Οι λέβητες αερίου συμπύκνωσης έχουν χαρακτηριστεί ως τα «inverters» της σύγχρονης οικονομικής θέρμανσης.

Οι λέβητες αερίου συμπύκνωσης έχουν χαρακτηριστεί ως τα «inverters» της σύγχρονης οικονομικής θέρμανσης.

Τι κάνει ο λέβητας αερίου συμπύκνωσης; 40% οικονομία!

Διαβάστηκε από 1901 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/6/2022

Η συμπύκνωση αερίου στους επίτοιχους λέβητες είναι η επιτομή της οικονομίας στη θέρμανση – παροχή ζεστού νερού χρήσης. Εξοικονόμηση ως 40%, υψηλή απόδοση (πάνω από 108%), τοποθέτηση οπουδήποτε με αντοχή και στο κρύο, αθόρυβη λειτουργία.

Σχολιάστε

Οι λέβητες αερίου συμπύκνωσης έχουν χαρακτηριστεί ως τα «inverters» της σύγχρονης θέρμανσης και όχι άδικα. Εξασφαλίζουν μεγάλη οικονομία που ξεπερνά και το 40%, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξεις. Τα σύγχρονα αυτά «inverters» παρέχουν τις καλύτερες συνθήκες άνεσης σε όλα τα συστήματα θέρμανσης, λόγω της ενσωματωμένης λειτουργίας αντιστάθμισης που διαθέτουν.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Συμπύκνωση αερίου, η νέα εποχή οικονομίας σε θέρμανση – παροχή ζεστού νερού!

- Δεν «καίει» (γλιτώνεις ως και 40% των χρημάτων σου)
- Εγγυημένη υψηλή εποχική απόδοση (108% συγκριτικά με τον παλιό)
- Μπαίνει όπου σε βολεύει, αντέχει πολλά χρόνια
- Αθόρυβος, τον χειρίζεσαι & από το κινητό

Μεγάλη διάρκεια ζωής, λιγότερη συντήρηση, αθόρυβη λειτουργία!

Οι επίτοιχοι λέβητες αερίου συμπύκνωσης νέας γενιάς έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λόγω της πολύ υψηλής ποιότητας υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους και απαιτούν λιγότερη συντήρηση, λόγω της καθαρής καύσης. Περιττό να πούμε ό,τι δεν θα καταλάβεις ούτε την «ανάσα» τους, καθώς η λειτουργία τους είναι εντελώς αθόρυβη.

Τοποθέτηση κατά βούληση, τηλεχειρισμός, υψηλή αισθητική!

Μπορείς να τους τοποθετήσεις όπου θέλεις, ακόμα και σε εξωτερικό χώρο, καθώς το μέγεθός τους είναι μικρό, αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Είναι εύκολοι στη χρήση με ψηφιακούς πίνακες ελέγχου με μεγάλη οθόνη με όλες τις ενδείξεις, ενώ μπορείς να τους χειριστείς και από απόσταση με το τηλεχειριστήριο ή ακόμα και με το κινητό σου. Ο σχεδιασμός τους είναι υψηλής αισθητικής και ομορφαίνει το σπίτι.

Ε, τι άλλο μπορεί να ζητήσει κάποιος; Ειδικά τώρα με την ενεργειακή κρίση, η επιλογή ενός επίτοιχου λέβητα αερίου συμπύκνωσης θα σε δικαιώσει!

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Σχολιάστε