Η θερμοπρόσοψη είναι μία win - win επένδυση που προσθέτει αξία στο σπίτι σου. Μία επένδυση ζωής που θα σε δικαιώσει 100%.

Η θερμοπρόσοψη είναι μία win - win επένδυση που προσθέτει αξία στο σπίτι σου. Μία επένδυση ζωής που θα σε δικαιώσει 100%.

Η θερμοπρόσοψη σε συμφέρει! Δες γιατί

  • Η θερμοπρόσοψη είναι μία win - win επένδυση που προσθέτει αξία στο σπίτι σου. Μία επένδυση ζωής που θα σε δικαιώσει 100%.
  • Η θερμοπρόσοψη σε συμφέρει! Δες γιατί

Η θερμοπρόσοψη σε συμφέρει! Δες γιατί

2.608 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

ΤΕΛΟΣ στις απώλειες θέρμανσης/ψύξης, γλιτώνεις πολλά λεφτά για μια ζωή. Έχεις δροσερό σπίτι το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα. Ξεχνάς τα έξοδα συντήρησης, κάνεις απόσβεση γρήγορα. Μονώνεις, θωρακίζεις ενεργειακά και προσθέτεις αξία στο κτίριο.

Μία μόνιμη λύση για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων είναι η εξωτερική θερμομόνωση ή αλλιώς θερμοπρόσοψη. Αυτή την εποχή έχεις τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσεις την επένδυσή σου και από το Εξοικονομώ – Αυτονομώ 2021! 

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »

Θερμοπρόσοψη, ξεχνάς την κρίση, θωρακίζεις το κτήριο για μια ζωή!
  • ΤΕΛΟΣ στις απώλειες θέρμανσης/ψύξης, γλιτώνεις πολλά λεφτά για μια ζωή
  • Έχεις ζεστό σπίτι το χειμώνα, δροσερό το καλοκαίρι
  • Ξεχνάς τα έξοδα συντήρησης, κάνεις απόσβεση γρήγορα
  • Μονώνεις, θωρακίζεις ενεργειακά & προσθέτεις αξία στο κτήριο
Αρχικά, πρέπει να πούμε πως ένα κτίριο καταναλώνει 20-30% της συνολικής δαπάνης ενέργειας για το φωτισμό ή τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών (για συντήρηση, μαγείρεμα τροφίμων, πλύσιμο ρούχων,  υγιεινή του σώματος κλπ). Το υπόλοιπο 70-80% χρησιμοποιείται για τη ψύξη και θέρμανση του κτηρίου. Συνεπώς, μία έξυπνη - αποτελεσματική λύση με τεράστια οφέλη εξοικονόμησης είναι η μόνωση.

Υπάρχουν 10+2 λόγοι που εξηγούν το γιατί ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ η εξωτερική μόνωση – θερμοπρόσοψη.

Πολλές φορές όμως το οπτικοακουστικό υλικό μπορεί να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό από τα απλά λόγια, όσο πειστικά και αν είναι αυτά. Ζούμε στον 21ο αιώνα και η δύναμη της εικόνας και του ήχου τρέχουν με ταχύτητα φωτός.

Δες το εντυπωσιακό video που είδαμε και εμείς και θα καταλάβεις πως η θερμοπρόσοψη έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, πάντα προς όφελος δικό σου!