Ο αξιόπιστος και έξυπνος υβριδικός αντιστροφέας PLENTICORE plus της KOSTAL.

Ο αξιόπιστος και έξυπνος υβριδικός αντιστροφέας PLENTICORE plus της KOSTAL.

KOSTAL: 120.000 υβριδικές εγκαταστάσεις με Plenticore Plus

1.239 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Το τμήμα ανάπτυξης της KOSTAL σχεδίασε έναν αξιόπιστο και έξυπνο υβριδικό αντιστροφέα, τον PLENTICORE plus, ο οποίος είναι πλέον η αγαπημένη επιλογή των σχεδιαστών Φ/Β συστημάτων και μετράει ήδη πάνω από 120.000 εγκαταστάσεις.

Η σειρά PLENTICORE Plus συνδυάζει τέλεια όλα τα πλεονεκτήματα ενός string inverter και ενός inverter/charger, προσφέροντας σε ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις τη δυνατότητα να παράγουν τη δική τους ενέργεια, και να τη διαχειρίζονται έξυπνα, ανάλογα με τις ανάγκες τους, είτε πρόκειται για άμεση κατανάλωση, είτε για αποθήκευση σε μπαταρίες για μετέπειτα χρήση.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Με 3 ΜΡΡΤ και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης σκιάσεων, οποιαδήποτε καμινάδα, δέντρο ή διαφορετικός προσανατολισμός, δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Ο σχεδιαστής του συστήματος μπορεί να εκμεταλλευτεί όλο τον διαθέσιμο χώρο που υπάρχει, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην απόδοση του φωτοβολταϊκού.

Τέλος, το σύστημα διαχείρισης ενέργειας λειτουργεί άψογα και με βάση τη μέγιστη εξοικονόμηση Φ/Β ενέργειας για ιδιοκατανάλωση, κατευθύνοντας πάντα την ενέργεια εκεί που χρειάζεται περισσότερο, ενώ είναι συμβατό με όλες σχεδόν τις επώνυμες high voltage μπαταρίες της αγοράς.

KOSTAL Solar Electric Ελλας
Τηλέφωνο: +30 2310 477550
 
Δείτε περισσότερα για την KOSTAL ΕΔΩ
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »