Η WILO USA LLC, θυγατρική της WILO SE,  εξαγόρασε την Quantum Flo, Inc, η οποία είναι ειδικός στα πιεστικά συγκροτήματα και στα έξυπνα αντλητικά συστήματα.

Η WILO USA LLC, θυγατρική της WILO SE,  εξαγόρασε την Quantum Flo, Inc, η οποία είναι ειδικός στα πιεστικά συγκροτήματα και στα έξυπνα αντλητικά συστήματα.

Η Wilo αποκτά ειδικό στα πιεστικά συγκροτήματα, στις ΗΠΑ

1260 επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρία Quantum Flo, Inc. γίνεται μέρος του Ομίλου Wilo για την ενίσχυση της περιφερειακής παρουσίας και την επέκταση της πελατειακής βάσης του Ομίλου.

Στο πλαίσιο μιας συμφωνίας αγοράς περιουσιακών στοιχείων, η WILO USA LLC, θυγατρική της WILO SE,  εξαγόρασε την Quantum Flo, Inc, ειδικό στα πιεστικά συγκροτήματα και στα έξυπνα αντλητικά συστήματα. Η εταιρία, με έδρα το Sanford, στην Φλόριντα των ΗΠΑ, προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και καινοτόμες, φιλικές προς τον χρήστη λύσεις για τον σχεδιασμό και τον έλεγχο των πιεστικών συγκροτημάτων.

Kοινοποίησε το »

 
«Με αυτή την εξαγορά, ενισχύουμε την παρουσία μας στις ΗΠΑ σύμφωνα με την προσέγγισή μας «περιοχή-προς-περιοχή» . Έτσι συμβάλουμε στην «αποσύνδεση», τον πολιτικά υποκινούμενο διαχωρισμό των παγκόσμιων αλυσίδων αξίας και μπορούμε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των πελατών ακόμη πιο στοχευμένα με εγχώρια κατασκευασμένα προϊόντα. Με την απόκτηση της Quantum Flo, επεκτείνουμε επίσης την πελατειακή μας βάση για να επιταχύνουμε την  ανάπτυξη της αγοράς στις ΗΠΑ», εξηγεί και ο κ. Oliver Hermes, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Wilo.
 
Ο κ. David Carrier, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Quantum Flo, δήλωσε κατά το κλείσιμο της συμφωνίας στα τέλη Σεπτεμβρίου: «Ως ηγέτης στα έξυπνα συστήματα αντλιών στις ΗΠΑ και δημιουργός του πρώτου πιεστικού συστήματος μεταβλητών στροφών-ταχύτητας παγκοσμίως, είμαστε ενθουσιασμένοι και αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή να ενώσουμε τις τεχνολογίες μας με την Wilo USA, LLC. Αυτή η συναρπαστική νέα ευκαιρία θα επιτρέψει στην Quantum Flo να αναπτύξει περαιτέρω αυτές τις καινοτόμες τεχνολογίες, απευθυνόμενη σε περισσότερες  αγορές σε όλη την Αμερική. Οι βασικοί επωφελούμενοι από την ένωση των δύο εταιρειών είναι οι εκπρόσωποί μας, ως επί το πλείστον οι μηχανικοί και το δίκτυο διανομέων.»
 
Ο κ. Jeff Plaster, Διευθύνων Σύμβουλος της WILO USAεξηγεί: «Στην αγορά των πιεστικών συγκροτημάτων στις ΗΠΑ, η μάρκα Quantum Flo αντιπροσωπεύει την κορυφαία τεχνολογία, την ποιότητα και το πάθος να παρέχει λύσεις στους πελάτες της. Αυτές είναι οι ίδιες κοινές αξίες που αντιπροσωπεύουν και οι άλλες ισχυρές μάρκες της Wilo στους τομείς της Διαχείρισης Νερού, των Κτιριακών Υπηρεσιών και OEM».
 
«Ως αναγνωρισμένη και εδραιωμένη στον χώρο της ως κατασκευάστρια πιεστικών  συγκροτημάτων και συστημάτων HVAC στις ΗΠΑ, η Quantum Flo αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον Όμιλο Wilo και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε», προσθέτει ο κ. Mathias Weyers, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και Οικονομικός Διευθυντής του ΟμίλουWilo.
 
 
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο 4green.gr