Η Hanersun έχει παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πολλά χρόνια. Τα πάνελ της διανέμονται στην Ελλάδα από την SUMEC A.E.

Η Hanersun έχει παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πολλά χρόνια. Τα πάνελ της διανέμονται στην Ελλάδα από την SUMEC A.E.

Η Hanersun παρουσίασε τη νέα σειρά πάνελ TOPCon στην Αθήνα

1.465 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Στις 14 Οκτωβρίου, η Hanersun πραγματοποίησε το συνέδριο προώθησης των πάνελ TOPCon στην Αθήνα.

Πριν από την τελετή έναρξης, ο οικοδεσπότης, κ. Κώστας Κουμάντος, Διανομέας της Hanersun στην Ελλάδα και ο Επικεφαλής Πωλήσεων της Hanersun για τη Νότια Ευρώπη, Jason Liu, καλωσόρισαν θερμά τους παρευρισκόμενους.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ως διοργανωτής, ο Yunzhou Liu, πρόεδρος της Hanersun, έκανε μια εναρκτήρια ομιλία, λέγοντας ότι η σταθερή ανάπτυξη της Hanersun στην ελληνική αγορά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη των πελατών. Έτσι ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε πελατοκεντρική εξυπηρέτηση, να εστιάζουμε στην παροχή πιο ανταγωνιστικών φωτοβολταϊκών προϊόντων και να διατηρούμε την ηγετική θέση των προϊόντων και των υπηρεσιών της Hanersun στο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο κ. Λιου παρουσίασε το νέο προϊόν TOPCon της Hanersun, τη σειρά HITOUCH 5N, η οποία κυκλοφόρησε το Μάιο του 2022, το οποίο είναι ιδιαίτερα συμβατό με την ελληνική αγορά.



Αυτή η κορυφαία σειρά υιοθετεί ηλιακά κύτταρα TOPCon 182 mm, αυξάνοντας την απόδοση της μονάδας έως και 22,38% και το αμφίπλευρο (bifacial) ποσοστό στο 80-85%. Μαζί με σχεδόν μηδενικό LID / LeTID και εξαιρετική εξωτερική απόδοση χαμηλής ακτινοβολίας, οι μονάδες αυτής της σειράς μπορούν σίγουρα να είναι ιδανικές για μια ποικιλία εφαρμογών.

Επίσης, για πρώτη φορά, ο κ. Λιου παρουσίασε τη σειρά HITOUCH 6N, η οποία θα κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους. Η σειρά ενσωματώνει κυψέλες TOPCon 210 mm, σε συνδυασμό με εξαιρετικά multi-busbar,, αμφίπλευρη και υψηλής πυκνότητας τεχνολογία διασύνδεσης κυψελών, αυξάνοντας την απόδοση της μονάδας έως και 22,53% και τη μέγιστη ισχύ εξόδου της μπροστινής πλευράς στα 700W. Είναι κατάλληλο για σταθμούς παραγωγής ενέργειας μεγάλης κλίμακας.

Η Hanersun έχει παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πολλά χρόνια και έχει πολλούς πιστούς πελάτες. Με την ταχεία ανάπτυξη της τοπικής ζήτησης τα τελευταία χρόνια, η Hanersun έχει επίσης επεκτείνει το αποτύπωμα της στην ελληνική αγορά.

Ως πρωτοπόρος στη βιομηχανία ηλιακής ενέργειας, η Hanersun θα συνεχίσει να εμβαθύνει τις προσπάθειές μας στην ελληνική αγορά, να προωθεί την πράσινη ανάπτυξη στην Ευρώπη με υψηλότερη απόδοση και ασφαλέστερα προϊόντα και να συνεργάζεται με τους πελάτες της για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της παγκόσμιας ενεργειακής μετάβασης», δήλωσε ο κ. Yunzhou Liu στο τέλος του συνεδρίου.

Τα πάνελ της HANERSUN διανέμονται στην Ελλάδα από την SUMEC A.E.

SUMEC A.E.

Ομήρου 8, 10564 Αθήνα
Τηλ.: 211 10 77733
Δείτε περισσότερα στο: www.sumec.gr

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »