Δες 5 προτάσεις για το πώς μπορείς να φορτίσεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, όπου κι αν βρεθείς.

Δες 5 προτάσεις για το πώς μπορείς να φορτίσεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, όπου κι αν βρεθείς.

Φορτιστές για ecars παντού, όπου & όπως τους θέλεις!

4.236 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Όλο το πλαίσιο της ηλεκτροκίνησης και της αγοράς της μετασχηματίζεται γοργά για να μπορείς να φορτίζεις το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο -ιδιωτικό ή επαγγελματικό- παντού και με διάφορους τρόπους, όπου και αν βρεθείς!

Μεγάλα ονόματα, ισχυρά διεθνώς Brands και μικρότεροι παίκτες (με προηγμένα συστήματα φόρτισης) κατανοούν τις σύγχρονες ανάγκες και δραστηριοποιούνται δυναμικά στην ελληνική αγορά προσφέροντας λύσεις, διεκδικώντας μερίδια.

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Λύσεις φόρτισης του e-car σου παντού, με κάθε τρόπο!
  • Στο σπίτι, στην επιχείρηση, στα ψώνια, στις εξωτερικές εργασίες, στο ταξίδι
  • Υψηλή AC & DC απόδοση για μειωμένο λειτουργικό κόστος σε μέγιστη ισχύ
  • Μονοφασικοί, τριφασικοί (7-22 kW), «φορούν» την τελευταία λέξη της τεχνολογίας
  • «Έξυπνοι» & φορητοί για να τους παίρνεις μαζί σου, όπου πας
Οικιακές & Επαγγελματικές λύσεις ταχείας φόρτισης παντού!

Ήδη οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη σημειώνουν διαρκή άνοδο και η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση σε αυτόν τον τομέα (διάβασε περισσότερα εδώ). Η ηλεκτροκίνηση βρίσκει τον δρόμο της και στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον και η ανάγκη για τους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων στις επιχειρήσεις αυξάνουν μέρα τη μέρα.

Για τους οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων είτε εργαζόμενους, είτε πελάτες που παραμένουν για πιο μεγάλο διάστημα σε ένα σημείο, όπως ο χώρος εργασίας (parking), ένα ξενοδοχείο σε περίοδο διακοπών, σε εμπορικά κέντρα και επιχειρήσεις όπως πρατήρια ή ΚΤΕΟ, αλλά και οπουδήποτε αλλού, υπάρχει πλέον η λύση των φορτιστών ταχείας φόρτισης.

Η Ελλάδα δίνει κίνητρα για εγκατάσταση φορτιστών!

Πρόσφατα, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τις υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε κτίρια και κοινόχρηστους χώρους.

Δεν είναι τυχαίο ό,τι οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων αναμένεται να εκτοξευθούν τους επόμενους 12 μήνες, σύμφωναμε την τελευταία έκδοση της έρευνας EY MobilityConsumerIndex (MCI), με συμμετοχή περισσότερων από 9.000 καταναλωτών από 13 χώρες (διάβασε περισσότερα εδώ). Η αυτοκίνηση ανακάμπτει και η φόρτιση βρίσκεται στο επίκεντρο.

5 οικιακές & επαγγελματικές προτάσεις για φορτιστές e-cars!

Η ομάδα του 4green έψαξε, εντόπισε και σας παρουσιάζει σήμερα 5 προτάσεις για τη φόρτιση του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου που καλύπτουν κάθε ανάγκη, οπουδήποτε και αν βρεθείτε από 5 πολύ δυνατά brands που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά και είναι διεθνώς αναγνωρισμένα. BigSolar, Electromotivo, RomkaGroup, ABB και Blink έχουν λύσεις για κάθε απαίτηση. Πάμε να τις δούμε μαζί για να αποφασίσετε ποια είναι η ιδανική για εσάς.
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »