες μας, μειώνοντας το συνολικό βάρος της εγκατάστασης και ελαχιστοποιώντας τον χώρο που καταλαμβάνει.

Χάρη στην ΑΙ τεχνολογία του Multi V i και στον ενσωματωμένο αισθητήρα θορύβου στην εξωτερική μονάδα, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το αν η εξωτερική μονάδα μας ενοχλεί τους γείτονες, αφού ο θόρυβος είναι ελεγχόμενος και προσαρμόζεται στο επίπεδο θορύβου του περιβάλλοντος.

Η ΑΙ τεχνολογία και οι αλγόριθμοι βαθιάς εκμάθησης που διαθέτει, το καθιστούν ικανό να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες σε ποικίλες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα, να μπαίνει σε λειτουργία η εξοικονόμηση ενέργειας (power saving mode) όταν δεν βρίσκεται κανείς στον χώρο.

Η τεχνολογία ΑΙ παίζει καταλυτικό ρόλο και στη διαχείριση ενέργειας της συσκευής. Με τη βοήθειά της, το Multi V i, προκαθορίζει τη μηνιαία χρήση ενέργειας, ώστε να καταναλώνει ενέργεια σύμφωνα με τον στόχο που έχει τεθεί.

Πέρα από την AI τεχνολογία για την οποία ξεχωρίζει, το νέο Multi V i χρησιμοποιεί και τεχνολογία Βιομιμητικής, με ανεμιστήρες σχεδιασμένους με τέτοιο τρόπο που να μιμούνται τη φύση! Συγκεκριμένα, αυξάνουν τον ρυθμό ροής του αέρα, ενώ παράλληλα μειώνουν τον θόρυβο.

Κι αν αναρωτιέστε τι κοινό έχει με το smartphone σας, το Multi V i έχει δυνατότητα για απομακρυσμένη αναβάθμιση!

Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί με μια μεγάλη ποικιλία εσωτερικών μονάδων κλιματισμού/εξαερισμού και μονάδων παραγωγής ζεστού νερού.

Η ευκολία στη χρήση, η ευέλικτη εγκατάσταση, και η εξαιρετική απόδοση, το καθιστούν κατάλληλο για κάθε επαγγελματικό χώρο. Από νοσοκομεία, σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα, μέχρι πολυώροφα κτήρια στα οποία στεγάζονται γραφεία, κατοικίες, διαμερίσματα, ακόμα και αεροδρόμια.

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του, το Multi V i είναι φιλικό προς το περιβάλλον, παρέχοντάς μας υψηλή ενεργειακή απόδοση σε συνδυασμό με μειωμένες εκπομπές άνθρακα, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του ανθρακικού μας αποτυπώματος.

Φιλικό όχι μόνο προς το περιβάλλον, αλλά και προς τους καταναλωτές, το  νέο μοντέλο της LG προσφέρει μια ευρεία γκάμα αποτελεσματικών λύσεων ελέγχου που ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε κτιρίου, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα ευέλικτο περιβάλλον διασύνδεσης και διαχείρισης ενέργειας.

Το Multi V i ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον κλιματισμό, αφού ανταποκρίνεται απόλυτα στη δέσμευση της LG να προσφέρει συνεχώς καινοτόμες λύσεις για τον πλανήτη και τους ανθρώπους.

LG
Τηλ.: 210 4800670
Site: www.lg.com/gr/b2b
https://www.lg.com/gr/business

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »