Σχέδιο για 90 σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, στα οποία θα τοποθετηθούν 146 φορτιστές για ΙΧ στο Περιστέρι.

Σχέδιο για 90 σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, στα οποία θα τοποθετηθούν 146 φορτιστές για ΙΧ στο Περιστέρι.

Έτοιμος ο σχεδιασμός για 90 σημεία φόρτισης e-car στο Περιστέρι!

1.304 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) στο Δήμο Περιστερίου. Αναμένεται να καλύψει επαρκώς τις ανάγκες ηλεκτροκίνησης στην πόλη.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπόνηση του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων του δήμου Περιστερίου χρηματοδοτήθηκε από το «Πράσινο Ταμείο».

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ο αντιδήμαρχος Οικιστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Λύκος, σημείωσε ό,τι «ο Δήμος Περιστερίου εκπόνησε ένα σύγχρονο, βιώσιμο, λειτουργικό και αποτελεσματικό σύστημα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, το οποίο είναι αποδεκτό από όλους τους δημότες και πραγματοποιήθηκε με διαδικασίες συμμετοχικού σχεδιασμού».

Η δημοτική Αρχή απευθύνθηκε στους φορείς της πόλης, που σχετίζονται άμεσα και έμμεσα με το συγκεκριμένο σχέδιο, όπως διαβάζουμε και σε ρεπορτάζ του energypress, προκειμένου να υπάρξει αξιολόγηση των εναλλακτικών σεναρίων, τα οποία αποτέλεσαν τη βάση της στρατηγικής για την τελική χωροθέτηση των σταθμών.

Το αποτέλεσμα της ευρείας διαβούλευσης, είναι ένα σύνολο 90 σημείων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, στα οποία θα τοποθετηθούν 146 φορτιστές για ΙΧ. Επίσης, χωροθετήθηκαν 8 θέσεις στους σταθμούς των ταξί για τις ανάγκες των επαγγελματιών, 11 θέσεις για οχήματα ΑμεΑ και 1 θέση για τα τουριστικά λεωφορεία.
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »