Η LG μαγνητίζει τους επισκέπτες της έκθεσης Lamborghini

2.045 επισκέψεις στο άρθρο

Στη νέα της συνεργασία με την Trident Cars τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων αναδεικνύονται μέσα από το εντυπωσιακό Video Wall της LG .

Μία ακόμη συνεργασία εγκαινίασε το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) με την TRIDENT CARS A.E, αποκλειστική αντιπροσωπεία της Lamborghini στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στον χώρο της έκθεσης της Lamborghini, τοποθετήθηκε ένα εντυπωσιακό Video wall της LG πλάτους 3,60m και ύψους 2,10m.
 
Το Video wall 55LV75D με το εξαιρετικά λεπτό Bezel που δίνει την αίσθηση μίας ενιαίας εικόνας, απογείωσε την εμπειρία θέασης των επισκεπτών χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά του και την εξαιρετική ανάλυση που προσφέρει. Ενσωματώνοντας IPS Panel, αποδίδει ζωντανά χρώματα με απόλυτη ακρίβεια, ενώ με την τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού της LED οθόνης, προσφέρει υψηλή ομοιομορφία φωτεινότητας, εξασφαλίζοντας ευκρινή εικόνα. Επιπλέον, η τεχνολογία VIC (Video Wall Image Creation) που διαθέτουν οι οθόνες, αντισταθμίζει τις διαφορές στα χρώματα και τη φωτεινότητα μέσω ενός αλγόριθμου, ώστε κάθε οθόνη του video wall να διατηρεί την ισορροπία λευκού, σταθερή.
 
Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η LG έδωσε το παρών σε μια τόσο σημαντική έκθεση αυτοκινήτων. Στόχος μας ήταν να αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χαρακτηριστικά και το μοναδικό design των νέων μοντέλων Lamborghini και ευελπιστούμε η συγκεκριμένη συνεργασία να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια».