Με top επιπέδου ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας τριπλασιάζεις το κέρδος σου χειμώνα-καλοκαίρι. Δες μία One Stop λύση.

Με top επιπέδου ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας τριπλασιάζεις το κέρδος σου χειμώνα-καλοκαίρι. Δες μία One Stop λύση.

Ηλιακός θερμοσίφωνας, One Stop λύση τριπλής ενέργειας

  • Με top επιπέδου ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας τριπλασιάζεις το κέρδος σου χειμώνα-καλοκαίρι. Δες μία One Stop λύση.
  • Ηλιακός θερμοσίφωνας, One Stop λύση τριπλής ενέργειας

Ηλιακός θερμοσίφωνας, One Stop λύση τριπλής ενέργειας

6.119 επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2023)
Σχολιάστε

Τριπλής ενέργειας για σύνδεση και με την κεντρική θέρμανση. Inox υψηλής ανθεκτικότητας στη διάβρωση. Σύνδεση με λέβητα, όταν δεν έχει ήλιο με ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου. Με Wifi έχεις τον απόλυτο έλεγχο λειτουργίας και θερμοκρασίας ηλιακού/ηλεκτρικού θερμοσίφωνα.

Σε μία χώρα, όπως η Ελλάδα, μία μεσογειακή χώρα δηλαδή, όπου η ηλιοφάνεια υπάρχει σχεδόν όλο το χρόνο, η επένδυση στην αγορά ενός ηλιακού θερμοσίφωνα υψηλής ποιότητας κρίνεται ως απαραίτητη γιατί πολύ απλά είναι μία win win κατάσταση.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »

Προϊόντα θα βρεις πολλά στην αγορά, μα κάποια μπορούν άφοβα να μπουν στη σύγκριση, πάντοτε με κριτήριο το καλύτερο δυνατό όφελος. Ένας ηλιακός θερμοσίφωνας top επιπέδου, υψηλής ποιότητας, είναι η έξυπνη λύση στην ενεργειακή κρίση, καθώς μπορεί να συνδεθεί με τον λέβητα φυσικού αερίου στις λίγες μέρες που οι ακτίνες του ήλιου εξασθενούν. Αν προσθέσουμε και το Wifi έχουμε τον απόλυτο έλεγχο λειτουργίας και θερμοκρασίας του ηλιακού και ηλεκτρικού θερμοσίφωνα και βέβαια τον ιδανικό συνδυασμό εξοικονόμησης ενέργειας, χρημάτων, μα και χρόνου.

Ηλιακός θερμοσίφωνας. One Stop λύση τριπλής ενέργειας – πολλαπλής οικονομίας

-
Τριπλής ενέργειας, σύνδεση & με την κεντρική θέρμανση
-Inox υψηλής ανθεκτικότητας στη διάβρωση
-Δεν έχει ήλιο; Σύνδεση με λέβητα αερίου & ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου
-Wi fi & απόλυτο control  λειτουργίας ηλιακού + ηλεκτρικού θερμοσίφωνα

Οι σύγχρονοι Ηλιακοί θερμοσίφωνες, πάνε την εξοικονόμηση ενέργειας σε άλλο επίπεδο!

Σε παλαιότερο άρθρο μας, είχαμε κάνει λόγο για τους προηγμένους ηλιακούς θερμοσίφωνες τριπλής ενέργειας που εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα 365 μέρες το χρόνο και απολαμβάνεις ζεστό νερό και ποιότητα ζωής, μαζί με συμβουλές επιλογής, απαντώντας σε ερωτήσεις των αναγνωστών μας (διάβασε περισσότερα εδώ).

4 λόγοι για να επιλέξεις ηλιακό θερμοσίφωνα top επιπέδου!
  1. Οι ηλιακοί συλλέκτες φέρουν επιλεκτικούς απορροφητές υψηλής απόδοσης και μειωμένων απωλειών ακόμη και τους χειμερινούς μήνες, κατά τους οποίους ο ήλιος βρίσκεται χαμηλά και η διάρκεια της ηλιοφάνειας είναι περιορισμένη.
     
  2. Η ενισχυμένη μόνωση του θερμοδοχείου και των συλλεκτών εξασφαλίζουν ότι όση ενέργεια απορροφάται από τον ήλιο δεν θα χαθεί, σαν απώλεια προς το περιβάλλον κατά τις μέρες χαμηλής θερμοκρασίας του χειμώνα.
     
  3. Ακόμη και όταν η ηλιοφάνεια είναι περιορισμένη και δεν επαρκεί να δώσει την απαιτούμενη τελική θερμοκρασία, ο ήλιος μπορεί να την ανεβάσει στο νερό χρήσης στους 30-35 βαθμούς Κελσίου, οπότε η ηλεκτρική αντίσταση μπορεί γρήγορα και με ελάχιστη κατανάλωση να επιτύχει την επιθυμητή θερμοκρασία (45-50 βαθμούς).
     
  4. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες κλειστού κυκλώματος με τη χρήση κατάλληλου διαλύματος προπυλενογλυκόλης δρουν καταλυτικά ώστε να αποφεύγεται ασφαλώς ο κίνδυνος κατά τη διάρκεια παγετού να προκληθεί σπάσιμο στους συλλέκτες ή στους σωλήνες που τους συνδέουν με το θερμοδοχείο.
1 πρόταση ηλιακού θερμοσίφωνα για OneStop λύση-πακέτο!

Η ομάδα του 4green.gr παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην αγορά και τώρα με την ενεργειακή κρίση με ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Ψάχνει, εντοπίζει και σας προτείνει λύσεις με το μέγιστο δυνατό όφελος με διάρκεια που πηγαίνει πέρα και από την κρίση. Το ενδιαφέρον για τους ηλιακούς θερμοσίφωνες είναι τεράστιο, μα εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε σήμερα μία πρόταση για ηλιακό θερμοσίφωνα top επιπέδου και παράλληλα δύο έξυπνες λύσεις-υπηρεσίες που προσφέρουν OneStop λύση-πακέτο. Η πρόταση αυτή έρχεται από την εταιρεία Maltezos. Πάμε να δούμε μαζί τι περιλαμβάνει.