Η βράβευση της Europa στα Manufacturing Excellence Awards 2022.

Η βράβευση της Europa στα Manufacturing Excellence Awards 2022.

Manufacturing Excellence Awards: 3 νέες βραβεύσεις για την Europa!

1.168 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Οι νέες και καινοτόμες βιομηχανικές διαδικασίες και προϊόντα της Europa βραβεύονται για ακόμη μια φορά στα Manufacturing Excellence Awards 2022.

Σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Sofitel στα Σπάτα την Τρίτη 1η Νοεμβρίου, η Europa παρέλαβε τρία βραβεία σε αντίστοιχες κατηγορίες για τις καινοτόμες παραγωγικές πρακτικές της και το προϊόν EOS 90 PH.SIHybrid.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Η εταιρεία συνολικά κέρδισε Gold Βραβείο στην κατηγορία «2.3. Αναδιοργάνωση παραγωγής με τίτλο υποψηφιότητας: ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΠΡΟΦΙΛ ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΗΣ)», και το βραβείο παρέλαβε ο κος Λάμπρος Βλάσσης Υπεύθυνος του Τμήματος Κατεργασιών, και δύο Bronze Βραβεία, στην κατηγορία «4.4. Καινοτόμα προϊόντα», για την υποψηφιότητα με τίτλο «EOS 90 PH SI Hybrid: Το πρώτο σύστημα διεθνώς στο Παθητικό Σπίτι στην κατηγορία του» και στην κατηγορία 6.1 Περιβαλλοντική & ενεργειακή πολιτική για την υποψηφιότητα με τίτλο «EUROPA: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ».Τα βραβεία το παρέλαβαν ο κος Παντελής Σφήκας, R&D Manager και ο κος Νίκος Φλώρος Τεχνικός Ασφαλείας και Υπευθ. Περιβάλλοντος αντίστοιχα.

Στην τελετή βράβευσης εκ μέρους της ανώτερης διοίκησης της εταιρείας παρευρέθηκε και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και R&D Director κος Γιάννης Αρβανίτης καθώς και αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη τμημάτων.

Η Europa είναι μια εταιρεία που έχει δεσμευτεί να ακολουθεί υψηλά πρότυπα ποιότητας, συνεχίζοντας να πρωτοπορεί και να καινοτομεί σε επίπεδο παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και στο επίπεδο των διαδικασιών.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »