Η MP-Energy διαθέτει ετοιμοπαράδοτες τις νέες μπαταρίες λιθίου Lion-ess της Sunlight

2.183 επισκέψεις στο άρθρο

Η MP-Energy διαθέτει πλέον ετοιμοπαράδοτες τις νέες μπαταρίες λιθίου Lion-ess της Sunlight με πάνω από 4500 κύκλους για 80% βάθος εκφόρτισης.

Η Sunlight αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες παραγωγής μπαταριών παγκοσμίως και έχουμε την τιμή να βρίσκεται στην Ελλάδα και να απασχολεί χιλιάδες Έλληνες εργαζομένους.

Οι μπαταρίες λιθίου πέρα από τους αυξημένους κύκλους λειτουργίας (σε σύγκριση με τις μπαταρίες μολύβδου, οι οποίες για 80% εκφόρτιση δεν ξεπερνούν τους 1500κύκλους), προσφέρουν βαθιές εκφορτίσεις και χαμηλό βάρος.

Οι μπαταρίες λιθίου Sunlight ενσωματώνουν Μονάδα ισχύος (Powerunit) στηριζόμενη σε τεχνολογία Active BMS (Battery Management System) που προσφέρει:
  • Εξισορρόπηση ενώ οι μπαταρίες βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία.
  • Διασφάλιση μεταφοράς ενέργειας χωρίς απώλειες με εξοικονόμηση κατά 10%
  • Αυξημένη απόδοση φόρτισης, αύξηση χρόνου ζωής των μπαταριών έως και 30%
Επιπλέον, η δομή τους είναι επεκτάσιμη, καθώς με την επιλογή μεγαλύτερου ερμαρίου μπορούν να εγκατασταθούν ανά πάσα στιγμή επιπλέον modules.

Η MP-Energy έχοντας εγκαταστήσει εκατοντάδες αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα με μπαταρίες Sunlight μπορεί να εγγυηθεί την αξιοπιστία τους και σας προτείνει ανεπιφύλακτα την επιλογή τους για το αυτόνομο φωτοβολταϊκό σας αυτό το καλοκαίρι.

Στην MP-Energy θα βρείτε άμεση διαθεσιμότητα στις μπαταρίες μολύβδου sopzs και sopzv σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές ΚΑΙ στις νέες μπαταρίες λιθίου Lion-ess.

MP ENERGY
Καλέστε:  2103217895
Δείτε: www.mp-energy.gr
e-shop: https://www.mipesun.gr
Ακολουθήστε:  www.facebook.com/MPEnergySolutions/
email: [email protected]