Έχεις μικρό χώρο ή δουλεύεις από το σπίτι; Βάλε «9αράκι»!

Η τηλεργασία έφερε τα «9ράκια» A/C δυναμικά στο προσκήνιο Πολλή, ποιοτική, μα κυρίως οικονομική θέρμανση.

Η τηλεργασία έφερε τα «9ράκια» A/C δυναμικά στο προσκήνιο Πολλή, ποιοτική, μα κυρίως οικονομική θέρμανση.

Έχεις μικρό χώρο ή δουλεύεις από το σπίτι; Βάλε «9αράκι»!

  • Έχεις μικρό χώρο ή δουλεύεις από το σπίτι; Βάλε «9αράκι»!
  • Η τηλεργασία έφερε τα «9ράκια» A/C δυναμικά στο προσκήνιο Πολλή, ποιοτική, μα κυρίως οικονομική θέρμανση.
  • Έχεις μικρό χώρο ή δουλεύεις από το σπίτι; Βάλε «9αράκι»!

Έχεις μικρό χώρο ή δουλεύεις από το σπίτι; Βάλε «9αράκι»!

8.940 επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2023)
Σχολιάστε

Κάνεις τηλεργασία και ψάχνεις «9ράκια με μεγάλη θερμική απόδοση. Καλύπτουν χώρο ως και 20 τετραγωνικά. Είναι inverters, έχουν και οικολογικό ψυκτικό υγρό. Κάνεις και κάνει κι αυτό τη δουλειά, ομορφαίνει, είναι και σε καλή τιμή! Δες 3 προτάσεις.

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό καταναλωτών στην Ελλάδα εμπιστεύεται για τη θέρμανση και την ψύξη του σπιτιού ένα κλιματιστικό, δίνοντας προτεραιότητα στα κριτήρια της εξοικονόμησης και της αισθητικής. Η πανδημία Covid δημιούργησε μεγαλύτερες ανάγκες για τηλεργασία, η οποία συνεχίζεται, αν και σε μικρότερο βαθμό, και αρκετοί στράφηκαν σε οικονομικές λύσεις θέρμανσης για μικρό χώρο.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »


«9αράκια» A/C, δροσίζουν & ομορφαίνουν το χώρο εργασίας σας!
  • Εννιαράκια με μεγάλη θερμική απόδοση
  • Καλύπτουν χώρο ως και 20 τετραγωνικά
  • Είναι inverters, έχουν & οικολογικό ψυκτικό υγρό
  • Κάνουν τη δουλειά, ομορφαίνουν, είναι και σε καλή τιμή
Όταν μιλάμε στην Ελλάδα για κλιματιστικό, το πρώτο πράγμα που πάει στο μυαλό των περισσότερων είναι το δίπτυχο καλοκαίρι-ψύξη. Το κλιματιστικό όμως κάνει πολύ καλή δουλειά και το χειμώνα, σε ό,τι αφορά τη θέρμανση του χώρου σου. Και ναι, μπορεί να το κάνει και οικονομικά, αλλά και ανεξάρτητα – αυτόνομα.

Η τηλεργασία έφερε τα «9ράκια» A/C δυναμικά στο προσκήνιο!

Τώρα με την τηλεργασία, αρκετοί καταναλωτές στράφηκαν στη λύση που δίνει ένα κλιματιστικό για μικρό χώρο στο σπίτι, προκειμένου να έχουν οικονομική θέρμανση, χωρίς να χρειαστεί να «ανάψουν» την κεντρική ή άλλη μορφή θέρμανσης, καθώς το πρωί λείπουν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας από το σπίτι.

Αυτός ήταν και ο λόγος, για τον οποίο τα «9αράκια» είδαν τη ζήτηση για αυτά να αυξάνεται, καθώς είναι ιδανικά για πολλή, ποιοτική, μα κυρίως οικονομική θέρμανση που καλύπτει ένα χώρο περίπου 20 τετραγωνικών στο σπίτι, είτε αυτός είναι ένα μεγάλο δωμάτιο, είτε το σαλόνι που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει ένα μεγαλύτερο γραφείο.

3 προτάσεις για «9ράκια» A/C που κάνουν τη δουλειά, κάνετε & εσείς τη δική σας!

Η ομάδα του 4green, εντόπισε και σας παρουσιάζει σήμερα 3 δυνατές προτάσεις από 3 δυνατά brands της αγοράς για «9ράκια» (9.000 btu) inverters κλιματιστικά. Olefini, Ecofer και Inventor. Εσείς ποιο διαλέγετε; Πάμε να δούμε μαζί τα χαρακτηριστικά τους με μία ματιά!