Λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό για ένα φίλτρο νερού βρύσης και ένα φίλτρο μπάνιου, αξίας 150 ευρώ.

Λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό για ένα φίλτρο νερού βρύσης και ένα φίλτρο μπάνιου, αξίας 150 ευρώ.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ φίλτρα νερού βρύσης & μπάνιου

Διαβάστηκε από 1715 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/5/2022

Με 1 Like στη σελίδα του 4green και της ΓΕΝΕΜ στο Facebook και 1 κοινοποίηση του διαγωνισμού, διεκδικείτε ένα Φίλτρο νερού πάγκου,block, χλωρίου, μολύβδου, CRONUS G4 και ένα Φίλτρο νερού χρωμέ- ΝΤΟΥΖ, χλωρίου WFSH της USTM-EUROPE, αξίας 150 ευρώ! Δηλώστε συμμετοχή τώρα!!!

Σχολιάστε

Με ένα Like στη σελίδα του 4green και της ΓΕΝΕΜ στο Facebook, το Πράσινο Σπίτι & Κτίριο δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό φίλο του να κερδίσει ένα Φίλτρο νερού πάγκου,block, χλωρίου, μολύβδου, CRONUS G4 και ένα Φίλτρο νερού χρωμέ- ΝΤΟΥΖ, χλωρίου WFSH της USTM-EUROPE, αξίας 150 ευρώ! Μια μοναδική προσφορά της εταιρείας ΓΕΝΕΜ!

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Μέσα στην ενεργειακή κρίση, οι διαγωνισμοί του 4green & Πράσινο Σπίτι & Κτίριο συνεχίζονται. Σε συνεργασία με σημαντικές εταιρείες του κλάδου εξοικονόμησης και ενέργειας, δίνουμε την ευκαιρία στους αναγνώστες μας να κερδίσουν χρήσιμα δώρα!

Φίλτρο νερού CRONUS G4, το ελληνικό brand!

Το Φίλτρο νερού πάγκου, block, χλωρίου, μολύβδου, CRONUS G4 είναι ελληνικό brand! Τοποθετείται πάνω στον πάγκο, συνδέεται με τη βρύση και διαθέτει 2 εσωτερικά στάδια καθαρισμού.

Περιλαμβάνει πλήρες set εγκατάστασης – Τα χαρακτηριστικά του με μία ματιά!
  • σωλήνα, ταφ, διακόπτη, βρυσάκι, κλειδί, βάση, δοχείο, ενεργό άνθρακα 10μ
  • Ιδανική ροή νερού: 2 λτ/λεπτό
  • Με φυσίγγι από συμπαγή ενεργό άνθρακα
  • Αλλάζει σε 1 χρόνο ή 3000 λίτρα (όποιο έρθει νωρίτερα)
  • Αφαιρεί μόλυβδο, αμίαντο, παθογόνους οργανισμούς, χλώριο, χώμα, σκουριά, δυσάρεστες γεύσεις, οσμές, σωματίδια, πλήθος χημικών
Φίλτρο νερού χρωμέ- ΝΤΟΥΖ, χλωρίου WFSH, της USTM-EUROPE!

Το Φίλτρο νερού χρωμέ- ΝΤΟΥΖ, χλωρίου WFSH της USTM-EUROPE είναι Φίλτρο χρωμιομένο για ντουζ, χλωρίου WFSH με ανταλλακτικό φυσίγγιο (συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία).

Λόγω του ενεργού άνθρακα, αφαιρεί το χλώριο από το νερό, κάτι το οποίο έχει θετική επίδραση στο δέρμα και στα μαλλιά. Απολαμβάνετε αγνό νερό χωρίς ερεθισμούς που δεν ξηραίνει το δέρμα. Το φίλτρο μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα στη βρύση ή στην κεφαλή του ντους.

Γιατί είναι σημαντικό να φιλτράρουμε & το νερό του ντους!

Το σώμα μας απορροφά σαν σφουγγάρι το χλώριο και τα διάφορα υποπροϊόντα του τα οποία δημιουργούνται και με το ζεστό νερό και εισπνέουμε πλέον τις επικίνδυνες τοξικές αναθυμιάσεις τους.

Αυτά τα χημικά ευθύνονται ή κατηγορούνται για διάφορες δερματικές παθήσεις όπως η ξηροδερμία, ο καρκίνος του δέρματος, καθώς και αλλεργικές αντιδράσεις, άσθμα, αύξηση πιθανοτήτων για Αλτσχάιμερ, καρκίνος των οστών κ.λ.π.

Από καλλωπιστικής πλευράς, δημιουργούν αφυδάτωση του τριχωτού της κεφαλής, κάνουν τα μαλλιά εύθραυστα και λιγότερο ανθεκτικά, μικραίνουν τη ζωή της τρίχας, καθώς και την ποιότητα και διάρκεια των βαφών.

Τα χαρακτηριστικά του με μία ματιά!
  • Max επεξεργασία: ως 4500 λίτρα
  • Ροή: 4,8 λίτρα/λεπτό
  • Max θερμοκρασία: 4 ως 60 βαθμούς Κελσίου
  • Max αντοχή σε πίεση: 6 bar
  • Σπείρωμα: 1/2 ΘxA
 
Συμμετοχή στο διαγωνισμό με 3 απλές κινήσεις!

1) Κάνετε κλικ ΕΔΩ, και Like στη σελίδα του 4green και της ΓΕΝΕΜ στο Facebook.

2) Κάνετε δημόσια κοινοποίηση (share) της ανάρτησης του διαγωνισμού στους φίλους σας!

3) Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας (θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την κλήρωση) και βλέπετε τους όρους του διαγωνισμού στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Σχολιάστε