Metal Machinery, 19-22 Οκτωβρίου 2023: Καλώς ήρθατε στο μέλλον της βιομηχανίας

Metal Machinery, 19-22 Οκτωβρίου 2023: Καλώς ήρθατε στο μέλλον της βιομηχανίας

1.321 επισκέψεις στο άρθρο

Η αυτοματοποιημένη εποχή στη βιομηχανία έχει ήδη ανατείλει. Οι σύγχρονες ανάγκες και οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις απαιτούν γνώση χειρισμού νέων μηχανημάτων και την εφαρμογή νέων υπηρεσιών και τεχνικών.

Η Metal Machinery, η επαγγελματική έκθεση για τα μηχανήματα και τις τεχνολογίες επεξεργασίας μετάλλου, τον βιομηχανικό εξοπλισμό και τη βιομηχανική υπεργολαβία, έρχεται για να εισάγει το επαγγελματικό κοινό στη νέα εποχή και να ανοίξει τον δρόμο για το μέλλον.

Η Metal Machinery του 2023 θα αναδείξει δύο σημαντικές πτυχές του κλάδου, οι οποίες καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη της βιομηχανίας. Η πρώτη αφορά την προώθηση της βιομηχανικής υπεργολαβίας και του βιομηχανικού εξοπλισμού και τη δημιουργία και ανάπτυξη δικτύων συνεργασίας μεταξύ, εγχώριων και μη, παραγωγικών μονάδων. Η δεύτερη άπτεται της προσέγγισης του Industry 4.0, δηλαδή η τρέχουσα τάση της αυτοματοποίησης και της ανταλλαγής δεδομένων στις τεχνολογίες παραγωγής, η οποία αναφέρεται συνήθως και ως η «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση».

Κοινοποίησέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>