Οι ασύρματοι θερμοστάτες χώρου, είναι η έξυπνη λύση στην ενεργειακή κρίση που μπορούν να μας γλιτώσουν από πολλά έξοδα για τη θέρμανση.

Οι ασύρματοι θερμοστάτες χώρου, είναι η έξυπνη λύση στην ενεργειακή κρίση που μπορούν να μας γλιτώσουν από πολλά έξοδα για τη θέρμανση.

Γιατί αξίζει να βάλουμε ασύρματο θερμοστάτη στο σπίτι

Διαβάστηκε από 2820 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/3/2023

Ξεκινά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη θέρμανσης, εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα. Χρονοπρογραμματισμός επιθυμητής θερμοκρασίας, 24/7 όλο το χρόνο. Ευκολία εγκατάστασης, χωρίς καλώδια μέσα στο σπίτι. Έλεγχος πολλαπλών θερμοστατών από το ίδιο κινητό, ακόμα και του εξοχικού.

Σχολιάστε

Ο ασύρματος θερμοστάτης χώρου ή χώρων ανήκει στην κατηγορία των αυτοματισμών θέρμανσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε τύπο κεντρικής θέρμανσης (ακόμη και στον καυστήρα πετρελαίου), προκειμένου να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και να μειώσουν το ενεργειακό κόστος (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Η ενεργειακή κρίση απαιτεί έξυπνες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας & χρημάτων! Ο ασύρματος θερμοστάτης επιτυγχάνει τα εξής:
  • Ξεκινά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη θέρμανσης
  • Χρονοπρογραμματισμός επιθυμητής θερμοκρασίας, 24/7 όλο το χρόνο
  • Ευκολία εγκατάστασης, χωρίς καλώδια μέσα στο σπίτι
  • Έλεγχος πολλαπλών θερμοστατών από το ίδιο κινητό, ακόμα και του εξοχικού
Οι αυτοματισμοί θέρμανσης ανήκουν στις έξυπνες λύσεις εξοικονόμησης!

Έχετε ακούσει για το τι μπορούν να πετύχουν οι αυτοματισμοί; Ιδιαίτερα ευεργετικοί στη θέρμανση και μπορούν να μας γλιτώσουν από πολλά έξοδα, τα οποία στα παλαιότερα χρόνια δεν θα μπορούσαμε καν να σκεφτούμε το πώς μπορούμε να τα αποφύγουμε.

Διανύουμε τον 21ο αιώνα, η τεχνολογία προχωρά, χειριζόμαστε πολλά πράγματα ακόμα και από το κινητό μας τηλέφωνο, ακούμε για αυτοκίνητα που δεν θα έχουν καν τιμόνι και θα τα κατευθύνει η σκέψη μας με τη χρήση ειδικών αισθητήρων και πολλά άλλα. Θα ήταν αδύνατο η τεχνολογία στις ημέρες μας να μη μπορεί να μας γλιτώσει αρκετά χρήματα και από τα έξοδα θέρμανσης.

Στην αγορά υπάρχουν ηλεκτρονικές συσκευές – συστήματα, όπως ο ασύρματος θερμοστάτης χώρου ή χώρων που λαμβάνουν και επεξεργάζονται πληροφορίες, έτσι ώστε να εξασφαλίζουν ότι  τα θερμαντικά μας σώματα, θερμαίνουν το χώρο όσο ακριβώς χρειάζεται, χωρίς να σπαταλούν επιπλέον καύσιμο, άρα και χρήματα.

Τι κάνει ο ασύρματος θερμοστάτης

Ξεκινάμε από τα βασικά. Είναι αυτό το κουτάκι που συναντάμε συνήθως στις εισόδους των σπιτιών. Με τον έξυπνο θερμοστάτη  χώρου η λειτουργία της θέρμανσης ξεκινάει μόνο όταν υπάρχει ανάγκη θέρμανσης  και σταματάει όταν ο χώρος ικανοποιήσει τις συνθήκες που ο χρήστης έχει ορίσει.

Μπορούμε δηλαδή να ορίσουμε στο θερμοστάτη τη θερμοκρασία που επιθυμούμε μέσα στο χώρο ή στους χώρους του σπιτιού και όταν αυτή κατεβεί χαμηλότερα, τότε ξεκινά να δουλεύει ο καυστήρας.

Μην ξεχνάτε ότι στους ψηφιακούς θερμοστάτες υπάρχει η δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού επιθυμητής θερμοκρασίας, τόσο για ένα 24ωρο όσο και για τις 7 ημέρες της εβδομάδας!

Δείτε μια πρόταση για wifi θερμοστάτη νέας γενιάς!

Η ομάδα του 4green.gr, εντόπισε και σας παρουσιάζει 1 «έξυπνo» ασύρματο (wifi) θερμοστάτη που ανήκει στους αυτοματισμούς θέρμανσης νέας γενιάς για μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Πρόκειται για το BS-850/KIT & BS-851/KIT της Olympia Electronics. Πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά του.

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το 4green στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε