Η BigSolar στη διεθνή έκθεση Verde.Tec

Η BigSolar στη διεθνή έκθεση Verde.Tec

1.230 επισκέψεις στο άρθρο (27/03/2024)
Σχολιάστε

- Έρχεται στην 6η Διεθνή Έκθεση Verde.tec-Τεχνολογίες Περιβάλλοντος (29-31/3)
- Κορυφαία εταιρεία εισαγωγής και διανομής βασικού εξοπλισμού Φ/Β συστημάτων της χώρας
- Θα παρουσιαστούν τα καινούργια μοντέλα του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της εταιρείας

Η BIGSOLAR, από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής και διανομής βασικού εξοπλισμού φωτοβολταϊκών συστημάτων της χώρας, συμμετέχει στην 6η Διεθνή Έκθεση Verde.tec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, η οποία διεξάγεται από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου στο Εκθεσιακό Κέντρο ΜΕΚ Παιανίας.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της BIGSOLAR (Stand A4) θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα στελέχη της εταιρείας για τις εξελίξεις και τις σύγχρονες τάσεις στις αγορές των φωτοβολταϊκών συστημάτων, της αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, του φωτισμού και του «εξηλεκτρισμού» της αυτοκίνησης και της θέρμανσης και ψύξης.

Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα καινούργια μοντέλα του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της εταιρείας, μεταξύ των οποίων τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της JA SOLAR και τις λύσεις σε αντιστροφείς και συστήματα αποθήκευσης ενέργειας των FRONIUS, HUAWEI, SOLAREDGE, SOLAX POWER, BYD και SOLIS, των οποίων η BIGSOLAR αποτελεί επίσημο διανομέα σε Ελλάδα και Κύπρο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Η BIGSOLAR A.E. ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ενεργειακής Εξοικονόμησης, με εμπορία φωτοβολταϊκών πλαισίων και αντιστροφέων, συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, λαμπτήρων και φωτιστικών LED, συστημάτων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και αντλιών θερμότητας.

Με συνεχή παρουσία στην εγχώρια αγορά των φωτοβολταϊκών από τα πρώτα της βήματα, αποτελεί  ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο. Εξοπλισμός της, συνολικής ισχύος άνω των 700MW, βρίσκεται εγκατεστημένος, σε στέγες ή στο έδαφος, σε κάθε περιοχή της χώρας.

Επιπλέον, έχει τοποθετήσει προϊόντα φωτισμού τεχνολογίας LED σε χιλιάδες βιομηχανικά συγκροτήματα, κτήρια αποθηκών, καταστήματα λιανικής, κτήρια γραφείων, δρόμους, κοινόχρηστους χώρους, και κάθε λογής ειδικά κτήρια και εγκαταστάσεις (αεροδρόμια, διυλιστήρια, λιμάνια, ναούς κ.λπ.).