Εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε 3 προγράμματα για ηλεκτρικό ρεύμα, τα οποία συνδυάζουν την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και μεγάλης έκπτωσης.

Εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε 3 προγράμματα για ηλεκτρικό ρεύμα, τα οποία συνδυάζουν την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και μεγάλης έκπτωσης.

Φθηνό ρεύμα; Ναι! Χωρίς μυστικά & δεσμεύσεις!

3.655 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Ψάχνεσαι για μια καλύτερη τιμή σε ηλεκτρικό ρεύμα; Υπάρχει το νυχτερινό! Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε 3 special προγράμματα από Protergia, We Energy, και Ήρωνα.

Ιδιαίτερα τώρα περισσότερο από ποτέ, οι καταναλωτές, λόγω και της ενεργειακής κρίσης, προσπαθούν να βρουν την καλύτερη & οικονομικότερη προσφορά για ηλεκτρικό ρεύμα. Το νυχτερινό ρεύμα, δίνει τη λύση. Προσφορές από τους παρόχους ενέργειας υπάρχουν, αρκεί να ψάξεις να τις βρεις. Βρήκαμε 3 που ξεχωρίζουν και σας τις παρουσιάζουμε σήμερα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το νυχτερινό ρεύμα, έχει χαμηλότερη τιμή & δίνει τη λύση!
  • Η χαμηλή τιμή γίνεται χαμηλότερη με έκπτωση συνέπειας (εμπρόθεσμη πληρωμή)
  • Κάνεις δουλειά την ημέρα με χρέωση νυχτερινού, έχεις & πρόγραμμα υγείας για την οικογένεια
  • Έχεις 50% έκπτωση συνέπειας για όλο το 24ωρο
  • Δεν δεσμεύεσαι με συμβόλαιο, δεν έχεις ρήτρα πρόωρης αποχώρησης
Γιατί συμφέρει το νυχτερινό ρεύμα!

Πολλοί καταναλωτές, ιδιώτες και επιχειρήσεις, εξετάζουν συχνά την προοπτική να αλλάξουν πάροχο για να έχουν χαμηλότερο κόστος ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτό εξαρτάται και από τις προσφορές του νυχτερινού ρεύματος.

Στα τιμολόγια του νυχτερινού ρεύματος η τιμή της κιλοβατώρας είναι χαμηλότερη, άρα πιο συμφέρουσα από την ημερήσια χρέωση. Για να το πούμε πιο απλά, αυτό συμβαίνει, προκειμένου να προσφέρεται στους καταναλωτές οικονομικό κίνητρο για να καταναλώνουν ηλεκτρικό ρεύμα σε περιόδους μειωμένης ζήτησης, όπως κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το βασικό πλεονέκτημα του νυχτερινού ρεύματος, που είναι η χαμηλότερη χρέωση, επιτυγχάνεται με τη χρήση των πιο ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών εντός των ωρών κατά τις οποίες ισχύει η νυχτερινή χρέωση. Στα νοικοκυριά, οι πιο ενεργοβόρες – κι επομένως πιο δαπανηρές – ηλεκτρικές συσκευές θεωρούνται τα κλιματιστικά, οι θερμοσυσσωρευτές, τα πλυντήρια ρούχων και πιάτων, ο θερμοσίφωνας και άλλες συσκευές.

Με το νυχτερινό τιμολόγιο επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ούτως ή άλλως από την κατανάλωση ρεύματος που κάνουν συσκευές που λειτουργούν όλο το 24ωρο, όπως το ψυγείο ή ο καταψύκτης.

Προσφορές υπάρχουν, αν ψάχνεις, βρίσκεις!

Προτάσεις υπάρχουν πολλές στην αγορά, ειδικά τώρα με την ενεργειακή κρίση. Όλες έχουν την δική τους αξία μα σίγουρα κάποιες κερδίζουν στη σύγκρισηΟι πάροχοι ενέργειας σχεδόν κάθε μήνα με ιδιαίτερη ευρηματικότητα προσπαθούν να δελεάσουν τους καταναλωτές με πληθώρα προσφορών για όλα τα προϊόντα ενέργειας (διάβασε περισσότερα εδώ).Το παλεύουν όσο μπορούν με εκπτώσεις και προνόμια, επιβραβεύοντας τη συνέπεια σε ό,τι αφορά την εμπρόθεσμη πληρωμή του λογαριασμού (που στις μέρες μας δεν είναι και αυτονόητο).

Το 4green δεν σταματά να ψάχνει & να προτείνει λύσεις!

Η ενεργειακή κρίση, η οποία αναμένεται να κρατήσει πολύ καιρό, δεν θέλει πανικό. Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Πιστεύουμε ό,τι τα προβλήματα θέλουν λύσεις και μέχρι αυτές να βρεθούν στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο πρέπει να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, ώστε να περιορίσουμε την εισβολή στην τσέπη μας.

3 προτάσεις για νυχτερινό ρεύμα!

Μετά από μεγάλο ενδιαφέρον των αναγνωστών μας στα socialmedia του 4green.gr, ειδικά μετά από το άνοιγμα φακέλων λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε 3 προγράμματα για παροχή οικιακού νυχτερινού ηλεκτρικού ρεύματος, τα οποία συνδυάζουν την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και μεγάλης έκπτωσης! Δες τα 3 «πακέτα» που εντοπίσαμε σε Protergia, We Energy, και Ήρωνα.

Protergia Οικιακό ΜVP, χαμηλό νυχτερινό & 50% έκπτωση όλο το 24ωρο!

Protergia Οικιακό ΜVP.

Protergia Οικιακό ΜVP.

    Η νέα προσφορά Protergia MVP Οικιακό, απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας που επιθυμούν χαμηλή χρέωση ενέργειας όλο το 24ωρο.

    Το πρόγραμμα με μία ματιά!

    • 50% ΕΚΠΤΩΣΗ Συνέπειας στις χρεώσεις ρεύματος όλο το 24ωρο
    • Ηλεκτρικό Ρεύμα από 0,05514 ευρώ/kWh την ημέρα και 0,03949 ευρώ/kWh τη νύχτα
    • 30 ευρώ πίστωση στον 1ο λογαριασμό λογαριασμό με την προϋπόθεση ενεργοποίησης του ebill. (αφορά σε νέους οικιακούς πελάτες σε πρόγραμμα MVP50)
    • Επιπλέον 50% ΕΚΠΤΩΣΗ στο συνδυασμό με φυσικό αέριο
    • Μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή
    • 100% Πράσινη Ενέργεια 

    We Blue της We Energy, με έκπτωση συνέπειας!

    We Blue της We Energy.

    We Blue της We Energy.

      Τα προγράμματα We Blue από την We Energy προσφέρουν νυχτερινό ρεύμα με τιμή στα 0,077 ευρώ/KWh, ενώ με έκπτωση συνέπειας, η τιμή διαμορφώνεται στα 0,065 ευρώ/KWh και το πάγιο στα 2,75 ευρώ.

      Οι όροι και οι προϋποθέσεις της προσφοράς!

      • Η προσφορά ισχύει για συμβάσεις από 01/09/2021 έως και 31/03/2022 χωρίς οφειλές ή διακανονισμό στον προηγούμενο πάροχο και ανεξαρτήτως κατανάλωσης.
      • Αφορά ενεργειακούς πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο διασυνδεδεμένο δίκτυο χαμηλής τάσης για οικιακές και επαγγελματικές παροχές για τη χρέωση ημερήσιας και νυχτερινής κατανάλωσης.
      • Η προνομιακή τιμή δίνεται μετά από συνέπεια στις πληρωμές όλων των λογαριασμών που προηγηθήκανε της εκκαθάρισης, σε διαφορετική περίπτωση παραμένει η χρέωση δημοσιευμένου τιμοκαταλόγου. Το πάγιο ανά μήνα χρεώνεται και στις πληρωμές με συνέπεια.
      • H αξία της έκπτωσης θα πιστώνεται στον πρώτο έναντι μετά τον εκκαθαριστικό λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και θα αφορά το προηγούμενο διάστημα.
      • Αναπροσαρμογή μεσοσταθμικού κόστους προμήθειας: Η τιμή της ενέργειας δύναται να αναπροσαρμοστεί βάσει του άρθρου 6.3 των γενικών όρων της σύμβασης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.
      • Οι εκπτώσεις αφορούν μόνο το ανταγωνιστικό σκέλος σύμφωνα με τον κάτωθι πίνακα τιμών. Eξαιρούνται οι δικαιούχοι ΚΟΤ.

      Ήρων, κάνει τη νύχτα μέρα με έκπτωση συνέπειας 45%!

      Προσφορά με χρέωση χαμηλότερη από τη νυχτερινή όλο το 24ωρο από την Ήρων.

      Προσφορά με χρέωση χαμηλότερη από τη νυχτερινή όλο το 24ωρο από την Ήρων.

        Ο Ήρων έχει νέα προσφορά με έκπτωση 45% και χρέωση χαμηλότερη από τη νυχτερινή όλο το 24ωρο, με Έκπτωση συνέπειας -45% από 0,04317 ευρώ*/kWh. Επιπροσθέτως, προσφέρει νέα ασφαλή και ανέπαφη υπογραφή συμβολαίου με ΔΩΡΟ Πρόγραμμα Υγείας για 4 άτομα.

        Για το Σπίτι!

        • 45% Έκπτωση Συνέπειας
        • Ημερήσια Χρέωση 0,06050 ευρώ/ kWh & Νυχτερινή Χρέωση 0,04318 ευρώ/ kWh, πάγιο 2,90 ευρώ/μήνα
        • Χωρίς Δέσμευση Συμβολαίου
        • 20 ευρώ Δώρο Παραμονής
        • Χωρίς ρήτρα πρόωρης αποχώρησης
        * Ημερήσια Χρέωση 0,06050¤/kWh, Νυχτερινή Χρέωση 0,04317¤/kWh, και πάγιο 2,9¤/μήνα
        Για την επιχείρηση!
        • 25% Έκπτωση Συνέπειας
        • Χρέωση Ενέργειας με 0,06487 ευρώ/kWh, πάγιο 6,00 ευρώ/μήνα
        • Χωρίς Δέσμευση Συμβολαίου

        Κοινοποίησέ το »
        Σχολίασέ το »