Κορυφαίες επιλογές ενδοδαπέδιας θέρμανσης από την Thermovent

2.682 επισκέψεις στο άρθρο

Η λύση της ενδοδαπέδιας μπορεί να είναι υδραυλική Purmo ή ηλεκτρική Danfoss ανάλογα με τις ενεργειακές απαίτησης, τους χώρους κάλυψης και της χρησιμότητα της οικίας.

Η ενδοδαπέδια θέρμανση για πολλούς αποτελεί αδιαπραγμάτευτη άνεση σε ένα σπίτι λόγω της "αόρατης"  και της ομοιόμορφης κατανομής της θέρμανσης, άλλες όμως περιπτώσεις είναι και εγκατάσταση συμπληρωματικής θέρμανσης μιας οικίας μαζί με θερμαντικά σώματα ή τοποθέτηση σε συγκεκριμένο χώρο όπως σαλόνι ή λουτρό.
Η λύση της ενδοδαπέδιας μπορεί να είναι υδραυλική Purmo ή ηλεκτρική Danfoss ανάλογα με τις ενεργειακές απαίτησης, τους χώρους κάλυψης και της χρησιμότητα της οικίας. Η αίσθηση είναι ίδια.
 
PURMO Noppjet
Εύκολη συναρμολόγηση για τέλεια αποτελέσματα.
Το σύστημα klettjet και klettjet R είναι ένα σύστημα Velcro πιστοποιημένο με DIN CERTCO. Επιτρέπει τη βέλτιστη προσαρμογή σε διαφορετικές πυκνώσεις και τρόπους εγκατάστασης με ελάχιστο χρόνο εγκατάστασης και λίγα ρετάλια. Όπως συμβαίνει με το σύστημα συγκράτησης rolljet, το οποίο έχει δοκιμαστεί και δοκιμαστεί για δεκαετίες, η μόνωση klettjet διασφαλίζει ότι οι σωλήνες συγκρατούνται με ασφάλεια, τόσο στη φάση διάστρωσης όσο και κατά τη φάση κατασκευής θερμομπετού. Οι σωλήνες θέρμανσης συνδέονται στο σύστημα klettjet πατώντας απλά τους σωλήνες θέρμανσης στη μόνωση klettjet. Ως αποτέλεσμα, η ταινία Velcro του σωλήνα θέρμανσης κολλάει σταθερά αλλά με δυνατότητα αποδέσμευσης στην επίστρωση Velcro της μόνωσης Klettjet. Πρόσθετα αξεσουάρ όπως ταινία Velcro για στεγανοποίηση των αρμών ή η βοηθητική ανέμη Klettjet Velcro.
 
Danfoss Devicell

Ενεργειακά αποδοτικό σύστημα ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας θέρμανσης, το οποίο παρέχει έως και 20% επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας μέσω ολοκληρωμένης θερμομόνωσης. Μονωτική πλάκα καλυμμένη με αλουμίνιο για εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση θερμικών καλωδίων ECflex. Το πλήρες προφίλ αλουμινίου εξασφαλίζει ταχύτερο χρόνο θέρμανσης και ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας στο τελικό δάπεδο. Το Devicell είναι ένα ειδικό σύστημα για τοποθέτηση νέου δαπέδου πάνω από παλιό υφιστάμενο δάπεδο. Το σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί πάνω στα υπάρχοντα πλακάκια, ξύλινα ή τσιμεντένια δάπεδα.
 
Γνωρίστε πρώτοι τις κορυφαίες επιλογές ενδοδαπέδιας θέρμανσης από την Thermovent.

THERMOVENT Hellas A.E
Καλέστε:  2109887400
Δείτε:    www.thermovent.gr
Ακολουθήστε:  www.facebook.com/thermovent/