Οι ασύρματοι θερμοστάτες χώρου, είναι η έξυπνη λύση στην ενεργειακή κρίση που μπορούν να μας γλιτώσουν από πολλά έξοδα για τη θέρμανση.

Οι ασύρματοι θερμοστάτες χώρου, είναι η έξυπνη λύση στην ενεργειακή κρίση που μπορούν να μας γλιτώσουν από πολλά έξοδα για τη θέρμανση.

Γιατί αξίζει να βάλουμε ασύρματο θερμοστάτη στο σπίτι

17.855 επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2023)
Σχολιάστε

Ξεκινά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό, εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα. Χρονοπρογραμματισμός επιθυμητής θερμοκρασίας, 24/7 όλο το χρόνο. Ευκολία εγκατάστασης, χωρίς καλώδια μέσα στο σπίτι. Έλεγχος πολλαπλών θερμοστατών από το ίδιο κινητό, ακόμα και του εξοχικού.

Ο ασύρματος θερμοστάτης χώρου ή χώρων ανήκει στην κατηγορία των αυτοματισμών θέρμανσης και ψύξης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε σύστημα (ακόμη και στον καυστήρα πετρελαίου), προκειμένου να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και να μειώσουν το ενεργειακό κόστος (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »
Σχολίασέ το »


Η ενεργειακή κρίση απαιτεί έξυπνες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας & χρημάτων! Ο ασύρματος θερμοστάτης επιτυγχάνει τα εξής:
  • Ξεκινά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη κλιματισμού
  • Χρονοπρογραμματισμός επιθυμητής θερμοκρασίας, 24/7 όλο το χρόνο
  • Ευκολία εγκατάστασης, χωρίς καλώδια μέσα στο σπίτι
  • Έλεγχος πολλαπλών θερμοστατών από το ίδιο κινητό, ακόμα και του εξοχικού
Οι αυτοματισμοί στον κλιματισμό ανήκουν στις έξυπνες λύσεις εξοικονόμησης!

Έχετε ακούσει για το τι μπορούν να πετύχουν οι αυτοματισμοί; Ιδιαίτερα ευεργετικοί στον κλιματισμό και μπορούν να μας γλιτώσουν από πολλά έξοδα, τα οποία στα παλαιότερα χρόνια δεν θα μπορούσαμε καν να σκεφτούμε το πώς μπορούμε να τα αποφύγουμε.

Διανύουμε τον 21ο αιώνα, η τεχνολογία προχωρά, χειριζόμαστε πολλά πράγματα ακόμα και από το κινητό μας τηλέφωνο, ακούμε για αυτοκίνητα που δεν θα έχουν καν τιμόνι και θα τα κατευθύνει η σκέψη μας με τη χρήση ειδικών αισθητήρων και πολλά άλλα. Θα ήταν αδύνατο η τεχνολογία στις ημέρες μας να μη μπορεί να μας γλιτώσει αρκετά χρήματα και από τα έξοδα θέρμανσης.

Στην αγορά υπάρχουν ηλεκτρονικές συσκευές – συστήματα, όπως ο ασύρματος θερμοστάτης χώρου ή χώρων που λαμβάνουν και επεξεργάζονται πληροφορίες, έτσι ώστε να εξασφαλίζουν ότι  τα θερμαντικά μας σώματα, θερμαίνουν ή ψύχουν το χώρο όσο ακριβώς χρειάζεται, χωρίς να σπαταλούν επιπλέον καύσιμο, άρα και χρήματα.

Τι κάνει ο ασύρματος θερμοστάτης

Ξεκινάμε από τα βασικά. Είναι αυτό το κουτάκι που συναντάμε συνήθως στις εισόδους των σπιτιών. Με τον έξυπνο θερμοστάτη  χώρου η λειτουργία του κλιματισμού ξεκινάει μόνο όταν υπάρχει ανάγκη και σταματάει όταν ο χώρος ικανοποιήσει τις συνθήκες που ο χρήστης έχει ορίσει.

Μπορούμε δηλαδή να ορίσουμε στο θερμοστάτη τη θερμοκρασία που επιθυμούμε μέσα στο χώρο ή στους χώρους του σπιτιού και όταν αυτή κατεβεί χαμηλότερα, τότε ξεκινά να δουλεύει το σύστημα θέρμανσης-ψύξης.

Μην ξεχνάτε ότι στους ψηφιακούς θερμοστάτες υπάρχει η δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού επιθυμητής θερμοκρασίας, τόσο για ένα 24ωρο όσο και για τις 7 ημέρες της εβδομάδας!

Δείτε μια πρόταση για wifi θερμοστάτη νέας γενιάς!

Η ομάδα του 4green.gr, εντόπισε και σας παρουσιάζει 1 «έξυπνo» ασύρματο (wifi) θερμοστάτη που ανήκει στους αυτοματισμούς κλιματισμού νέας γενιάς για μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Πρόκειται για το BS-850/KIT & BS-851/KIT της Olympia Electronics. Πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά του.

Σελίδα 2Wifi BS-850/KIT & BS-851/KIT, θέρμανση όταν πρέπει & από το κινητό σου!