Η LG μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται για ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων EV.

Η LG μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται για ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων EV.

Η LG επιταχύνει την ανάπτυξη της στις λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

1.168 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Η LG εξαγοράζει την AppleMango από κοινού με την GS Energy και την GS Neotek, εξασφαλίζοντας προηγμένες δυνατότητες ανάπτυξης φόρτισης EV.

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε τον πάροχο λύσεων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV) της Νότιας Κορέας, AppleMango Co., Ltd., από κοινού με την GS Energy και την GS Neotek. Η εξαγορά αναμένεται να επιταχύνει την ανάπτυξη του κλάδου λύσεων φόρτισης EV της LG και να επιτρέψει στην εταιρεία να εκμεταλλευτεί τις μελλοντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Αυτή η στρατηγική κίνηση, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την πλούσια εμπειρία της LG τόσο στον B2C όσο και στον B2B τομέα, θα επιτρέψει στην εταιρεία να δημιουργήσει πλήρως εξοπλισμένους σταθμούς φόρτισης με φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον και έλεγχο/διαχείριση σε πραγματικό χρόνο. Η LG συνεχίζει να ενισχύει την επιχείρηση λύσεων φόρτισης EV αξιοποιώντας τις εξαιρετικές τεχνολογίες ψηφιακής σήμανσης – συγκεκριμένα, την εξωτερική ψηφιακή οθόνη της με πιστοποίηση IP με στιβαρό, αδιάβροχο περίβλημα.

Η AppleMango ιδρύθηκε το 2019 και έχει αναπτύξει αποκλειστικές τεχνολογίες και συστήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός λεπτού, γρήγορου φορτιστή, για να καλύψει την αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για λύσεις φόρτισης EV. Εκτός από την κορυφαία τεχνολογία φόρτισης της εταιρείας στην αγορά, η LG θα εξασφαλίσει πρόσβαση στην απαραίτητη λειτουργική υποδομή συνεργαζόμενη στενά με την GS Energy και την GS Neotek. Και οι δύο εταιρείες GS έχουν σημαντική εμπειρία στη λειτουργία σταθμών φόρτισης EV και συναφών επιχειρήσεων.



Η νέα εξαγορά θα βοηθήσει την LG να γίνει πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων, συνδυάζοντας τις δυνατότητες ανάπτυξης νέων φορτιστών και το υπάρχον σύστημα διαχείρισης φόρτισης EV που έχει αναπτυχθεί εσωτερικά. Επιπλέον, η κίνηση αναμένεται να επιφέρει σύμπραξη με τις συνεχείς προσπάθειες της LG στον τομέα των εξαρτημάτων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης και προμήθειας μπαταριών EV και παρακείμενων προϊόντων, όπως σύστημα αποθήκευσης ενέργειας (ESS) και λύσεις διαχείρισης ενέργειας.



«Η αγορά φόρτισης EV αναμένεται να αναπτυχθεί γρήγορα λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για πιο φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα», δήλωσε ο Paik Ki-mun, ανώτερος αντιπρόεδρος της LG Electronics Business Solutions Company. «Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας στον τομέα B2B, θα προσφέρουμε προσαρμοσμένες, ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης οχημάτων για διαφορετικούς πελάτες, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα της υπάρχουσας επιχείρησής μας και διασφαλίζοντας την ετοιμότητά μας για μελλοντικές ευκαιρίες».

Η LG μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται για ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων EV, με την επιχείρηση λύσεων φόρτισης EV που κυκλοφόρησε πρόσφατα να εντάσσεται σε άλλες εταιρείες που ανήκουν στην LG, όπως η LG Vehicle component Solutions Company (VS), ο όμιλος ZKW και η κοινοπραξία LG Magna e-Powertrain. Φέτος, η LG θα δημιουργήσει μια γραμμή παραγωγής φορτιστών EV στο LG Digital Park στη Νότια Κορέα και στοχεύει να παρέχει προσαρμοσμένη λύση φόρτισης για διάφορες συνθήκες, όπως ιδιωτικές κατοικίες, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία και δημόσια ιδρύματα, στο εγγύς μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »