Τα Green Brand Awards 2023 διοργανώνονται για τρίτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα από την Boussias.

Τα Green Brand Awards 2023 διοργανώνονται για τρίτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα από την Boussias.

Green Brand Awards για 3η συνεχή χρονιά από την Boussias!

1.277 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνονται στην Ελλάδα τα Green Brand Awards από την BOUSSIAS.

Η BOUSSIAS διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα τα Green Brand Awards 2023, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και διαδικασίες ανάπτυξης οι οποίες προάγουν την GREEN οικονομία και το Eco Living.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Τα Green Brand Awards 2023 προσανατολίζονται στην πράσινη ανάπτυξη και έρχονται να αναδείξουν αυτό το νέο τύπο οικονομίας, που συνδυάζει τις κατάλληλες προϋποθέσεις βιωσιμότητας και αειφορίας με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την περιβαλλοντική προστασία.

Στόχος των Green Brand Awards 2023 είναι να προβάλλουν την καινοτομία επιβραβεύοντας τις διαδικασίες ανάπτυξης και τις υπηρεσίες με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα στον πλανήτη, τις βιώσιμες τεχνολογίες και πρακτικές, την αποδοτική χρήση ενέργειας και επιπλέον να αναδείξουν όλα τα προϊόντα που θεωρούνται Green, Eco-friendly, Recyclable, Reusable, Zero Waste και προϊόντα με Χαμηλή Κατανάλωση Ενέργειας.

Υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρείες που διαθέτουν αντίστοιχα προϊόντα, εξελίσσουν «πράσινες» διαδικασίες ή προσφέρουν υπηρεσίες και τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές.

Η φιλοσοφία της BOUSSIAS υποστηρίζει ότι η επικοινωνία οφείλει να παραμείνει δυνατή και πολύπλευρη, έτσι ώστε να εισέλθουμε με τις καλύτερες προοπτικές στη νέα χρονιά.

Και αυτός είναι και ένας από τους λόγους όπου η BOUSSIAS έφερε κοντά σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της πράσινης οικονομίας και του eco-living, για να δημιουργήσει την κριτική επιτροπή των Green Brand Awards 2023. Με πρόεδρο την Kωνσταντίνα Σκαναβή, Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης, Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, την κριτική επιτροπή συνθέτουν σημαντικές προσωπικότητες, όπως Διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, Επιστήμονες και Επαγγελματίες οι οποίοι στόχο έχουν αξιολογήσουν και θα αναδείξουν τις σημαντικές προόδους και την καινοτομία στον συγκεκριμένο χώρο.

Συγκεκριμένα, η κ. Σκαναβή αναφέρει: «Τα Green Brand Awards έχουν ως στόχο την ανάδειξη - αναγνώριση και την προβολή των επιχειρηματικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων στο χώρο των «πράσινων» βέλτιστων πρακτικών. Το σπουδαιότερο είναι ότι μέσα από την διαδικασία της αξιολόγησης των «ελληνικών πράσινων προτάσεων» καλλιεργείται στους επαγγελματίες του χώρου μια φιλοσοφία αριστείας, η οποία, εάν υιοθετηθεί, θα οδηγήσει στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται προς τους πελάτες, στην επιχειρηματική αποτελεσματικότητα, στη διεθνή ανταγωνιστικότητα αλλά και στη ποιότητα εν γένει του κοινωνικού ιστού. Η ανάδειξη και διάδοση του θεσμού των Green Brand Awards, θα βοηθήσει στην προώθηση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης όλων των πολιτών. Τα συγκεκριμένα βραβεία έρχονται να τιμήσουν τα πιο καινοτόμα πράσινα έργα και μυαλά, που τόσο ο πλανήτης μας  έχει ανάγκη, για να προστατευτεί η δημόσια υγεία και να ζούμε όλες και όλοι μια καθημερινότητα που να σέβεται την ζωή».

Ο θεσμός των βραβείων, καθώς και η τελετή απονομής θα έχουν έντονη προβολή και δημοσιογραφική κάλυψη από τους χορηγούς επικοινωνίας σε ημερήσιες εφημερίδες, περιοδικά, online καμπάνιες, όλα μέσα της BOUSSIAS, καθώς και στο εξατομικευμένο website.

Τα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα της Ένωσης Πτυχιούχων Περιβαλλοντολόγων Ελλάδας (ΕΠΠΕ).

Χορηγοί Επικοινωνίας: B2Green, Energy Press και Πράσινο σπίτι (4Green).

Official Publications: Daily Fax & Marketing Week.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο www.greenawards.gr και να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους έως τις 12 Δεκεμβρίου 2022.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »