Κυκλοφορητής inverter νέας γενιάς. Πολύ υψηλή ενεργειακή απόδοση, κατανάλωση έως και 80% λιγότερης ηλεκτρικής ενέργειας.

Κυκλοφορητής inverter νέας γενιάς. Πολύ υψηλή ενεργειακή απόδοση, κατανάλωση έως και 80% λιγότερης ηλεκτρικής ενέργειας.

Inverter κυκλοφορητής, 1 μικρή παρέμβαση, 1 σπουδαία λύση εξοικονόμησης!

1.571 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Η εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων στην ενεργειακή κρίση είναι το ζητούμενο. Μπορεί να έκλεισες το λέβητα γιατί ο καιρός ζέστανε, αλλά μήπως ήλθε η ώρα να κάνεις σε αυτόν και σε εσένα δώρο έναν inverter κυκλοφορητή;

Ο χειμώνας θα έλθει ξανά, η ενεργειακή κρίση δεν αναμένεται να έχει τελειώσει μέχρι τότε και εσύ θα ψάχνεις οικονομική θέρμανση, μα και εξοικονόμηση στο ηλεκτρικό ρεύμα. Οι κυκλοφορητές νέας γενιάς, γνωστοί ως inverters, δίνουν τη λύση και κάνουν το λέβητα κυριολεκτικά να «πετά».

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Inverter κυκλοφορητής, κάνει το λέβητα να «πετά» & να γλιτώνεις λεφτά!
  • Με υψηλή ενεργειακή απόδοση, εξοικονομεί 80% στο ηλεκτρικό ρεύμα
  • Ηλεκτρονικός με μικροεπεξεργαστές νέας γενιάς, για να κάνεις δουλειά
  • Γλιτώνεις πολλά χρήματα για τη θέρμανση, δεν δίνεις μία περιουσία
  • Ο λέβητας «πετά, το ζεστό νερό «τρέχει» ταχύτατα
Τι είναι ο κυκλοφορητής, τι κάνει αν είναι inverter νέας γενιάς!

Ο κυκλοφορητής είναι μία αντλία που χρησιμοποιούμε για την κυκλοφορία του νερού στο σύστημα της θέρμανσης, είτε αυτή είναι ατομική, είτε κεντρική.

Με απλά λόγια, η δουλειά του είναι να μεταφέρει το ζεστό νερό που παράγεται από και προς το λέβητα θέρμανσης μέσω των σωληνώσεων προς τα θερμαντικά σώματα της εγκατάστασης που έχουμε.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι ό,τι προσθέτει ταχύτητα στο ζεστό νερό που ακολουθεί την διαδρομή μέσα από τις σωληνώσεις της εγκατάστασης, έτσι ώστε να φτάσει στο υψηλότερο σημείο της, λόγω του μειωμένου βάρους του σε σχέση με το κρύο νερό.

Είναι inverter νέας γενιάς; Εξοικονομείς ως 80% στο ρεύμα!

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας είναι οι κυκλοφορητές με μικροεπεξεργαστές, οι οποίοι είναι ηλεκτρονικοί και πιο γνωστοί ως κυκλοφορητές inverter.

Ο κυκλοφορητής inverter νέας γενιάς έχει πολύ υψηλή ενεργειακή απόδοση, καταναλώνοντας έως και 80% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια, σε σύγκριση με τον απλό, ενώ είναι και φιλικός προς το περιβάλλον.

Δες 1 video με το πόσο απλή, εύκολη & γρήγορη είναι η εγκατάστασή του βήμα-βήμα!

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »