Μια νέα τοιχογραφία από την KRAFT Paints στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Διαβάστηκε από 1356 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/8/2021

Η KRAFT Paints χορήγησε χρώματα για την τοιχογραφία στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη“Free & Union”.

Σχολιάστε

Η KRAFT Paints, κορυφαία εταιρεία στην αγορά αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, σε συνεργασία με την ΜΚΟ Free&Union”, προχώρησε στην υποστήριξη της δράσης “Art 4 Cause” μέσω της παροχής χρωμάτων για την υλοποίηση της τοιχογραφίας με θέμα την ανακύκλωση, η οποία υλοποιήθηκε στην Αντιδημαρχία καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Kοινοποίησε το »


Η συγκεκριμένη χορηγία έρχεται να αναδείξει το πράσινο προφίλ της KRAFTPaints, η οποία συμβάλλει ενεργά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, καθώς ήταν η πρώτη εταιρεία που επένδυσε και εισήγαγε ανακυκλωμένο δοχείο το 2012.Η εταιρεία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μείωση του όγκου των πλαστικών απορριμμάτων, γεγονός που αποδεικνύεται από το συνολικό βάρος ανακυκλωμένου πλαστικού που έχει χρησιμοποιήσει, το οποίο είναι μεγαλύτερο από 45 τόνους.

Η “Free & Union”,μέσω της δράσης “Art 4 Cause”στοχεύει στη διάδοση μηνυμάτων σχετικά με τη βιωσιμότητα μέσα από εικαστικές τοιχογραφίες που ομορφαίνουν την πόλη. Έτσι, η KRAFTPaintsστο πλαίσιο της δράσης ΕΚΕ με τίτλο “Array of Colors”, παραχώρησε υψηλής ποιότητας σιλικονούχα ακρυλικά χρώματα για εξωτερική χρήση από την σειρά “4 Seasons”, με στόχο να προωθήσει την πολύτιμη διαδικασία της ανακύκλωσης αλλά και την αισθητική βελτίωση των εγκαταστάσεων της Αντιδημαρχίας καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Για την KRAFT Paints, η βιωσιμότητα αποτελεί κυρίαρχο κομμάτι της φιλοσοφίας και των αξιών της, και η ενέργεια αυτή έρχεται να αναδείξει τη διαρκή προσπάθεια της εταιρείας να αποτελεί πρότυπο περιβαλλοντικής υπευθυνότητας και να προωθεί τακτικές που συμβάλλουν στη διάδοση της ανακύκλωσης.
 

Kοινοποίησε το »

Σχολιάστε