Οι κυκλοφορητές LOWARA διατίθενται στην αγορά από την εταιρεία ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε.

Οι κυκλοφορητές LOWARA διατίθενται στην αγορά από την εταιρεία ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε.

Έξυπνες τεχνολογίες θέρμανσης

Έξυπνες τεχνολογίες θέρμανσης

  • Οι κυκλοφορητές LOWARA διατίθενται στην αγορά από την εταιρεία ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε.
  • Έξυπνες τεχνολογίες θέρμανσης
  • Έξυπνες τεχνολογίες θέρμανσης

Έξυπνες τεχνολογίες θέρμανσης

1.402 επισκέψεις στο άρθρο
Σχολιάστε

Η κάλυψη των αναγκών θέρμανσης αποτελεί μία από τις σημαντικότερες επιδιώξεις του ανθρώπου. Ειδικά στην σύγχρονη εποχή, οπότε οι παραδοσιακές μέθοδοι αντικαθίστανται από σύγχρονες, με κύριο γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας.

Στα πλαίσια αυτά, ο κατασκευαστικός οίκος LOWARA, μέλους του ομίλου XYLEM από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής – κορυφαίου παγκοσμίως στην τεχνολογία νερού – διαθέτει στην αγορά την οικογένεια κυκλοφορητών ECOCIRC. Σε δύο εκδόσεις (κανονική και αναβαθμισμένη – plus) και μεγάλο εύρος μοντέλων, καλύπτουν τόσο τις μικρές, οικιακές εφαρμογές, όσο και τις μεγάλες κτιριακές (σειρά XL) σε πλήρη εναρμόνιση με τις επιταγές των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον Δείκτη Ενεργειακής Απόδοσης (M.E.I. ≤ 0,23).

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Στιβαρές και συμπαγείς κατασκευές, ενσωματώνουν μοναδικά χαρακτηριστικά και προστασίες σε όλα τους τα μοντέλα, όπως η προστασία από ξηρά λειτουργία, η λειτουργία αυτόματης εξαέρωσης και η δυνατότητα η επιτρεπόμενη θερμοκρασία του αντλούμενου υγρού να είναι μεταξύ -10˚ C έως +110˚ C, καθιστώντας τους ιδανική επιλογή για κυκλώματα θέρμανσης – ψύξης, ΖΝΧ, καθώς και την τροφοδοσία ηλιακών και boiler.

Φιλικοί προς τον χρήστη, με την χρήση ενός περιστροφικού επιλογέα (μικρή σειρά ECOCIRC) και ανάλογα με το σύστημα θέρμανσης που εξυπηρετούν, παρέχεται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ προρυθμισμένων καμπυλών στις αντίστοιχες λειτουργίες (σταθερές στροφές – σταθερή πίεση – αναλογική πίεση). Στην σειρά XL, τόσο τα πλήκτρα, όσο και η μεγάλη και φωτεινή οθόνη, καθιστούν εύκολο τόσο τον προγραμματισμό – με μεγάλο εύρος παραμετροποίησης, όσο την συνεχή παρακολούθηση των πιθανών σφαλμάτων (με κωδικούς).
Τα ηλεκτρονικά μέρη των κυκλοφορητών είναι διαχωρισμένα από το υδραυλικό μέρος για την αποφυγή προβλημάτων από συμπυκνώματα κατά την άντληση υγρών από συστήματα ψύξης. Όλοι οι τύποι περιλαμβάνουν χυτό θερμομονωτικό κέλυφος για την διατήρηση της θερμοκρασίας υγρού και περιβάλλοντος σε επιθυμητά επίπεδα στα κυκλώματα θέρμανσης, καθώς και περμανίτες για την περίπτωση αντικαταστάσεων.

Για όσους επιζητούν αναβαθμισμένες υπηρεσίες, η μικρή σειρά plus προσφέρει ψηφιακή οθόνη με δυνατότητα ανάγνωσης των τρεχόντων ενδείξεων παροχής, μανομετρικού και κατανάλωσης ισχύος. Επιπρόσθετα οπτικό έλεγχο σφαλμάτων, δυνατότητα αυτόματης προσαρμογής (e-Adapt) και λειτουργία νυκτός για επιπρόσθετη εξοικονόμηση ενέργειας. Παράλληλα, ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth – χωρίς την ανάγκη επιπλέον διεπαφής επικοινωνίας – με οποιοδήποτε laptop, smartphone και tablet για εξωτερικό έλεγχο κι επίβλεψη.

Όλη η σειρά XL – ακόμη και η κανονική έκδοση –  ενσωματώνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για τις συνηθισμένες εφαρμογές – όπως οθόνη ενδείξεων, λειτουργία νυκτός, αναλογικές εισόδους χωρίς να απαιτείται πρόσθετο κόστος για την αγορά επιπλέον καρτών.

Οι κυκλοφορητές LOWARA διατίθενται στην αγορά από την εταιρεία ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε. – αποκλειστικής αντιπροσώπου των προϊόντων της LOWARA για την ελληνική επικράτεια – με τριετή εγγύηση και διαρκή παρακαταθήκη.

ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε.
14o χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, Κηφισιά
Τηλ: 210 8010002  
e-mail: [email protected]
Web: www.idator.gr
 

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »