H LG καταρρίπτει τέσσερις μύθους σχετικά με τις αντλίες θερμότητας

H LG καταρρίπτει τέσσερις μύθους σχετικά με τις αντλίες θερμότητας

  • H LG καταρρίπτει τέσσερις μύθους σχετικά με τις αντλίες θερμότητας
  • H LG καταρρίπτει τέσσερις μύθους σχετικά με τις αντλίες θερμότητας

H LG καταρρίπτει τέσσερις μύθους σχετικά με τις αντλίες θερμότητας

1.447 επισκέψεις στο άρθρο (02/11/2023)
Σχολιάστε

Η LG  Electronics καταρρίπτει αυτούς τους μύθους, καθώς οι αντλίες θερμότητας συμβάλλουν καθοριστικά σε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Οι αντλίες θερμότητας αέρα/νερού της LG αποτελούν μία ανανεώσιμη λύση οικιακής θέρμανσης, που μειώνει το ενεργειακό κόστος και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του σπιτιού σας. Υπάρχουν όμως κάποιοι μύθοι γύρω από τις αντλίες θερμότητας που να μπορεί να σας προβληματίζουν και να σας κάνουν να διστάζετε να επενδύσετε σε αυτές. Η LG  Electronics καταρρίπτει αυτούς τους μύθους, καθώς οι αντλίες θερμότητας συμβάλλουν καθοριστικά σε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Πρώτος Μύθος: Οι αντλίες θερμότητας δεν αποδίδουν σε ακραίες θερμοκρασίες

Οι αντλίες θερμότητας μεταφέρουν θερμική ενέργεια από το εξωτερικό περιβάλλον για τη θέρμανση του εσωτερικού, ωστόσο ορισμένοι έχουν την εσφαλμένη εντύπωση ότι το σπίτι τους δεν θα θερμαίνεται αποτελεσματικά σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Ωστόσο, η προηγμένη τεχνολογία των αντλιών θερμότητας της LG  προσφέρουν θέρμανση με υψηλή απόδοση, ακόμη και όταν οι εξωτερικές θερμοκρασίες πέφτουν ως και  στους -25°C.

Επιπλέον, η LG THERMA V μειώνει την εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα αξιοποιώντας έναν συνδυασμό 25% ηλεκτρικής ενέργειας και 75% εξωτερικού αέρα. Έτσι, αποτελεί μια εξαιρετική λύση χαμηλών εκπομπών άνθρακα. 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δεύτερος Μύθος: Οι αντλίες θερμότητας κάνουν πολύ θόρυβο

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική, καθώς πολλές αντλίες θερμότητας έχουν αρκετά χαμηλά επίπεδα θορύβου και συμμορφώνονται με τους σχετικούς κανονισμούς. Η LG Therma V R32 Monobloc S (μοντέλα 5, 7, 9, 12 kW μονοφασικά/τριφασικά) έχει λάβει πιστοποίηση Quiet Mark) για τα χαμηλά επίπεδα θορύβου. Στην πραγματικότητα, ο θόρυβος είναι ελάχιστος τόσο στον εσωτερικό χώρο όσο και στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας σας.

Τρίτος Μύθος: Οι αντλίες θερμότητας μόνο θερμαίνουν

Οι αντλίες θερμότητας αέρα αποτελούν αποτελεσματικές λύσεις τόσο για ψύξη όσο και για θέρμανση. Η αντλία θερμότητας αέρα/νερού (AWHP) LG THERMA V αποτελεί μια νέα ολοκληρωμένη λύση που αντικαθιστά τους λέβητες αερίου και παρέχει αποτελεσματική θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό με υψηλή απόδοση, αξιοποιώντας τεχνολογία που στηρίζεται στην ανανεώσιμη ενέργεια. Επιπροσθέτως, οι αντλίες θερμότητας αέρα/νερού είναι σε θέση να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια για ψύξη απΆ ό,τι για θέρμανση.

Συνέχεια του άρθρου >>>