Έβγαλε πρόβλημα ο συμπιεστής του κλιματιστικού σου και δεν βγαίνει ψύξη; Μάλλον φταίει ο πυκνωτής. Δες VIDEO.

Έβγαλε πρόβλημα ο συμπιεστής του κλιματιστικού σου και δεν βγαίνει ψύξη; Μάλλον φταίει ο πυκνωτής. Δες VIDEO.

Γιατί δεν βγάζει ψύξη το A/C; Δες VIDEO

1.823 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Ανάβεις το κλιματιστικό, βλέπεις τον ανεμιστήρα να δουλεύει, αλλά αντί για ψύξη ακούς ένα βουητό. Ο συμπιεστής δεν δουλεύει. Δεν χρειάζεται πανικός. Μάλλον ο πυκνωτής τα έφτυσε. Δες 1 VIDEO με λύση που τη δίνεις μόνος σου.

Έχουμε πει πολλές φορές ό,τι αν συντηρείς έγκαιρα και σωστά το κλιματιστικό σου, εξοικονομείς ενέργεια & χρήματα από μελλοντικές βλάβες και επισκευές, έχεις σταθερή απόδοση χειμώνα-καλοκαίρι, καλύτερη ποιότητα αέρα, χωρίς βακτήρια μα και αθόρυβη λειτουργία.

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »

Μία από τις συχνές βλάβες στα κλιματιστικά είναι το «κάψιμο» του πυκνωτή. Τι σημαίνει αυτό; Μπορεί ο ανεμιστήρας του κλιματιστικού σου να δουλεύει, αλλά ο συμπιεστής όχι και αυτό είναι που δεν αφήνει το A/C να βγάλει αυτό που θέλεις. Ψύξη. Τι μπορεί να φταίει; Κατά πάσα πιθανότητα ο πυκνωτής «παρέδωσε πνεύμα».

Ο ανεμιστήρας του A/C δουλεύει στο φουλ, αλλά δεν έχεις ψύξη; Δες τον πυκνωτή!
  • Έχει σταματήσει ο συμπιεστής & ακούς μόνο ένα περίεργο βουητό;
  • Έλεγχος πυκνωτή, αν «κάηκε» αγοράζεις 1 ίδιο (προσοχή ίδια mF)
  • Δες πώς τον αλλάζεις μόνος σου (1 πένσα & 1 κατσαβίδι αρκούν)
  • Προσοχή, δεν αγγίζεις τις ακίδες του πυκνωτή (έχουν ρεύμα ακόμα & εκτός πρίζας)
Η σωστή και οικονομική λειτουργία του κλιματισμού, ειδικότερα κατά την περίοδο της ενεργειακής κρίσης, έχει τα μυστικά της. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έγκαιρη συντήρηση του συστήματος κλιματισμού που έχεις στο σπίτι ή στην επιχείρησή σου. Ο καιρός αλλάζει, ώρα να κάνεις τα σωστά βήματα για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, μα και οικονομία (διάβασε περισσότερα εδώ).

Σε αυτό το πλαίσιο, ψάξαμε, εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε 1 video με 1 από τις συνηθέστερες βλάβες που βγάζουν τα κλιματιστικά μετά από καιρό, αλλά και τη λύση που μπορείς να εφαρμόσεις μόνος σου χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία!