Η επιλογή του σωστού κεραμιδιού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μία επένδυση που αξίζει τα λεφτά της και διαρκεί.

Η επιλογή του σωστού κεραμιδιού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μία επένδυση που αξίζει τα λεφτά της και διαρκεί.

Κεραμίδια υψηλής αισθητικής & αντοχής!

Διαβάστηκε από 2300 αναγνώστες -

Με τα σύγχρονα κεραμίδια γλιτώνεις 25% απωλειών από την οροφή. Υψηλής αισθητικής, με αντοχή στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες. Κεραμικά υλικά για φυσική διαπνοή, εξισορρόπηση υγρασίας και θερμοκρασίας, θερμομόνωση. Ιδανική συμπεριφορά σε κάθε καταπόνηση, δεν γλιστρούν, δεν σπάνε.

Σχολιάστε

Πολλοί θυμόμαστε τη φράση του παππού και της γιαγιάς «φρόντισε να έχεις ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σου», μιλώντας για το πόσο σημαντική είναι η επένδυση σε ένα σπίτι.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τα χρόνια πέρασαν και αυτή η φράση παραμένει πάντα επίκαιρη. Η τέχνη της κεραμοποιίας βέβαια εξελίχθηκε, έγινε ακόμα καλύτερη και πήγε πέρα όχι μόνο από το κλασικό πανέμορφο κόκκινο- πορτοκαλί χρώμα του κεραμιδιού, αλλά και από το υλικό κατασκευής, κάνοντάς το παντός καιρού.

Κεραμίδια που ομορφαίνουν & αντέχουν τα πάντα!
 • Υψηλής αισθητικής, με αντοχή στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες
 • Γλιτώνεις 25% απωλειών από την οροφή
 • Κεραμικά υλικά για φυσική διαπνοή, εξισορρόπηση υγρασίας & θερμοκρασίας, θερμομόνωση
 • Ιδανική συμπεριφορά σε κάθε καταπόνηση, δεν γλιστρούν, δεν σπάνε
Προστασία & αντοχή για πάνω από 100 χρόνια!

Τα σύγχρονα κεραμίδια προσφέρουν μεγάλη προστασία για εμάς, αλλά και για τον εαυτό τους. Με αυτό τον τρόπο κάνουν την επένδυσή μας να αξίζει και να μη μετανιώσουμε ποτέ για αυτή. Πρόκειται για χρήματα που θα πιάσουν τόπο για τα πολλά επόμενα χρόνια.

Τα κεραμίδια από πηλό βρίσκονται στις στέγες για δεκαετίες γιατί η διαδικασία παραγωγής τους είναι άριστη και μπορούν να αντέξουν πάνω από 100 χρόνια, ξεπερνώντας κατά πολύ σε χρόνο ζωής οποιοδήποτε άλλο υλικό επικάλυψης στεγών.

Η ποιότητα και η κατασκευή τους γίνεται με βάση τις προδιαγραφές της Ε.Ε. και βέβαια φέρουν την απαραίτητη σήμανση CE, για αυτό και είναι εγγυημένα. Εξασφαλίζεται η αντοχή σε κάμψη, η μη υδροπερατότητα, καθώς και η αντοχή τους σε παγετό και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Η εντυπωσιακή εξέλιξη της κεραμοποιίας!

Η έλευση νέων υλικών και τεχνολογιών στα δομικά υλικά έχει αλλάξει τον τρόπο χτισίματος (διάβασε περισσότερα εδώ). Νέα ελαφρύτερα υλικά, με ευκολότερους τρόπους εφαρμογής και αξιοσημείωτη συμπεριφορά, ειδικά σε ό,τι αφορά την προστασία από τη σεισμική δραστηριότητα (η χώρα μας ως γνωστό ταλαιπωρείται από αυτό το φαινόμενο). Αυτά τα υλικά βέβαια προσφέρουν και πολύ δυνατή μόνωση, άρα και μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων από τα έξοδα θέρμανσης το χειμώνα και ψύξης το καλοκαίρι. Τα κεραμίδια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την εξέλιξη.

2 Premium προτάσεις για σύγχρονα κεραμίδια υψηλής αισθητικής & αντοχής!

Ας δούμε όμως, αυτόν το μήνα, 2 Premium λύσεις για όσους ψάχνουν κεραμίδια υψηλής αισθητικής & αντοχής. Τα Alma κεραμίδια από την Maliouris Group & οι προτάσεις της Κεραμοτουβλοποιίας – Παναγιωτόπουλος.

 

Alma κεραμίδι, 100% φυσικό προϊόν από χαλαζιακή άμμο!

Alma Κεραμίδι από την Maliouris Group.

Alma Κεραμίδι από την Maliouris Group.

  Με ιστορία που ξεκινάει από το 1928, η MALIOURIS GROUP είναι η επιτυχημένη εξέλιξη της πλινθοκεραμοποιϊας Β. ΜΑΛΙΟΥΡΗΣ ΑΒΕ.

  Το συμπαγές κεραμίδι ΑΛΜΑ είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας και είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας και δοκιμών. Η παραγωγή του πραγματοποιείται σε μια υπερσύγχρονη βιομηχανική μονάδα στη Θεσσαλονίκη, η οποία αξιοποιεί την τεχνογνωσία εξειδικευμένων οίκων του εξωτερικού.

  Η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται είναι η χαλαζιακή άμμος, ένα προϊόν 100% φυσικό, το οποίο προέρχεται από αμμορυχεία του Αξιού ποταμού. Κατά την παραγωγική διαδικασία, τα κεραμίδια ξηραίνονται σε πλήρως ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας, με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να είναι απόλυτα συμμετρικό, με εξαιρετική υφή, μεγάλη αντοχή και ιδιότητες που το καθιστούν «κεραμίδι παντός καιρού»!

  Ο εξελιγμένος χρωματισμός του κεραμιδιού είναι τριπλής στρώσης και παρέχει στο κεραμίδι τη δυνατότητα αυτοκαθαρισμού (self-cleaningeffect). Δημιουργεί μια μεμβράνη προστασίας που συγκρατεί σκόνες και μικροσωματίδια, τα οποία απομακρύνονται με το νερό της βροχής, αποτρέποντας την ανάπτυξη μικροοργανισμών και μούχλας με την πάροδο του χρόνου.

  Σε συνδυασμό με μια πλήρη σειρά ειδικών τεμαχίων, παρέχει τη δυνατότητα κατασκευής κεραμοσκεπών με απεριόριστη διάρκεια ζωής, υψηλή αισθητική, αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες, δίχως να χρειάζονται συντήρηση, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ένα υγιεινό περιβάλλον στο εσωτερικό του κτιρίου.

  Υπερκαλύπτει όλες τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών προδιαγραφών (CE) για υδατοπερατότητα, μηχανική αντίσταση σε κάμψη, αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες και θερμοχωρητικότητα. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα οικολογικών χρωμάτων, μπορείτε να επιλέξετε εκείνες τις αποχρώσεις που ανταποκρίνονται ακόμη και στις υψηλότερες αρχιτεκτονικές προσδοκίες!

  Κεραμίδι, με απεριόριστη εγγύηση από την Παναγιωτόπουλος – Κεραμοτουβλοποιία!

  Κεραμίδι από την Κεραμοτουβλοποιία – Παναγιωτόπουλος.

  Κεραμίδι από την Κεραμοτουβλοποιία – Παναγιωτόπουλος.

   Η Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, με ιστορία άνω του μισού αιώνα στον χώρο της κεραμοποιίας, και μοντέρνα κουλτούρα.

   Παράγοντας τούβλα και κεραμίδια κορυφαίας ποιότητας, με έδρα την Ηλεία και πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα, έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη της ποιότητας στην εγχώρια αγορά, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη και προτίμηση των πελατών και του τεχνικού κόσμου (τεχνίτες, μηχανικοί, κατασκευαστές).

   Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή κορυφαίων ποιοτικά προϊόντων στον χώρο της κεραμοποιίας, με σεβασμό στον πελάτη και οικοδόμηση μακροχρόνιων και σταθερών συνεργασιών.

   Με την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών, από εντόπια χώματα και τη σημασία στην λεπτομέρεια της παραγωγικής διαδικασίας, έχει καταφέρει να παράγει κεραμίδια αντοχής σε όλες τις συνθήκες, με όλα τα οφέλη που παρουσιάζουν τα κεραμικά υλικά (φυσική διαπνοή, εξισορρόπηση υγρασίας και θερμοκρασίας, θερμομόνωση) έναντι όλων των άλλων υλικών επικάλυψης.

   Η εταιρεία διαθέτει προϊόντα σε μια μοναδική ποικιλία φυσικών χρωματισμών. Είναι αμιγώς κεραμικά υλικά, κάνοντας την στέγη να διαπνέει και δίνοντας δροσιά το καλοκαίρι, ενώ διατηρούν την ζέστη τον χειμώνα, χαρίζοντας ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Οι ιδιότητες αυτές διαφυλάσσονται ενώ ταυτόχρονα επιδεικνύεται η καλύτερη συμπεριφορά σε όλες τις αντίξοες συνθήκες (μέγιστη αντοχή σε παγετό, δεν στάζουν νερό).

   Με αντοχή άνω των 250kg/τεμάχιο (η μεγαλύτερη στην εγχώρια αγορά), τα κεραμίδια Παναγιωτόπουλος προσφέρουν ταχύτητα στην τοποθέτηση (οι τεχνίτες βαδίζουν άνετα επάνω χωρίς να σπάζουν κεραμίδια ή να γλιστρούν), ενώ είναι ιδανικά για τοποθέτηση φωτοβολταϊκών, ηλιοθερμικών συστημάτων και ηλιακών θερμοσιφώνων, χωρίς να σπάζουν κατά τις εργασίες τοποθέτησης και συντήρησης.

   Λόγω της αντοχής και της δομής τους, παρουσιάζουν μηδενική φθορά κατά την μεταφορά και τοποθέτηση, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος στην κατασκευή. Συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση απεριόριστης διάρκειας.

   Κοινοποίησέ το »
   Σχολίασέ το »

   Ακολουθήστε το 4green στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
   Σχολιάστε